Maskerad-dräkter och Kattis hemkomst på samma dag!

Bättre kan det inte bli. :)

Imorse åkte jag och Karro och hämtade ut våra efterlängtade maskerad-kostymer som vi ska ha på oss antingen den 11 eller 18, återstår att se. Dom var hur snygga som helst, dock lite B, men det hade jag nästan förväntat mig. Det fixar vi till med snyggt smink, nätstrumpbyxor och sexiga tillbehör. ;D Det ska bli riktigt kul.

Och ikväll kom Kattis hem, har inte hunnit träffa henne än och det smärtar i mitt hjärta. Känns som jag inte har en enda sekund över för att göra någonting och ändå jobbar jag inte. Mycket måsten! Men mot slutet av veckan hoppas jag att jag ska kunna umgås med henne en hel del! Vi ska ju iaf ut på lördag, det ser jag fram emot. Ska inte lämna hennes sida en sekund. Vad du kommer bli trött på mig gumman! <3



Imorgon ska jag ner till stan på dan med Karro, vi måste hitta lite grejer till maskeraden och vi måste göra den innan torsdag, för sen jobbar Karro heeela veckan. Sen ska jag förhoppningsvis klämma in lite kvalitétstid med Tobias, med mys och middag här hemma. Och efter det ska jag på kärring-gympa med Karro. En fullspäckad dag och jag missar Idol. Det är min största sorg. HAHA. Det är bekräftat: Jag är en fullständig nörd! Sen får jag se om jag orkar åka hem eller om jag crashar hemma hos älsklingen. Då blir ju han glad iaf! <3 Me love him. MEST!

Och ni, jag måste bara berätta att imorse vägde jag mig. Nu har jag gått ner precis 7,5 kg. Känner mig så nöjd och jag får mer och mer självförtroende för varje kilo jag tappar. Underbart! Du är duktig Linda! Tack, jag vet. Ibland måste jag bara berömma mig själv, för jag tycker verkligen att jag är duktig. Det är inte lätt för mig att gå ner i vikt, tro mig. Det handlar enbart om extrem självdisciplin och en extrem vilja att nå ett mål.

Nu har jag två val: Antingen sitter jag här och bara låter tiden försvinna och uträttar absolut ingenting, eller så kliver jag upp från mitt lat-arsle och gör nått vettigt. Får se hur det blir, berättar imorgon! Ni väntar med spänning, inte sant?!

<3

En fullspäckad vecka.

Idag är det söndag, en slapp dag som jag egentligen inte tycker speciellt mycket om. Den påminner allför mycket om att helgen är slut. Jag jobbar dock ingenting förrän den 8 oktober, så det är inte jobbet jag tänker på. Utan bara det att en måndag överlag är en deppig dag, alla andra jobbar och jag har nästan aldrig något att göra. Men denna vecka hoppas jag blir lite trevligare. Tobias jobbar för det första förmiddag, så då kan jag umgås med honom lite mer under veckan än vad jag kan göra när han jobbar eftermiddag! Sen kommer ju Kattis på tisdag och då får jag fullt upp med henne! Längtar. Sen ska jag försöka klämma in en promenad med Karro och på onsdag har vi "kärring-gympa" i Helgum. Sen har jag ju tv-kvällar hela veckan. Det är idol från måndag till fredag! Även fast jag tycker jättemycket om Idol så är det lite påfrestande att det är varenda dag, man känner sig lite smått bunden vid tvn! Men sånt är livet. Efter denna vecka är det bara fredagar som gäller, så jag får bita ihop. Förutom Kattis, Karro och Idol, så jag även försöka mysa en massa med Tobias. Ingen får bli bortglömd. Det blir tufft men det ska gå.

Jag har verkligen idé-torka. Jag har inget spännande eller intressant att skriva om, så håll tillgodo! Jag skriver så fort jag har något att skriva om. Och nu menar jag något annat än vad jag har gjort eller ska göra på dagen.

Och gosh vad jag längtar till maskeraden, jag och Karro ska vara snyggast ;) Och bilder ska läggas ut på bloggen.

Natti <3

Hemma i mitt egna slott.

Eller kanske inte, slott skulle jag nog inte kalla det! Mer en helt vanlig vit villa vid vattnet. Jag trivs alldeles utmärkt här! Idag har jag gjort saker hela dagen känns det som. Imorse åkte jag och pappa ner till stan och gick omkring på företagsmässan, där många av Sollefteås företag visade upp sig. Det var egentligen alla tävlingar jag och pappa var ute efter eftersom vår familj brukar ha sån tur på gissningstävlingar. Så vi gick runt och runt och gissade en massa på allt möjligt. Så vi håller tummarna för fina vinster! Provade även att ligga på en spikmatta hos fina Mona. Det kändes riktigt bra, kanske ska fundera på att köpa en sån någon gång i framtiden?

När vi hade lessnat på mässan drog vi vidare ner på stan och träffade Magnus och Jeanette på Hullsta. Där var även farmor, kusin Sofie och hennes mamma och styvpappa. Efter att ha kikat runt där åkte vi med Magnus och Jeanette till Edlund's där som hade köpt en ny tvättmaskin. Vi hade kombi, det hade inte dom, så vi fick köra hem den till Långsele. Sen har jag självklart busat en massa med Tim, och myst med T, min älskling.
Om nån timme ska vi iväg till M & J igen och kanske dricka nån öl och bara ta det lugnt.

Här var Tim nyfödd och såå liten!Tim leker med min kamera på datorn!L & T. Turturduvorna!

På Tisdag kommer Kattis, min kära Kattis, can't wait sweet. <3

Idol 2008

Jag har alltid, sedan Idol började 2004 varit en riktig idol-nörd och varje år har man tyckt varit bättre än det föregående. Men förra året tyckte jag inte så. Det är klart det fanns talangfulla människor men ingen som riktigt får mig att rysa sådär som en handfull om inte fler får mig att göra i år. Detta år är späckat med sinnessjuk talang! Jag älskar musik och jag älskar låtar, vackra röster och innerlighet. Jag tycker om det där lilla extra som många inte ser och jag kan få såna otroliga rysningar av en enda liten textrad om den är framförd på rätt sätt av rätt person. Jag njuter verkligen av musik. Den är vacker! Ska bli så väldigt kul att se vart detta leder. Vilka som man hade hoppats för mycket på och vilka som helt plötsligt slår en med häpnad. I look forward to it!
Ut med Nils bara, vilket skämt. Förstår inte alls.

Juryn är även utomordentligt bra!



Nu var det ett tag sen jag uppdatera bloggen men jag känner verkligen inte att jag vill skriva när jag inte har något vettigt att skriva om! Vill tacka Kattis för din fina kommentar om mitt föregående inlägg, mamma ska få höra alla fina ord! Och till "Min vän", du har alldeles rätt. Tror jag vet vem du är och du är alltid lika klok och djup.

Anyway, ikväll sitter jag här ensam! Min karl lämnade mig för att umgås med sina kompisar, vilket är helt okej för mig. Han är rastlös, jag trivs bra med att inte göra någonting, trots att jag ibland bara vill krypa efter väggarna. Så jag tänker försöka hitta på nått vettigt ikväll iaf!

Läste igenom Marie Plosjös blogg häromdagen och jag måste erkänna att jag alltid ha trott att hon har varit den där snygga som inte har något innanför pannbenet, men jag har ändrat min uppfattning. Hon är precis alldeles normal, som alla vi andra. Hon har många tankar och känslor som gör att jag aldrig tänker ha såna dumma fördomar mer. Fördomar är tröttsamma! Det jag vill komma till är att jag hittade ett så fint "ordspråk" som hon hade skrivit på sin blogg, som jag vill dela med er.


"Om du inte designar din egen plan för livet så är risken stor att

du passar in i någon annans plan. Gissa vad de har planerat för dig? Inte mycket."

                                                                                                                                   Jim Rohn

Jag tyckte så mycket om det, för jag känner igen mig i orden så otroligt mycket! Är det ingen som kan tipsa mig om bra ordspråk? Jag älskar dom!

Nu till något roligare! Hasse, en kompis till Tobias, ha precis köpt hus ovanför Helgum och ska ha inflyttningsfest antingen den 11 eller 18 oktober. Och det blir inte som vilken fest som helst, det blir maskerad. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Jag och Karro har pratat ihop oss och vi har nu beställt maskeraddräkter, och två väldigt sexiga sådana! Vad vi ska föreställa får ni kanske se i bloggen efter att festen gått av stapeln. Har iaf beställt från en så himla bra sida på nätet som har hur mycket dräkter som helst! Gå in och titta på http://www.bodega.se!



Sexigt, eller vad säger ni? ;)

Mamma!

Ikväll tänkte jag även passa på att hylla min mamma i bloggen! Hon, den där mamman som är allt och utan henne är jag inget. Idag såg jag i hennes ögon att hon verkligen var trött, jobbar heltid, sitter i styrelse och plus att hon idag var tvungen att baka till min lillebror som skulle sälja kakor till klassresan. Hon har verkligen kämpat den här veckan. Det har varit otroligt mycket och ibland önskar jag att jag bara kunde lyfta alla måsten från hennes axlar och bara viska i hennes öra: "Du duger precis som du är, gör dig inte så mycket besvär. Du är älskad och den bästa mamma vi tre syskon kan önska oss". Men jag vet att hon inte slutar lägga ner sådär äckligt mycket tid på saker som i förhållande till hennes välmående rasar i betydelse, så med den kunskapen i bakhuvudet försöker jag underlätta för henne så mycket jag kan.

Det svåra för mig är att se min mamma vara så trött och så utarbetad och samtidigt inte ta på mig ansvaret för henne. Jag vet att hon väljer en del av det själv och att det inte är min sak att må dåligt över det men snälla, ge mig ett tips på hur man tittar på en människa som betyder världen för en och som är så fruktansvärt trött och som känner sig så hopplös utan att hjärtat värker sönder. Jag vill bara gråta och skrika. Jag önskar att alla andra i familjen kunde dela detta med mig, men jag tror inte att det är någon som förstår min mamma som jag gör.

Jag vill berätta för alla därute hur mycket jag uppskattar min mamma och hur stor betydelse hon har för mig. Allt bleknar i jämförelse. Precis allt! Jag skulle offra nästintill allt för min mamma, för utan hennes stöd, vart hade jag då varit i livet? Jag har mamma att tacka för så otroligt mycket att det nästan är pinsamt. Alla nätter jag har gråtit över halvfärdiga skolarbeten, stress och äckligt höga mål, vem har då suttit där och tröstat mig och sagt att jag är bra precis som jag är, trots att jag inte får MVG och fått mig att se saker ur perspektiv som i mitt huvud varit bortblåsta för längesedan. Hon är den där kloka som sätter saker i sitt rätta perspektiv, säger hon som är i fruktansvärt stort behov av perspektiv, när målen och ambitionerna är så höga att hon ibland vill spricka! Min mamma är min ängel utan vingar men som i mina ögon lyser starkare än någon stjärna på himlen.
Jag vill rikta all min kärlek till henne idag, all min glädje, allt mitt hopp och alla mina drömmar. Du är underbar!


Ett nytt liv.

Fick ett så gulligt sms av lilla söta Karro nyss där hon skrev att från och med imorgon skulle hon förändra sitt liv. Mer motion, mindre skräpmat och en mycket finare kropp. Inte sant Karro? Hon får såna infall ibland, det är ju så sött. Men jag tror faktiskt att hon tänker genomföra allt den här gången. Vi måste ju komma i form till maskeraden hos en av Tobias kompisar Hasse. Han har köpt hus och ska ha inflyttningsfest, vilket då blir en maskerad. Ska bli hur roligt som helst, kan inte komma ihåg senast jag var på maskerad?
Idag har jag iaf varit hos Karro och vi gick på promenad. Blev en sträcka på 7 km men det kändes så mycket kortare. Vi pratar jämt så mycket så vi hinner aldrig bli trötta. Åh vad skönt det var också! En riktig sommardag nästan, vi gick i linne och t-shirt. Och träden är så underbart vackra på hösten. Vi kom överens om att hösten är den vackraste årstiden! Speciellt höstdagar då solen skiner och det är sådär lagom varmt i luften.



Naturen är så vacker i Helgum. Tycka vad man vill om hur extremt göralös man kan blir där, men ack vad det är naturskönt och fridfullt.

Om en vecka kommer min älskade Kattis hem! Hon ringde idag mitt i vår promenad och störde. Men vilket roligt samtal då! Jag som inte hade förväntat mig att se henne förrän i november. I miss her! Hon är en stor pusselbit i mitt liv. Tar man bort henne så ser man liksom inte vad pusslet föreställer! Och hur roligt är det då? FY! Hon är min, bara min.

Nu ska jag avsluta detta inlägg med att säga att jag ska jobba imorgon, och det känns skittråkigt. Och därför måste jag gå och duscha nu så jag kan åka till Tobias i tid ikväll (han slutar 12). Men jag skriver igen imorgon om allt tråkigt som händer i mitt liv! <3

PS. Ibland hatar jag bilar. Min saab som jag älskar så mycket och som jag har lagt ner så mycket pengar på bara strular hela tiden. Ändå har den gått så himla bra sen jag köpte den. Har bytt hjullagren fram som gick på 2600 och nu hittade verkstan 4 fel till som förmodligen måste åtgärdas, som då skulle gå på över 5000. Suck! Jävla helvete. Och jag som jobbar så lite. Detta kommer nog gå käpp-rätt-åt-helvete. DS.

The sweet Alexander

Nu har jag och mamma äntligen hälsat på lilla söte Alexander! Vi fikade och myste och hade jättetrevligt. Och han hade blivit så stor. Sist jag såg honom var han bara 2 mån och nu är han 4. En ovanligt stor 4-månadersbaby måste jag säga. Jag och mamma hade köpt en body och ett par byxor i storlek 62-68 men han hade redan storlek 74. Så dom måste bytas! Lite tråkigt men men. Men ack så söt han var!



Vilken liten sockersöt snygging, eller vad säger ni?

Nu ska jag skära upp lite kiwi och fylla upp en vattenflaska, nu är det slut på en jävligt (rätt ut sagt) onyttig helg. Skärpning Linda! Ska ner 3-4 kg till min Malmö-resa. Jag tycker om att ha datum att sikta mot, så då fick det bli Malmö som fick äran att bli mitt slutmål just nu. Känns som att det ska gå bra! Jag har bestämt mig för att bli en fullfjädrad optimist! Jag har insett att det inte tjänar något till att tycka synd om sig själv. Man blir bara trött på sig själv i längden, och dessutom tycker omgivningen att en ständig pessimist är skitjobbig. Tro mig!

Sleep tight! <3

Städdag!

Jo du tack! Ha börjat plocka lite här hemma och efter jag har skrivit klart det här inlägget åker dammsugaren fram och efter det skurhinken! Tycker faktiskt att det är helt okej att skura golv! Konstigt nog. Ska iaf försöka få något gjort när jag ändå bara går omkring hemma själv. Känns så meningslöst annars. Och sen tänkte jag även överraska mamma och pappa med lite middag när dom kommer hem. Hoppas dom blir glada!
Senare ikväll vid 6-tiden ska jag och mamma åka iväg till pappas kusin som har fått en liten bebis. Han är iofs 4-5 månader nu men dom är nästan roligare att mysa med då än när dom är nyfödda. Vi har köpt lite söta kläder och ska åka dit och gratta! Lilla Alexander :)

Igår blev det en rätt slapp dag ändå, var med Tobias precis hela dagen. Och det är aldrig fel! Vi hälsade först på Magnus och Jeanette en sväng och efter det åkte vi upp till Västby och tvättade nybilen. När vi var klara med det fick vi jättegod kycklinggryta och ris! Mätta och belåtna som vi var åkte vi tillbaka till Helgum och hälsade på Tobias söta grannar Tommie och Carola. Deras hund Embla hade fått valpar så vi var bara tvungna att titta på dom söta små djuren!



Väl hemma igen tittade vi på Ensam mamma söker, vilket vi båda tycker är riktigt bra. Fråga mig inte varför. Ren och skär underhållning! När det var slut slog vi på Star Wars IV. Tobias har ju fått mig att se alla SW-filmerna, vilket jag tidigare hade bestämt mig för att inte göra. Det känns så nördigt på nått sätt och det är inte riktigt mina typer av filmer. Har lite svårt för science fiction. Men trots det har jag tagit mig igenom 4 filmer på 2 timmar vardera. Måste ju säga att 4:an var bäst hittills. Trodde att jag skulle tycka dom 3 sista var riktigt dåliga eftersom dom 3 första är gjorda nu på slutet och har lite bättre effekter och animeringar men nej du! Så nu har vi 2 kvar, hoppas på att dom är lika bra som 4:an så jag inte somnar!

Här kommer lite bilder från igår när vi var uppe i Västby:



Nu ska jag gå in på studera.nu och kolla lite och sen blir det städning för hela slanten.

So long suckers! <3



Fyfy!

Nu sitter jag här vid datorn, rätt tragiskt egentligen med tanke på att vi har "fest" här hemma och vi har några släktingar här på besök! Himla trevligt. Men alla sitter ute på altanen i ett stort rökmoln där jag inte orkar befinna mig. Dessutom är det sjukt kallt ute! Jag har blivit så frusen på sistone. Jävligt störande med tanke på att jag brukar kunna gå ut utan några tjockare kläder på hösten utan att frysa när jag var mindre. Tider förändras uppenbarligen.

Pappa och Tobias har även gått ner i källaren för att pyssla i garaget och där trivs jag inte alls. Grabbgrejer säger jag bara. Så nu sitter jag någonstans mittemellan i min ensamhet. Det låter hemskt tragiskt men jag är rätt nöjd ändå. Får dricka min Corona med lime i, då är jag glad. Det är så himla gott.



Tänkte iaf passa på att informera er om gårdagen då pappa, jag, Tobias och bror var i Sollefteå och bowlade. Det var riktigt trevligt! Vi bokade banan i 2 timmar, vilket jag tycker är lagom, för då kan man ta det lugnt och sista halvtimmen kan man mest lattja och prova lite nya tekniker. Vissa mer eller mindre lyckade. Pappa gick in i "tävlingen" med den största vinnarskallen man kan ha. Det kan bero på att jag vann över honom sist, vilket han hade väldigt svårt att smälta. Tur för honom att jag är en bra vinnare som aldrig retar dåliga förlorare. Så nu skulle han alltså ta revansch. Det lyckades han ganska bra med faktiskt. Var inte på topp igår, men jag kan iaf 3:a, inte sist. Pappa på första plats, Tobias på andra, jag på tredje och bror på fjärde. Men kul hade vi! Det är huvudsaken. Tog några rent av skitdåliga bilder som jag ändå lägger in här för allmän beskådning.

Pappa!BrorTobias i disco-bowlingljus som förstörde för min kamera!

Jag slapp däremot vara med på kort eftersom jag var fotografen! Men inte ska ni slippa se mig i detta inlägg, tog ju massa pose-bilder innan bowlingen! Det är jag expert på. Fråga bara min bror som blir lika störd varje gång han ser min bilder och säger: "Men ge dig Linda, måste du posa så mycket på alla kort. Det ser bara konstigt ut." Nej, säger jag och ber honom vara tyst. Man måste posa snyggt om man ska bli snygg på kort. Iaf jag. Haha



Nu ska jag återgå till festen, får välja mellan ett garage och en kall altan. Vettefan vad som är värst?

Prestationsprinsessan

Det är jag utan tvekan. Har aldrig hört ett mer passande ord!
Min gudmor var här idag när jag kom hem från jobbet, och då vill jag också tillägga att hon är världens mest underbara gudmor. Hon tänkte fira mig såhär i efterskott och jag fick en så himla fin bok av henne.

Duktighetsfällan - en överlevnadshandbok för prestationsprinsessor
av Joanna Rose och Aleksander Perski

1. Jag tror att jag ibland försöker bevisa mitt värde genom att vara duktig.
2. Jag känner ibland att jag måste vara lite bättre än andra för att duga inför mig själv.
3. Min självkänsla är alltför mycket beroende av vad jag åtstadkommer i mina dagliga sysslor.
4. Jag känner ibland ett inre tvång att åstadkomma något värdefullt här i livet.

Man ska då alltså värdera dessa påståenden på en skala mellan 1 och 5. Får du mer än 16 poäng är det här en bok för just dig. (Jag fick full pott.)



Ingen kunde ha köpt en bättre bok till mig. Blev himla glad. Ska börja läsa den ikväll, längtar.

Snart kommer Anders och Annika hit och ska äta middag. Pappa har gjort potatisgratäng, kött och champinjonstuvning. Det ska bli så himla gott! Ska dricka en massa corona ikväll och bara ha trevligt. Ingen mer helg-körning och skjutsning för min del.

Vackra kvinnor

Kate HudsonTyra BanksRenee ZellwegerCharlize TheronEvangeline Lilly

Fick ett infall och ville upplysa er om vilka kvinnor jag tycker är vackrast i kändisvärlden! Och med vacker menar jag då att dom har en utstrålning som är fin. Och dom är lika vackra naturliga, helt osminkade. Det är inte många som är "vackra" i ordets rätta bemärkelse. Inte enligt mig i varje fall. Vacker kommer inifrån och lyser ut.
Kate Hudson strålar precis som sin mor, Goldie Hawn.
Tyra Banks är, enligt mig, en fin människa och blir därför otroligt vacker i mina ögon. Osminkad eller sminkad.
Renee Zellweger är sådär mystisk men när jag ser henne på filmduken är hon ändå härlig och ack, så vacker.
Charlize Theron har alltid varit en av mina favorit-skådespelerskor, jag gillar hennes porträtteringar av starka kvinnor i filmer och ingen kan undgå vilken skönhet hon är. 
Evangeline Lilly har jag tyckt varit så otroligt fin ändå sedan jag började se på första säsongen av Lost, där hon helt osminkad och med busigt hår fick mig att bli grön av avund. True beauty!

My day in the spotlight is over!

Nu har jag fyllt 20 år hela dagen, men det roliga är att jag känner mig som 18. Ett bevis: Jag höll nyss på att skriva "Nu har jag fyllt 18 år hela dagen". Herregud, jag tror att jag är rädd för att bli gammal. Jag har fått för mig att efter 20 går det bara utför. Sen kommer inga höjdpunkter. 30? Nja. 40 och 50? Jag vet inte det jag. Men många säger ju att den bästa tiden är 50+, så jag håller tummarna. Och ändå är det 30 år kvar tills jag är där. Jag måste vara tragisk eller bara helt störd. Anyway. Idag har jag först och främst inte gjort något alls. Imorse satt jag hemma och pysslade på http://www.taaz.com och gjorde om mig. Jag tyckte att eftersom jag ville göra ingenting på morgonen på min födelsedag så borde jag få göra det. Sen åkte jag och handlade fikabröd, som var helt onödigt såhär i efterhand eftersom ingen åt nånting av det. Men hellre har jag för mycket än för lite. Mamma hade även bakat blåbärspaj på min begäran och sen vispade vi vaniljvisp till det. Hörrni, vaniljvisp är så jävla gott. Ville bara säga det! Sedan kom Tobias hit och vi åkte ner till stan, först på Motorcentrum där han köpte bilen och sedan på Systembolaget. Var ju bara tvungen att handla lite. Han i kassan tittade lite konstigt på mig och sa: "Ja, men man får väl säga grattis då!?" Nu har jag förlorat min systemet-oskuld. It feels good you guys!
Fick iaf en hel massa folk som kom och grattade mig. Tobias, Karro, Magnus, Jeanette, Tim, Anders, Sofie och sen hela min fina familj.

Nu vill jag bara klargöra en sak, jag hatar att svara på en fråga efter jag har fyllt år. Den är lika tröttsam varje år även. "Vad fick du?" Åh. Så nu skriver jag det här och är det någon stackare som råkar skita i att läsa min blogg så får hon/han skylla sig själv. Jag svarar inte på frågan irl.
Jag fick en skitsnygg väska (kommer bilder), trosor, strumpor, pengar och en mys-dress av mamma och pappa, dooley's och ett presentkort av Karro, en underbar gitarr av Tobias (som ni redan har sett) och ett gitarrställ av Magnus och Jeanette. Så var det med den saken! Är väldigt nöjd eftersom jag oftast inte kräver speciellt mycket. Ju äldre jag blir, desto mindre önskar jag mig. Det är mycket roligare att ge än att få. Det håller jag fast vid.

Vill bara påpeka att väskan är tänkt att underlätta min skolgång när jag väl kommer in på någon skola, den är inte till för att ha till vardags! Så den är helt perfekt. Eller vad säger ni?

Titta, min gitarr slipper stå lutad mot väggen!Linda på sin 20-årsdag! :)

Snuskgubbar

Jo, ni skulle bara veta vad jag får utstå på dagarna på jobbet. Det är för mig ett faktum att alla gubbar över 50 tänder på mig. Fråga mig inte varför, hade helst sluppit ha den slags dragningskraften. För helt ärligt, det är rätt obehagligt när dom börjar stöta på mig och kalla mig "pullan". Hallå? Har jag en skylt i pannan där det står: "Behandla mig respektlöst!" eller "Jag är ung, men jag tänder på rynkor och häng-kinder". Lägg av! Egentligen bryr jag mig inte speciellt mycket om det, det funkar liksom och det rinner oftast bara av mig. Men det finns en gräns för allt. Samtidigt orkar jag inte ställa till en scen eller börjar bråka. För då får man höra: "Förstår du inte ett skämt?". Äh, jag skriver inte för att jag håller på dö av dessa trakasserier, utan mer för att jag skulle uppskatta om någon upplyst människa kan berätta för mig om jag utstrålar något som gubbar tänder på. Säg då till mig och berätta för mig vad jag kan göra för att stänga av dessa vibbar jag ger. Här har ni en standard-replik för mig en vanlig dag innanför disken.
"En kaffe och ditt nummer, tack"
Jag blir lika trött varje gång. HAHA. Det var kul första gången. Inte efter 17e. Gubbar är fascinerande och ta inte det här på fel sätt. Det finns många härliga gubbar och då använder jag inte gubbar som ett skälls-ord, det är ett rätt gulligt ord enligt mig. Anledningen till att dom är fascinerande och då menar jag dessa stöt-gubbar. Dom har verkligen ingen självdistans. Varför, när och hur tror dom att jag ska uppskatta sliskiga pick-up-lines? Jag har inget emot att dom säger att jag är snäll och gullig och söt, that's fine! Men PULLAN låter jävligt sexuellt. Enough is enough.
En ros till alla ni snälla gubbar, som har insett att ni faktiskt bara är gubbar och inget sexobjekt som jag vill gifta mig med. Jag är 20 år gammal, håll er till 50+!



Nu när jag har fått dessa tankar ur mitt system! Jag fyller 20 år idag. Klockan är efter 00.00! Inte för att det räknas. Men snart ska jag lägga mig och sova och imorgon får jag gå på systemet. Najs najs. Inte för att det gör någon skillnad! Men trots det, ack så skönt det ska bli. 20 år är en skön ålder bara, man känner sig sådär lagom vuxen men samtidigt sådär lagom ung. Så ung att man kommer undan med blöta utekvällar och misstag. Come to think about it, jag gör aldrig misstag. HAHA. Jag är mognare än allt moget, slå det om ni kan! Äh, nog med självskryt. Bloggen finns kvar imorgon också och då skriver jag igen.

Hejdå så länge! <3



En så ung och så oförstörd Linda! Stora bambi-ögon. Jovisst!

Malmö & Kristoffer

Den 22 oktober åker jag till Malmö! Åker alla dom ca 110 milen för att hälsa på min kära vän Kristoffer. Det ser jag verkligen fram emot. Åker 07.05 från Långsele - Sundsvall - Stockholm C - Malmö C. Åh vad kul! Resan är bokad och då känns det så definitivt, wunderbar!

Kristoffer!

Kristoffer - min favoritskådespelare! :)

Fullt upp på jobbet, eller kanske inte.

Här står jag timme efter timme och har tråkigt. Måndag eftermiddag är nog den värsta eftermiddagen. Eller nej, jag ångrar mig. Lördag är värst! Men, måndag är alltför tråkig iaf. En kund i halvtimmen och däremellan vet jag inte om jag vill skratta eller gråta. Det värsta jag vet är att vara fast på jobbet, men samtidigt inte ha något att göra. Tiden känns så bortkastad. Det är en sak om det är fullt med folk här ute i kiosken och jag får stressa ihjäl mig, det är så mycket bättre än det här. Då går iaf timmarna framåt och dom står inte still som dom gör nu denna sopiga måndag! Men jag måste säga att jag är glad för dom här dagarna jag får jobba nu. Tycker om 6-timmarspassen och imorgon och på onsdag jobbar jag förmiddag till halv 3. Det är perfekt!

Imorgon ska jag och Tobias försöka komma igång med träningen igen! Har varit sjuk nu i 2 veckor men nu tror jag att det börjar släppa på riktigt! Det roliga är ju att jag tror att jag är mer motiverad till att träna än Tobias och tro mig, det brukar vara tvärtom. Min karl har blivit lat, jag har smittat honom! Haha.

Och sen när jag kommer hem ska jag skynda mig att ringa till min vän Kristoffer och tvinga ur han ett datum då jag kan komma ner till Malmö! För jag vill helst veta nu om jag ska åka om en månad, så de så! Speciellt om jag ska åka så långt. Sen efter jag har varit hos han tänkte jag åka direkt till min sötnos Kattis i Katrineholm. Det ser jag fram emot!

Nu stänger jag om en timme, så ska väl börja förbereda lite så jag blir klar fort ikväll. <3

Kolla in den här sidan HÖRRNI.

http://www.glife.se/bloggkommentatorerna
Otroligt roligt! En blogg som faktiskt Blondinbella rekommenderade på sin blogg. Detta är då en blogg som har som sitt syfte att kommentera andra bloggar på nätet, därav namnet. Väldigt underhållande och ironiskt, ME LIKE! Sitter och skrattar i det tysta för mig själv. Det är ett bevis på att det är kul.

Imorgon öppnar webb-antagningen på studera.nu! Gissa om jag har väntat. Har fixat nya papper som ska ordna min arbetslivserfarenhet så det kommer upp i 12 mån på halvtid och det känns verkligen bra. Det värsta med allt detta är väntan. Jag måste vänta minst 1-1,5 månad innan jag får något besked men det är ju lika för alla! Bara att bita ihop. Önska mig lycka till är ni utomordentligt snälla.

Ett tillägg i detta inlägg: Jag älskar Tobias. Som om ni inte har hört det tillräckligt. Men han är fortfarande efter 9 månader, världens genom tiderna bästa pojkvän! Jag uppskattar dig till 100 % älskling. Du gör mitt liv fint. <3

 

En bildblandning av dess like. Jag älskar barn, frukt, mannagrynsgröt, ägg, kärlek och skor. Och höstbilden är mer en bekräftelse på att det börjar bli höst, för jag håller på frysa ihjäl. Så var det med den saken. GODNATT!

Ännu en helg är över

Jodå, och inte ett jäkla piss har jag åstadkommit. Eller det beror på vad man anser är att åstadkomma någonting. Har ju iofs jobbat en hel dag. Det kanske räknas. Men annars har jag bara inte gjort speciellt mycket. Igår kväll när jag kom hem från jobbet försökte jag få en lugn kväll ensam hemma eftersom föräldrarna var borta hos Magnus & Jea och bror var ute på krogen och andra bror var ute och lekte med sina kompisar. Men det gick bara en timme och sen kom 3 snorungar in och skulle förpesta min tillvaro. Blev less och åkte iväg till M & J. Skulle ändå hämta min föräldrar där senare så. Det är så tröttsamt det här med att köra varenda helg. Det framgick väldigt klart igår då jag först skulle hämta min föräldrar och inte nog med det ringde bror och var stupfull och skulle hem ifrån stan. Så vad gör man då? Jag kan väl inte lämna honom där. Men ack så tröttsamt det är! Det går inte att vara nykter utan att bli självskriven chaufför. Nu blir det en öl till maten varje fredag och lördag framöver! I'm so sick at this shit!

Såhär mysigt hade jag och Tim det igår. My love <3 Det finns ingen jag hellre ligger bredvid och sjunger Blinka lilla stjärna. Han är helt underbar.



Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Skulle egentligen åka till min älskling men han var uppe i Musksjön med sina kompisar igår och drack sig full och han mår inte alls så bra idag. Och dessutom hade han gått hem 1 mil igår natt och kommit hem klockan 7 imorse. Så han lär bli sjuk på köpet i den kylan det var igår kväll. Men i fyllan blir man dum ibland. Visst älskling? Så nu är det bara att vänta tills han mår bättre så tänkte vi åka upp till hans föräldrar och tvätta bilarna. Få väl se vad det blir med det. Men jag hoppas han mår bättre fort! Ska försöka klämma in en promenad med söta Karro på schemat idag också. Det var sååå längesen jag verkligen fick umgås med henne <3

Nu blir det lite mer datanördande och sen ska jag ta en dusch och försöka göra något med livet.

Puss <3

Jobb för hela slanten

Idag ska Linda jobba. Nu var det 11 dagar sen sist och om jag ska vara ärlig känns det sjukt jobbigt även fast jag är väldigt glad. Idag tjänar jag massor med pengar eftersom jag jobbar mellan 11 och 20.18. Så jag är tacksam! Tro inget annat. Nu sitter jag här, har precis tryckt i mig 3 mackor och nu går tiden väldigt sakta. Vad gör man? Kom och hälsa på mig på jobbet vettja!

Igår var Jeanette, Magnus och Tim här. Brukar alltid vilja ha dom här minst en gång i veckan! För en vecka utan Tim känns helt tom. Jag avgudar den pojken. Igår fick jag lägga honom och vi låg och sjöng Blinka lilla stjärna. Han kunde hela texten! Och han är bara 2,5 år. Otrolig unge! Han är det bästa lyckopiller som finns för mig.



Igår köpte även Tobias en ny bil. Vi åkte ner till Motorcentrum för andra gången igår. Vi var där för nån vecka sedan och tittade på en mörkgrå Saab 9-3 Sportcombi -07. Men Tobias var inte helt nöjd med färgen så när ägaren sa att han skulle få in en Fusion Blue (mörkblå metallic) så skulle han prompt ha den istället. Så igår provkörde vi och gjorde affären på plats! Tobias bytte in sin Passat och nu är han nog världens nöjdaste. Det skulle jag iaf vara. Bilen är så jäkla snygg så jag dör! DÖR!



Vad säger ni gott folk? Är den inte fin så säg? En sån ska jag absolut ha när jag är färdigutbildad. Älskar den!

Nu ska jag börja pallra mig iväg på jobbet. Skriver snart igen! <3

En välbehövlig uppdatering

Det var nu många många dagar sen jag skrev sist. Beror på att jag har varit hos Camilla i Sundsvall i 2 dagar. Kom hem igår på eftermiddagen. Jag hade trevligt i Sundsvall, vi gjorde egentligen inget vettigt men det behövs inte. Det är skönt att bara umgås också! Hoppas det inte dröjer ett halvår till innan vi ses igen! <3

Nu har jag nyss ätit fil och müsli och om 1,5 tim åker älsklingen på jobbet. Då vet jag inte alls vad jag ska göra.

Om en vecka fyller jag 20 år! Det är sjukt hur fort tiden går. Det känns som att det var igår när jag gick och suktade efter att fylla 18 eftersom alla andra fick komma in på krogen under sommaren. Nej, det är inte klokt. Snart är jag 30 också! Mina visdomsord till alla som tycker att tiden går jättesakta och som önskar att dom blev 18 eller 20 fort! Ni kommer dit. Och till er som precis har börjat 1:an på gymnasiet. På er studentdag undrar ni om ni verkligen har gått i skolan i 3 år, för det känns då inte som det. Allt går fort om man tittar på det i en helhet. Dagarna i sig går jäkligt sakta ibland men veckorna och månaderna går väldigt fort i efterhand. Stay positive! Ibland undrar jag hur jag har kunnat bli så gammal så fort. Men samtidigt är jag ganska nöjd. Har tagit tillvara på åren och gjort det bästa av dom och nu hoppas jag att jag har fler produktiva år framför mig. Snart öppnar vårintagningen på universiteten och då är det bara att vänta, hålla tummarna och hoppas på det bästa. Det ser jag fram emot.

Nu har jag inget mer att skriva, förutom att jag fick världens finaste sms av Kattis när jag var i Sundsvall och jag saknar henne! <3


I brist på annat.

Nu har jag duschat, gjort mig fin, börjat packa och städat undan på rummet. Nu är allt tråkigt igen. Jag orkar inte packa klart, för det värsta jag vet är att packa och jag tar alltid med mig för mycket. Suck! Nu sitter jag mest och väntar på att det ska bli kväll. Klockan 18 ska jag iväg till Jeanette på visning av barnkläder. Rabdido heter märket och det är jättefina kläder verkligen! http://www.rabdido.se/ Tro mig. Och bra priser. Så då kanske man köper nått åt Tim som vanligt. Jag kan aldrig låta bli! Så det ser jag fram emot.

Och ni, kolla in det här. Underbar låt med en underbar artist. Daughtry - What about now http://www.youtube.com/watch?v=0ytFDFgD46M&feature=related

Och det här. Hon är en otrolig sångerska. Carrie Underwood - I'll stand by you http://www.youtube.com/watch?v=xstLRWHgD2Q&feature=related

Nu har jag inga fler tips idag om bra klipp på youtube. Some other time!

Skönt med fläta! :)



Nostalgi

Imorgon ska jag till Sundsvall, till min söta vän Camilla. Hon är den vän som varit min absolut bästa vän från 4:an till 9:an och som sedan lämnade mig för ett bättre liv i Sundsvall, där det finns mer potential att utvecklas. Jag förstod henne då och jag förstår henne idag. Sedan hon flyttade har vi hållt kontaken! Vissa perioder har vi pratat mer och vissa mindre. Har hälsat på henne massor med gånger och hon har hälsat på mig. Jag tycker det är lite roligt att just vi har fastnat för varandra, trots att vi är olika som hund och katt. Eller hur Millis? Men det funkar alltid. Visst har vi rykt ihop ibland men med tiden har vi liksom kommit att acceptera och uppskatta varandras olikheter och även likheter. Hon har betytt fruktansvärt mycket för mig, speciellt under den tiden då det är som viktigast att har en trygg vän, när man går igenom puberteten. Och vi kom igenom den tillsammans som två mogna, intelligenta kvinnor med massor av mål i livet. Därför tror jag att vi har påverkat varandra på ett bra sätt, trots att det inte var något man tänkte på då. Jag har en stark känsla av att vi hjälpte varandra på de allra bästa sätten. Tiden har gått och vi ses verkligen jättesällan. Nu var det nog ett halvår sedan sist, men jag vet iallafall att hon inte tappar betydelse för mig bara för att tiden kommer emellan oss. Vi har en stabil relation som jag tror alltid kommer vara bra! Jag kan sakna henne som tusan dock och imorgon vi äntligen träffas och snacka en massa skit! Det gillar vi allra mest. <3





We're beautiful babe, right?! <3

Veckans bästa av dom allra bästa..

Är min underbara pojkvän.
Jag kan aldrig säga det nog! Fyller år om 13 dagar, vilket betyder den 18 september. Fyller 20 år äntligen och nu kommer livet enbart gå utför! :)
Men, för att komma till saken. Jag har önskat mig en gitarr av Tobias och vi kollade på gitarr i 1000-kronorsklassen som jag skulle vara väldigt nöjd med eftersom jag inte är nån riktigt duktig gitarrspelare. För någon vecka sen åkte Tobias ner till stan, för att "handla en present" till mig. Förstod nästan vad det var, men jag kunde ju inte vara säker. Någon dag efter satt vi på mitt rum och jag spelade lite på min gamla gitarr från stenåldern och Tobias frågade en massa frågor om strängarna och om jag ville ha stålsträngar eller hälften stål och hälften nylon. Jag ville ha det senare eftersom det är mycket lättare att spela på utan att få så förbannat ont i fingertopparna. Han åkte hem senare på kvällen och ringde upp mig innan han skulle sova och var väldigt bekymrad. Och han ville inte alls säga vad det var men det handlade om att han inte visste om "modellen" på min present var rätt. Efter mycket tjat fick jag fram att han hade köpt en stålsträngad gitarr. Och eftersom jag hade sagt att jag inte ville ha en sån var han väldigt nervös över att jag skulle bli missnöjd och det ville han inte. Men efter övertalning från mig att det var helt okej och att jag åtminstone skulle titta på den så blev han nog lite lugnare. I förrgår fick jag se gitarren, som var helt underbart fin och vilken kvalité! Det var en Simon & Patrik och modellen hette Woodland Spruce. En helt fantastisk gitarr med jättefint ljud. Och det där med stålsträngarna glömde jag helt då, för jag blev förälskad! Jag skulle bara ha den! Och så blev det. Vad tycker ni? Är den inte fin?

My love.

Så från och med idag ska jag spela gitarr oftare och bli mycket duktigare. Så enkelt är det.

Idag kommer Jeanette, Magnus och Tim på middag. Det ser jag fram emot. Det tråkiga är att jag fortfarande är jäkligt sjuk. Har så lite energi! Men det brukar bli bättre mot eftermiddan.
Nu ska jag gå ut på altanen och umgås med pappsen och Tobias.

Talk to you later! <3

Fy fan för morgnar när man är sjuk!

Usch, vad dåligt man mår på morgonen. Torr i halsen och med känslan av att jag har världens rispigaste sandpapper där som bara vill jävlas. Snorig och trött på ögonen och allmänt risig! Allt känns väldigt hopplöst. Jag hatar att vara sjuk!

Och nu är farmor här och stökar till (städer enligt henne) hemma hos oss. Tro inte att vi inte uppskattar att hon hjälper till men ibland blir man tokig när mina jeans ligger i Andreas garderob och när hon har plockat bort alla jackor för att hon anser att det är sommarjackor. Så då står man där stressad en morgon och måste springa upp i garderoberna och leta. Det värsta senariot som finns när man har bråttom och ska iväg. Man blir bara less ibland. Men någonstans är hon ju rätt gullig ändå, det är ju min farmor after all.

Klockan 2 slutar Tobias jobbet och då åker han och tränar, den jäveln. Jag vill också kunna träna! När han är klar så kommer han hit. Då ska vi åka och handla och göra nån god, nyttig mat till oss. Sen ska vi kolla på Mumien 3! Det ser vi fram emot. Och sen ska jag såklart pussa en massa på T så han blir riktigt sjuk han också! I'm evil. MOHAHAHA!

Nu blire frukost, nezeril, alvedon och halstabletter. Livet är toppen! <3


Andra bloggar.

Bloggar har blivit ett stort fenomen på sistone. Alla har en blogg, förutom de få som har bestämt sig för att inte skaffa någon eftersom alla andra har en. Jag tillhörde dem förut men jag ser heller inte mig själv som en bloggare. Jag skriver bara för min egen skull, för att det är skönt att få skriva om saker man gjort och tankar och känslor man har.

Jag tycker jättemycket om att läsa Blondinbellas blogg. http://www.blondinbella.se
Orsak: Hon är väldigt lik mig på många punkter men långt ifrån alla. Hon är driven, ambitiös och någon som jag kan se upp till och lära från. Då menar jag inte att jag nödvändigtvis ser upp till henne modemässigt eller att jag tycker och tänker som henne. Det enda som verkligen genomsyrar hela hennes blogg och som jag blir glad av, är den otroliga självsäkerhet och målmedvetenhet hon besitter. I allt hon gör, oavsett vad det är, lägger hon ner all sin energi och all sin intelligens. Jag har helt andra intressen än Isabella, har helt andra ekonomiska förutsättningar men det spelar ingen roll. Ser upp till henne som person. Hon är en bra tjej som alla bara älskar att hata på grund av hennes framgång. Jag däremot, ger alla en chans. And she has won me over.

Jag läser ofta Linda Rosings blogg. http://www.hanky.se/lindarosing
Orsak: Läser den inte egentligen på grund av att hon intresserar mig eller att jag tycker om henne. Men, till skillnad från Bella, så läser jag mest denna blogg som underhållning. Står inte speciellt intressanta saker och jag måste erkänna att jag har fastnat i denna blogg bara för att den har blivit så stor på sistone. Och nu har det också gått över till någon slags sympati-läsning. Jag avskyr det faktum att människor trackar henne så fruktansvärt och ser ner på henne som att hon skulle vara värd mindre av olika anledningar. Äh, det är sinnessjukt hur lite folk har att göra och hur avundsjuka kan skapa monster. Hon har gjort misstag och hon har haft sex i teve. Men idag är hon en tvåbarnsmamma som försöker ta sig ur ett fack hon har blivit placerad i. Hon försörjer sig och sina barn och gör ingen människa illa. Låt henne vara! Tröttsamt.

I always give people the benefit of the doubt. That's me. Kan hamna i problem på grund av det men hellre det än att förlora min omtanke och förståelse.

Jag LÄSTE Kenzas blogg. http://www.kenzas.se
Orsak: Har ingen aning. Skittråkig blogg, precis som min. Har ingen aning om varför hennes blogg blivit så populär. Hon är otroligt självcentrerad, väldigt ocool med sin cigarett i handen på alla bilder och otroligt oinspirerande. Har inte läst ett inlägg där hon ens visar att hon har en gnutta målmedvetenhet eller att hon har några drömmar i livet. Äh, nu lämnar jag läsningen till dem som är mer lättroad än mig.

Ännu ett gnäll från min sida om det faktum att jag avskyr folk utan ambitioner. BLÄ!

Idag fick jag mig en fin överraskning. Min bror som jag så länge trodde var helt förlorad till lathetens träsk började fråga mig frågor angående politik och samhällskunskap. Han har nyligen börjat läsa samhällskunskap och har en otroligt bra lärare, som jag själv också har haft. Och han tyckte uppenbarligen att det var intressant. Jag visste inte vart jag skulle rita korset men jag är så glad. Minsta lilla tecken på skärpning gör mig lycklig. För det är inget som någonsin har gjort mig så frustrerad som hans vilja att inte göra ett piss för sig själv och sitt liv. TACK för att du har vuxit upp lite. Bättre sent än aldrig bror, kära bror! Nu har jag bara en till att oroa mig över!


En sjukling fast i Helgum.

Sitter och tittar på Providence och när man tittar på Providence vet man att man är sjuk eller har för lite att göra. Eller så har man ingen bil. Jag är både sjuk och saknar bil. Det är tråkigt ibland att bara sitta och göra ingenting, speciellt när man inte har något annat val. En annan dag, vilken dag som helst skulle jag gärna sitta och titta på tv och göra absolut ingenting, men när man är tvungen att göra något är det plötsligt inte lika roligt längre. Bläää! Och det värsta är väl att jag inte kan träna just nu. Allt gick ju så bra med träningen och vi ha ju kört 4 ggr i veckan och nu blir man sjuk och även fast ja vill träna ändå så funkar inte det. Blir bara ändå sjukare och dessutom är det farligt. Suck!

I tiden av sjukdom har jag inget roligt att skriva!
Ska istället kolla på Ellen DeGeneres show. Hoppas på bra gäster.
<3

Linda är en sjukling!

Igår kväll när jag skulle sova kunde jag förstås inte sova, för då fick jag så jäkla ont i halsen och det slutade med att jag fick ta en mucoangin. Somnade vid halv 2 och började jobba halv 9. En väldigt jobbig dag när men är sådär fruktansvärt trött och har infektioner i kroppen. Är glad att jag tog mig igenom dagen. Nu har jag precis sovit 1 tim här hemma hos Tobias. Vi började se en film men jag orkade inte hålla ögonen öppna så jag fick lägga mig ett tag. Det är inte likt mig! Usch! Suck.

Nu ska jag äta vindruvor och dricka te med honung för min onda hals, som efter tuppluren inte är helt stabil.

Krya på dig Linda! Jo.. tack du!


RSS 2.0