Stop all the clocks, cut off the telephone

Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.


Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead,
Put crêpe bows round the white necks of the public
    doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.


He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last for ever: I was wrong.


The stars are not wanted now: put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood.
For nothing now can ever come to any good.

W.H. Auden


En återblick från mina dagar i Malmö!

På tåget ner!Uppehållsrummet på Teaterhögskolan!Kristoffer med uppgiften: Förberedelser inför middagen för 4orna i full gång!Fina människor i Krilles klass!Jag på en toa under fredagens fest på skolan :PSmygtagning på folk på golvet ;)Ännu mer smygtagning!Utsikten från Kristoffers balkong!Rosa bandet-manifestation på ett torg i Malmö!

Min malmö-resa i bilder mina vänner!

Ärligt talat har jag faktiskt inte speciellt mycket att skriva just nu! Har saker jag skulle kunna skriva om men som jag inte vill skriva om. Ingen lust! Varför vet jag inte, men så fort jag får min inspiration tillbaka kommer ni att märka det! Nu ska jag fippla lite med min födelsedagspresent till Tobias och sen ska jag fortsätta att läsa min bok "Hanteringen av odöda" av John Ajvide Lindqvist. Såg ju filmen "Låt den rätte komma in" i Malmö som även den är skriven av John. En film som jag tyckte jättebra om! Så därför var jag ju tvungen att köpa hans andra bok! Den är riktigt bra hittills, spännande och precis min typ av bok! Me like.

Kom och hälsa på min på jobbet imorgon vettja, det är invigningsfest med pompa och ståt. Kaffe och kaka, billigt godis och massa annat mys ;)

Goodnight sweethearts!

Arbetsskador!

Det kan man lugnt säga att jag har fått idag! Jobbade på frukten en dag då vi fick en stor fruktleverans. Skulle även fylla in frukt och beställa till dubbelhelgen nu, dvs Halloween. Inte det lättaste kan jag säga när man så sällan har hand om frukten! Man får helt enkelt göra sitt bästa, men det går oftast bra! Chefen hjälpte mig en hel del också, alltid uppskattat!

Nu sitter jag hos Tobias, vi ska snart äta. Har gjort hemmagjord klyftpotatis, ryggbiff och tsatsiki! Ska bli så himla gott. Sen ska jag gosa ihjäl älsklingen!

Och ja, nu är jag hemma i Långsele/Helgum igen och det känns så himla bra! Har absolut haft det trevligt hos fina Kristoffer men ingen plats är så bra som hemma. Så känner jag verkligen. Jag inser varje gång jag åker iväg hur mycket jag älskar min familj och min Tobias. Jag känner mig så trygg hemma!

Nu blir det mat! Tobias är otålig ;)

<3

Malmö: Dag 4

Godmorgon!

Nu har jag och Kristoffer käkat frukost och vi sitter med en tidning och kaffe och har de skönt :)
Igår blev det varken sushi eller Köpenhamn, men vi gick på Södervärns krog och åt plankstek med fläskfilé, underbart gott. Sen gick vi mot Spegeln, en bio där vi skulle titta på Låt den rätte komma in. Efter en lång promenad hittade vi dit och bion var riktigt bra! Väldigt speciell men det kan vara uppfriskande ibland. Se den!
Det blev en rätt tidig kväll alltså och idag hade vi då tänkt att det skulle bli Köpenhamn och sushi, men det spöregnar ute och det blåser storm, så vi vet inte hur sugna vi är att åka. Vi får se! Jag hoppas verkligen att vi kan åka, har sett fram emot det. Sen klockan 7 ska vi gå på 4ornas föreställning Frihet i Bremen och Klaras relationer. Det är två pjäser som hör ihop, som enligt Krille ska handla om mord och död. Så vi får se hur kul det blir ;)

Så ni kanske man ska försöka fixa till sig lite!

Imorgon blir det att sitta på tåg och buss hela dagen! Väldigt kul, eller inte. Men det är alltid så himla skönt att få komma hem. Och Tobias fyller ju år imorgon också, så det känns bra att kunna vara hemma en stund på hans födelsedag. Miss him <3

Malmö: Dag 3

Godmorgon alla! Eller goddag snarare.

Nu sitter jag hos Kristoffer själv igen, han är på Teaterhögskolan och städar efter gårdagens fest! Vilken kväll då. Vi kom till skolan vid 8-tiden och när vi kom dit var de rätt lugnt. Alla satt och snackade och klassen sjöng en tysk sång om och om igen som dom skulle sjunga för 4orna på skolan som hade haft teaterföreställning och sen skulle äta middag på skolan. Kristoffers klass var alltså ansvariga eftersom dom går i 1an. Alla bara sprang runt och runt och några i klassen hade gjort pajer som 4orna då skulle få äta till middag. Pajerna skulle värmas, salladen hackas och det skulle fixas allmänt för att göra kvällen så bra som möjligt. Vid halv 12-12 hade dom ätit klart och Krilles klass hade sjungt och gjort succé i sina tyska outfits och sexiga frisyrer. Då gick alla ner mot festlokalen och där sjöng klassen än en gång för alla på festen! Vilken stämning, alla klappade och skrattade i takt. Efter det skulle Krille stå i baren en halvtimme men sen kunde han äntligen byta om och vi gick omkring, surrade med folk och dansade. Det var en trevlig kväll och en rätt lugn kväll för min del! Trots det kom vi inte hem förrän närmare 4, men det berodde mest på att festen kom igång så himla sent.

Och vilken fin klass han har! Det måste jag säga. Precis en sån klass som jag skulle önska mig. Dom var toppen!

Jag vet egentligen inte om ni förstod nånting av mitt inlägg idag, för egentligen var det så struligt igår så det går inte att återberätta. Gjorde mitt bästa iaf. Och det kommer några bilder, men jag måste komma hem först, har ingen överföringskabel här tyvärr.

Vid halv 3 kommer väl K hem igen och då ska vi fixa iordning oss lite och sen ska vi åka mot Köpenhamn hade vi tänkt. Och vi ska även gå ut och äta sushi, vilket jag aldrig har ätit. Det ser jag fram emot.

Ha en bra dag! För det tänkte jag ha. <3

Ett litet meddelande till min Tobias också! Saknar dig fruktansvärt mycket. =/ Försöker att inte tänka på det så mycket eftersom jag vill ha en trevlig tid härnere i Malmö. Hoppas du har en underbar helg i Uppsala också! När vi kommer hem blir du inte av med mig på flera dagar. Älskar dig hjärtat!


Malmö: Dag 2

Idag har jag verkligen inte gjort nånting! Tråkigt men sant. Det känns bara så trist att måsta åka iväg helt själv när man inte hittar eller vet nånting om staden. Igår gick jag iaf bort till Mobilia, ett köpcentrum som ligger väldigt nära Kristoffers lägenhet. Det var rätt litet, men dom vanligaste och också som bästa affärerna fanns och jag handlade en hel del. Köpte ett par jeans på JC, en lila klänning från Vero Moda, 3 par skitsnygga strumpbyxor och 3 par hipsters från Twilfit, lite smink & hårspray och svarta strumpbyxor på H&M och ett halsband från Ur&Penn. Känner mig rätt nöjd, och jag som inte skulle shoppa alls. Det var min tanke, men det blev lite tröstshopping i min ensamhet. Jag får skylla på det.

Krille kommer väl hem kring 16.30 och då ska jag ha duschat och fixat iordning mig lite. Vid halv 7 ska vi åka in mot stan och då är det tänkt att jag ska gå på en musikal som heter "Göstas flickor". Jag måste tyvärr gå på den helt själv men men. Krille måste hjälpa till på sin skola eftersom 4:orna har sin teaterföreställning och middag ikväll. Så jag har väl accepterat det tror jag. Men vid 22 börjar festen som är på skolan och då får jag ju iaf träffa lite folk och förhoppningsvis har Kristoffer tid med mig en hel del. Har inga förväntningar, vilket jag är jävligt glad över. Tar allt som det kommer.

Däremot längtar jag tills imorgon då vi ska käka sushi och åka till Köpenhamn. Återkommer om detta! :)

Nu ska jag lägga mig framför teven igen! So long.


Malmö!

Igår kom jag hit, vid 7-tiden. Då hade Kristoffer lagat tacopaj. Det var hur gott som helst! Sen surrade vi och kikade på lite film innan det blev sängdags. Idag är jag själv här hos honom eftersom han går i skolan! Ska ta en dusch nu och göra mig iordning. Sen ska jag försöka hitta till en köpcentrum i närheten, Mobilia. Lite tråkigt att behöva gå själv men vad gör man?

Skriver mer imorgon eller nån annan dag då det hänt nått speciellt :)

Ha en bra dag!


Away I go.

Det här blir sista inlägget från mig här hemma i Långsele! Nästa gång vi hörs är jag i Malmö och förhoppningsvis har jag klarat mig igenom den låånga resan ner. Har tre delmål på resan, Sundsvall, Stockholm och sist Malmö. Så för varje mål kommer det kännas lite bättre. Ska iaf bli skönt att åka buss i nästan 3 tim sådär på morgonen då det fortfarande är lite mörkt. Då kan man passa på att slumra till lite. Det går inte lika bra när man sitter på tåget mitt på ljusa dagen! Har gjort 3 ostfranskor med ost och tomat på, köpt lite lösgodis och en drickyoghurt. Samt lite clementiner och bananer. Det tror jag att jag klarar mig på. Sen får jag försöka äta nånting som liknar en middag där emellan! Vart eller vad, har jag ingen aning om. Packningen ligger i hallen, så gott som färdig. Kommer dock att fundera ut mer saker jag måste ha med mig medan jag är i Helgum nu under natten. Så jag hinner ju packa lite smått och gott imorgon innan pappa skjutsar bort mig på busstation! ;)

Godnatt på er! Önska mig en trevlig resa. :)

KRAM!

Packa är min mardröm!

Jag avskyr att packa! Åh, ni förstår inte hur mycket. För det första har jag helt vuxit ifrån det där med att göra skriva "ta med-lappar". Och då menar jag inte att jag tycker det är barnsligt, utan jag menar helt enkelt bara att just jag inte orkar göra dom längre. Det är väldigt praktiskt och man slipper glömma saker eller ta med sig alldeles för mycket. Jag har såna problem. Jag ska ju som sagt ner till Malmö! Då måste jag ju fundera över vad tusan jag ska åka i, vilket jag aldrig kan komma fram till. Sen måste jag har något att ha på fredan när vi ska på teater, sen på kvällen ska vi på fest, och då måste jag ju veta NU vad jag ska ha DÅ. Hur ska det gå till? Jag som vanligtvis brukar stå i minst en timme innan jag ska ut och bara välja kläder. Det kan ligga 10-15 olika plagg på min säng innan jag är nöjd. Det här kan bara gå åt skogen! Ska i vilket fall som helst försöka ta tag i saken så jag slipper göra allting 12 i natt. Min buss går ju 07.05 och jag kommer vara så fruktansvärt trött!

Inatt får jag iaf sova hos min Tobias. Han kommer förvisso inte hem förrän halv 1 på natten och jag tänkte gå och lägga mig 22-23. Men då får han väcka mig lite försiktigt när han kommer hem, krypa ner, pussa på mig och säga att han älskar mig. Det gör det värt resan till Helgum! Jag åker till honom trots att jag får kliva upp tidigare imorgon. Jag måste vara världens bästa flickvän! Or what do you say?

Som ni ser har jag det jag gör ikväll! Och tvättning blir det också. Har en maskin på gång nu och får se om det blir fler.

Det här med att åka bort! ATT MAN ORKAR HÖRRNI?!

Köpenhamn!Malmö!

Jag tror man orkar för att man får se många nya vackra platser och sen får man träffa människor som man har nära sitt hjärta. <3

En rätt rolig dag på jobbet!

Jag tycker om förändringar och idag på jobbet har det hänt mycket. Imorse stod våra nya kassor ihoppackade på pallar och såg ut som ett enda stort kaos. Men vi hade en massa duktiga montörer på jobbet och innan dagen var slut hade vi 2 av 3 kassor helt färdiga. Och gud vad fint det blev. Jättemoderna och stora kassor för vår lilla affär egentligen, men va tusan. Hur roligt är det inte? Vi kommer öka vår försäljning nu i några veckor bara för att folk vi komma och titta! Och jag ser fram emot att prova våra nya kassor med ny våg, kassalåda och 2 meter längre band. Inte helt fel!

På onsdag 07.05 åker jag! Jag ser verkligen fram emot att träffa Kristoffer, men däremot ser jag inte fram emot resan. Den känns oändlig. Men förhoppninsvis lär jag överleva! Vet bara inte hur jag ska klara mig utan min T. Vi har nog inte varit ifrån varandra mer än 2-3 dagar. Kanske låter patetiskt, men vi är som handen i hansken när vi är tillsammans. Vi kan nästan inte få nog av varandra. Älskar honom! <3

Nu ska jag se om jag ska slänga in en kvick-maskin med massa tvätt så jag slipper tvätta allt imorgon.

Godnatt sötnosar. (F)

Maskerad avklarad!

Nu sitter jag hemma i mitt trygga hem och bakom mig vid tvn har jag mina kära föräldrar. Här trivs jag bäst! Tänkte i vilket fall som helst berätta om festen igår och lägga ut lite bilder. Det hela började med att jag åkte till Karro vid 1-tiden igår och då började vi vår förvandling. Vi gjorde ansiktsmask och duschade. Med mitt i det hela behövde Hasse (vår värd för kvällen) hjälp med att städa hemma så då åkte vi dit, dammsög och skurade hela hans hus och sen åkte vi hem igen lagom till middagen. Potatisgratäng och rostbiff, mums! Till efterrätt fick vi Pannacotta med bär, det var hur gott som helst. Efter det så började sminkningen, hårfixningen och påklädningen! Det gick rätt fort och vi blev hur snygga som helst. Vid halv 7 tiden var vi redo att åka. Vår tanke var att komma sist av alla eftersom vi ville göra en snygg entré med det roliga var att vi var först. Men men, vi hade ingen ro i kroppen att sitta hemma och vänta, bara för att! Folket började komma och där fanns en viking, två kossor, en blottare, en polis, en katt, två cowgirls, musse & mimmi, sheriff, fred flintstone, en vodkaflaska, en leopard, en pumpa, en geisha, en läkare och en sjuksköterska, som var jag! En salig blandning och vi skrattade en hel del! Efter folket hade kommit blev det dock lite halvdött på något sätt. Alla stod i köket och surrade och jag kände bara att det inte riktigt blev som jag hade förväntat mig. Men det sjuka är ju att man alltid har för höga förväntningar så jag får kanske skylla mig själv. Det var iaf helt okej och nu har vi iaf invigt Hasses hus med första festen. Fler lär det bli! Nu kommer det bilder:

Hos Karro innan vi åkte.Sexigaste polisen i stan! ;)Sjuksköterskan och kossan!Dr Pepper!Polisen & punkaren som mer såg ut som jokern i Batman! :PKatt & Cowgirl!En leopard!En geisha!Katt, Cowgirl & punkare!Polis, pumpa & sjuksyrra!Geisha & sjuksyrra!Jag & jag!Söta Karro!Da punker ;)Hasse, the viking!Punkare, sheriff & VodkaflaskaFred Flintstone!Punkare & sheriff!Vodka, leopard & viking.En kossa!Jag, punkare, katt & leopard.Leoparden Christer & söta geishan Jennie.En blottares snopp!Musse & MimmiBlottare, polis & mimmi.En egocentrisk sjuksköterska som älskar att ta kort på sig själv!En till ego-sjuksköterska!Me, me, meeee!

Nu har jag kämpat för att lägga in alla dessa bilder, titta & njut alla som vill!

Nu ska jag äta nått, är vrål-hungrig! <3

Jag är tacksam..

Jag är tacksam för min familj, som är den mest oslagbart underbara familj som finns. Vad hade jag gjort utan mamma? Vem hade jag varit lik utan pappa? Vem hade jag bråkat med utan Niklas? Vem skulle jag skälla på när han har fönstret öppet på vintern utan Andreas? Utan dem är jag utan allt.

Jag är tacksam för mina vänner, som gör mitt liv värt att leva eftersom jag utan någon som uppskattar mig och får mig att skratta är ett tomt skal, ett ingenting. De är ovärderliga!

Jag är tacksam för min Tobias, som älskar mig ovillkorligt oavsett! Vi ger och tar precis lika mycket i vårt förhållande vilket gör att vi är lika kära nu, som vi var när vi först hade träffats.

Jag är tacksam för mitt jobb, vilket jag egentligen inte alls tycker speciellt mycket om. Men mina kollegor är för det mesta helt underbara! Marina är ur-kul, Annika är ungdomlig och härlig, Karro är min sötnos, Margit är toppen, chefen Jens är, utan att smöra, en jättebra chef, Camilla är bara underbar! Finns fler och jag har inte glömt er. Jag gillar er!

Jag är tacksam över mig själv och hur jag är som människa. Har inte åstadkommit mycket i livet hittills men jag är stolt över min inställning och mitt sätt att behandla människor. Jag anser mig själv vara en god människa med enormt mycket omtanke och hjälpsamhet.

Jag är tacksam över att Tim kom in i mitt liv den 7/6 -06 och förgyllde min tillvaro. Hans livsglöd och glädje hjälpte mig i många ledsna stunder under en jobbig period i mitt liv. En så liten kropp med så mycket värme och kärlek.

Jag är tacksam över mitt liv i allmänhet! Jag gnäller och gnäller och suckar om i-landsproblem efter i-landsproblem men faktum är att jag är väldigt tacksam innerst inne. Jag har allt jag behöver. Jag har tonvis med kläder, skor så jag slipper gå barfota, jag behöver aldrig gå hungrig och jag har en kärleksfull omgivning som jag aldrig skulle byta mot något annat i hela världen. Mina nära och kära är mitt liv, bokstavligt talat. Jag gråter blod och dör utan dem!

Idag är min tacksamhetsdag! Ha en ni också. Berätta för alla ni älskar hur betydelsefulla och unika dom är! Att ta för givet är livsfarligt den dagen man måste ångra det för resten av sitt liv.
Krama och älska, pussa och förlåt.


Tack Kattis!

För din söta kommentar på mitt föregående inlägg. Du är bäst i världen <3
Och ja, jag kan hålla med dig om att jag är ser bäst ut på bild 2. Fast du vet väl att jag alltid är snygg ;) Haha. Och Kattis, jag hoppas verkligen att du tar fram all ork du har och gör ditt liv fantastiskt bra, för det vet jag att du kan. Allt handlar om vilja och självdisciplin! Alla har kanske inte lika lätt för sig i skolan som jag råkar ha, men du kan gumman! Du är alldeles underbar och jag vet att du kan gå såå långt om du bara bestämmer dig för det. Sikta mot stjärnorna hjärtat!

Nu har jag varit hemma i någon timme och jag har hur tråkigt som helst. Imorse kl 9 satt jag ju som sagt i frisörstolen och skulle klippa mig. Blev supernöjd med resultatet! Brukar vanligtvis bli det när det är kära Karin som klipper mig. Klippte bort lite längd den här gången eftersom mitt hår var platt som en pannkaka och jag behövde verkligen klippa upp det ordentligt. Sen la Karin i en brun färg i en del av underhåret och varvade sedan blonda, bruna och kopparröda slingor i resten av håret. Blev inte så dramatiskt som det låter, men det blev superfint, det är ju det som räknas! 



Jättedåliga kort egentligen, men fick inte igång min digitalkamera tyvärr! Så ni får nöja er med dessa! :) 

A new haircut!

Imorgon är det äntligen dags för en av mina favorit-saker i vardagen, klippning och slingning. Jag älskar att klippa mig och se hur resultatet blir. Just nu är jag så less på mitt hår, det är långt och livlöst, tjockt och platt och jag tappar så fruktansvärt mycket hår överallt och Tobias börjar blir måttligt road av stora hårbollar i avloppet eller 389 hårstrån på kudden och överallt annars i sängen. Man får hår i munnen och i näsan och det kittlas hela tiden, ett enormt problem hos oss. HAHA. Ett jävla stort i-landsproblem! Jag hoppas på att det blir ändring på detta iaf, imorgon kl 9 (hade hellre fått sovmorgon men men). Bilder kommer på min nya frippa!



Vilken är bäst? ;P


Igår låg jag och Tobias och pratade om allt möjligt och vi kom in på vårt eller rättare sagt mitt ständiga samtalsämne, drömmar och mål. Vi är så olika min älskling och jag, och jag är så fruktansvärt orubblig i mina åsikter att han nog blir rädd för mig ibland. Jag går fram som en ångvält och dömer och kritiserar människor som jag tycker inte har lika bra åsikter som jag själv. Det är roligt ibland när jag tänker på det, men det beteendet är ofrånkomligt enligt mig själv eftersom jag anser att mina tankar är obestridliga. Jag ser inte på saken som att jag har rätt eller fel, utan jag ser det som en självklarhet i den här världen att människor ska ha MÅL och DRÖMMAR, stora som små, och vilja komma någonstans i livet. Därför kan ingen sätta sig på mig i det fallet och säga att jag har fel, för det handlar inte om det, tro mig. Jag vill aldrig få någon att känna sig mindre värd eller sämre än mig på något sätt. Jag vill egentligen bara att alla ska bli så bra som dom kan bli, att dom ska få ut all sin potential och visa sig själva vad dom går för! Det är svårt ibland, eftersom man inte alltid är ensam i alla beslut och man har i många fall andra att ta hänsyn till men jag tror att det alltid finns vägar att gå som leder dit man vill vara. För är man inte nöjd med det man har presterat i livet och känner att man hade mycket mer att ge så kommer ingenting att gå bra, min värsta mardröm är att ligga i min säng i 60-årsåldern innan min pension och vara bitter över allt jag inte gjorde när jag hade chansen. "Tänk om..?" Nej, i förebyggande syfte ger jag allt av mig själv och all min energi till att utvecklas, skapa något för mig själv som jag är stolt över och som jag kan visa mina barn och barnbarn när dom växer upp. Jag vill vara en förebild, i både karriären och i familjelivet. Jag är övertygad om att jag kommer att bli en utmärkt psykolog, en kärleksfull fru och jag är övertygad om att jag kommer att bli en ännu bättre mamma. Med dessa övertygelser i min ryggsäck är jag redo att ta mig an alla hinder och alla utmaningar på vägen dit och bara njuta av varenda sekund!
Gör det ni också!

Godmorgon alla glada!

Jag är då inte så glad såhär på morgonen, jag är allt annat än en morgonmänniska. Älskar att vara vaken läänge men det blir värre när man ska upp och jobba. Ingen bra kombination! Men det är ju som det är och nu ska man iväg och plocka frukt och frysa arslet av sig, det känns kul, mycket kul! Tänkte iaf bara passa på att skriva ett inlägg nu innan jag börjar kl 8, för att fördriva dö-tiden. Kom gärna och hälsa på mig på Konsum ;)

Och ni, den 9 nov är det Seans på Bygdegården i Helgum! Dit ska jag gå, med mig ska jag ta Tobias och mamma. Det ser jag verkligen fram emot. Har alltid velat gå på en seans. Yep yep!

Ha en bra dag!

Höstmarknaden!

Ni får ursäkta dålig uppdatering men det beror helt enkelt på avsaknad av spänning i mitt liv just nu. Det händer inte speciellt mycket! Idag har jag och Tobias varit på marknaden som var lika tråkig som vanligt. Det är verkligen ingen höjdare att gå på marknaden längre, det är så "o-mysigt" som det bara kan bli. Blås-väder och glest mellan stånden! Det enda jag var intresserad av var munkarna och chipsen. Tobias köpte även nån korv, fläskfilé och äckligt torkat renkött. Innan vi åkte på marknaden kikade vi in hos Patrik och Annelie och myste lite med deras 3 dagar gamla flicka Etna. Hon var helt underbart söt! Och liiiten, man glömmer alltid hur små dom är när dom är nyfödda! Jag längtar efter barn, jag önskar jag inte gjorde det eftersom jag måste plugga i 5 år innan jag ens kan fundera på det. Suck! Tur att jag har ett sunt förnuft som stoppar mig just nu. Jag älskar barn så fruktansvärt mycket så det går inte att förklara! Men en dag ska jag bli världens bästa mamma! Tro mig.

I veckan har jag en riktig jobb-vecka, vilket känns jobbigt men samtidigt blir det mindre och mindre jobbigt för varje dag! Det känns skönt att ha något att göra på dagarna och tjäna pengar, istället för att gå hemma och bara göra ingenting. Sen jobba jag bara till 5 eller 6 och det är helt okej. I will survive!

Har två saker jag verkligen ser fram emot under/efter den här veckan!

1. På lördag har Hasse sin maskerad och då ska jag vara så jävla snygg så ni skulle bara veta! Har min fina sjuksköterske-dräkt och även en till sak som ska förgylla mitt utseende, men det får ni se sen vad det är!

2. Och den 22 okt åker jag ner till Malmö till Kristoffer! Ska vara där till den 27, men då tar ju resorna en hel dag så jag är ju egentligen bara där i tre dagar. Det ser jag fram emot. Vi ska även på teater när jag kommer ner, 4:orna på Teaterhögskolan har tydligen sin avslutnings-"uppsättning" eller vad jag ska kalla det. Det ska bli roligt, jag har aldrig sett en riktig teater förut. Senare på kvällen ska vi på fest på skolan, där dom har bar och dansgolv. Looking forward to it.

Mitt största problem är att jag kommer sakna ihjäl mig efter min älskling! Jag kommer måsta ringa honom 50 ggr om dagen <3 Han är det bästa jag har.

Nu ska jag kolla klart på I, robot med älsklingen och sen ska jag åka hem och sova! Natti natti.

En av de vackraste låtar jag vet!


http://www.youtube.com/watch?v=2OIUNknZqrY Kelly Clarkson - Beautiful Disaster


He drowns in his dreams
An exquisite extreme, I know
He's as damned as he seems
And more heaven than a heart could hold
If I tried to save him
My whole world could cave in
It just ain't right, it just ain't right

[chorus]
Oh and I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster

His magic and myth
As strong as what I believe
A tragedy with
More damage than a soul should see

And do I try to change him
So hard not to blame him
Hold on tight, hold on tight

[chorus]
Oh 'cause I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster

I'm longing for love and the logical
But he's only happy, hysterical
I'm waiting for some kind of a miracle
Waiting so long
So long

He's soft to the touch
But frayed at the end, he breaks
He's never enough
And still he's more than I can take

[chorus]
Oh 'cause I don't know
Don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster


He's beautiful
Such a beautiful disaster

Oh oh...beautiful
Oh oh...beautiful disaster



Hittade även en till underbart fin låt som också hette Beautiful Disaster. Lyssna!
http://www.youtube.com/watch?v=rI9rwoTuaYY&feature=related Jon McLaughlin - Beautiful Disaster

Tomten, jag önskar mig ett roligare jobb!

Är hemma efter en arbetssam dag, jobbade till 18 idag och det är faktiskt rätt okej. Det är bara så fruktansvärt tråkigt mitt jobb. Jag ska egentligen inte gnälla, jag tycker jättemycket om min chef och mina kollegor men själva grejen är avskyvärd. Sitta i en kassa och vara trevlig hela dagen, timme efter timme. Låt mig då klargöra att situationen blir avskyvärd när man har suttit i ett ANTAL timmar och bara sagt "hej" och lett sådär fånigt mot alla människor. För oftast tycker jag det är helt okej, det är socialt och jag tycker om dom allra flesta kunderna! Vissa är underbara, andra tröttsamma med samma gamla skämt vareviga dag, andra är allmänt störiga och hemska. Det finns folk av alla sorter! Imorgon jobbar jag till 19 och på lördag till 20.18, tro hur jag ska överleva? Men det gör jag ju alltid på något vis! Nog om this shit!



Igår var jag på gympa i Helgum för andra gången i höst. Det var helt okej, och väldigt jobbigt stundvis. Men det är skönt idag, med en sån där lite störande träningsvärk som bara känns när man måste använda musklerna. Äsch, jag tycker om träningsvärk, det gör jag. Och det var väl tur att jag tränade igår, för idag åt jag fiskpinnar och mos till middag. Där rök mina points, men förstår ni hur tröttsamt det är att äta äggmackor hela dagarna? Och inte fan skyller jag på viktväktarna för att jag måste äta äggmackor, utan på mig själv för att jag inte orkar laga nyttig mat. Jag tycker inte om matlagning! Få äta enbart frukt imorgon så det jämnar ut sig! Suck.

En våg av tristess har sköljt över mig ikväll och den har smittat av sig på detta blogg-inlägg, men det skiter jag i. När jag jobbar har jag verkligen inget kul att berätta om! That's life. Återkommer dock med nyheter så fort det finns några att återkomma med!

En sista kommentar: GRATTIS till Patrik och Anneli som fick en liten flicka idag! Längtar tills vi får komma och hälsa på och äta plankstek! :)

Äckel-mättnad och relationsbaserad självkänsla.

Åh så trevligt, eller inte. Jag hatar att vara såhär mätt. Jag förstår inte varför jag utsätter mig själv för det om och om igen när jag har vetskapen långt inne i huvudet om att jag mår piss när jag äter så mycket så jag knappt orkar gå sen! Människan är en dum varelse, vi är dom enda som äter mer när vi är mätta, bara för att "det är så gott". En standard-replik i mitt liv! Tragedi.

Har iaf varit med farmor idag. Sjukhuset - Väntrum - Undersökningssal - Väntrum - Undersökningssal - Bil - Röda korset - Lilla caféet - Bil - Farfar på Skärvstagården - Bil.
Vilken jäkla dag! Jag kan bara konstatera att min farmor är en människa som suger ut all min energi ur mig när jag måste tillbringa ett x antal timmar med henne. En timme går bra, men efter 61 min har orken liksom sinat bort och jag vill bara skjuta mig själv. Det är inte lätt ibland.

Kom iaf hem vid 2 - halv 3 och då kom Kattis hit. Vi skulle ha bakdag idag och vår ursprungliga tanke var att baka kanelbullar, vilket man aldrig gör! Vi var så sugna på det men det blev en pepparkaka med vaniljvisp och chokladmuffins med daim i. De två olika "kakorna" hade smått varierande resultat, men det gick att äta. Bjöd hit Magnus och Jeanette också så vi skulle slippa ha så mycket fikabröd kvar, sånt går knappt åt hemma hos mig.



Nu ska jag snart iväg till Kattis, hon lämnade mig för någon timme sen för att umgås lite med sina föräldrar men snart kommer jag och stör. Vet inte alls vad vi gör, antingen är vi hos henne och bara snackar skit eller så åker vi till Tobias och ockuperar hans lägenhet tills han kommer hem ikväll halv 1. Återstår att se.


Psykologsnack neröver, läs på egen risk!

Håller just nu på att läsa min bok "Duktighetsfällan - en överlevnadshandbok för prestationsprinsessor". Jag tycker jättemycket om den, trots att jag inte riktigt känner igen mig i den till 100%. Jag är verkligen en prestationsprinsessa men jag känner att den här boken är väldigt riktad till lite äldre personer. Dom som har varit i arbetslivet i ett 10-tal år och som har känt på det där livet då man måste prestera, i både karriär och relationer. Så långt har jag inte hunnit än men det skulle inte förvåna mig om boken skulle stämma in bättre om några år. Jag hoppas dock att jag efter att ha läst boken kanske slipper undan duktighetsfällan och försöker vara smartare än att bränna ut mig själv i min längtan efter ett framgångsrikt liv.
Jag hittade iaf en mening eller två som passade in perfekt på mig och jag log för mig själv när jag läste dom. Vill bara förklara innan jag skriver meningen att det handlar om inre trygghet och självkänsla.
Det finns två typer av självkänsla enligt en Maarit Johnson, dels kompetensbaserad självkänsla och dels relationsbaserad självkänsla.

"Den som satsar på kompetensen vill gärna prestera bättre än andra, är starkt självkritisk, undviken misslyckanden, har höga krav på sig själv att vara perfekt och ha kontrollen över andra. Problemet är att en sådan person innerst inne inte tror sig klara av en enda av sina föresatser."

"Den som försöker ersätta den inre tryggheten med kärlek och acceptans från andra är ständigt rädd för att bli förskjuten eller avvisad. Därför undviken denna person konflikter och har en tendens att undertrycka egna känslor och behov till förmån för andra så att de ska må bra."

Det första utdraget ur boken handlar om kompetensbaserad självkänsla och det är inte jag, inte helt, men förmodligen delvis. Däremot är det andra utdraget om relationsbaserad självkänsla jag på pricken. När jag läser det och försöker se det utifrån är det rätt patetiskt, men jag har ett stort problem med att jag vill göra alla nöjda och vara alla tillags, trots att jag ibland inte vill eller orkar. Och ibland tycker jag inte ens att vissa personer förtjänar att bli så bra behandlade som jag behandlar dom. Men jag kan inte vara otrevlig mot människor, det går helt emot mina principer. Alla måste tycka om mig, så sjukt är det. Det är min tanke, samtidigt som jag vet att det är helt absurt eftersom alla omöjligen kan tycka om alla. Men jag vet ju iaf om det och jag ska försöka jobba bort den lilla skavanken. Det är jobbigt och tärande, tro mig!


Hemma, i väntan på lilla Kattis.

Sitter här vid min fina dator och väntar på att Kattis ska komma. Hon har varit här i Långsele hos en kompis och skulle kika in hos mig en stund innan hon ska hem! Det är alltid trevligt. Min gumma ska åka hem snart, vilket jag inte alls gillar men jag förstår att hon vill hem till sin pojkvän också. Sen är det inte speciellt händelserikt att vara här omkring när man inte har något speciellt att göra. Kommer iaf sakna dig sötnöt! Vi måste ses snart igen. <3

Vi hade iaf riktigt trevligt i lördags, det var den bästa förfesten på hur länge som helst och vi var bara tjejer. 5 st närmare bestämt! Vi surrade, lyssnade på bra musik och försökte supa ner varandra med olika typer av kortspel som innefattar att man ska dela ut klunkar till varandra! Sen har vi alla dessa regler och ju mer man dricker ju svårare är de att komma ihåg, och då kommer straff-klunkarna som ett brev på posten! Men kul hade vi. Skrattade som tokar. Bilder kommer en annan dag eftersom jag har alla bilder på Tobias dator! Suck. Titta på Facebook annars :)



Idag har jag jobbat i 3 tim, mellan 8 och 11. Var på frukten. Inte mitt favorit-ställe men det gick riktigt bra! Rensade ut äckel-frukt i typ 1,5 tim och sen fyllde jag på och maxade allt jag bara kunde. Hoppas Cathrine (den ordinarie) blev nöjd iaf. Gjorde mitt bästa! Efter det åkte jag till stan med Karro och vi drog med oss Sofie också. Vi åt taco-buffé på Westerlund's, vilket jag älskar. Skulle kunna äta där en gång om dagen om det gick! Mums. Sen gick vi och kollade efter handbojor till Karros maskerad-dräkt, vilket vi hittade och jag försökte hitta ett stetoskop till min dräkt, men det gick inte lika bra. Det ordnar sig på nått vis! Efter det kikade vi bara runt på lite olika affär och Karro shoppade loss på rean. Jag däremot fick hålla börsen stängd, har så jävulskt lite pengar just nu. Måste bara acceptera det faktum att jag inte kan handla en massa onödiga saker. Har kläder så det räcker redan.

Idag har jag och Karro beställt ytterligare grejer till våra dräkter, vad säger jag inte, det får ni se! Jag hoppas och tror att det kommer bli supersnyggt! Och som sagt, bilder kommer. Var lugna.

Jag är världens tråkigaste människa just nu, så jag förstår om ni inte orkar läsa min inlägg. Den smällen får jag ta!

Nu ska jag göra nått annat en stund, blir så less på datorn. Sen ska jag försöka lägga mig i någorlunda bra tid, ska skjutsa farmor till sjukhuset imorgon så jag ska försöka orka med det också! Spendera fler timmar med en pratkvarn som kan surra och gnälla i timmar så får ni se hur glada ni är efteråt. Tur jag har rätt mycket tålamod då det gäller henne, hon är ju ändå min farmor och jag menar, all kärlek i världen till henne. <3

Soo looong.

Vill ha, precis just nu:



Vill prova:




Feest.

Jora, ikväll ska jag ut. Det ser jag verkligen fram emot. Är inte ofta jag är ute nu för tiden så dom gångerna ja går ut känns mycket roligare. Kattis är ju hemma och då känns allt ännu roligare. Sen följer söta Karro med. Vi ska såklart förfesta hos Sofie (eller hos Martin, hennes kille men han är inte hemma.) och det är alltid trevligt. Sen bo hon ju typ 200 m från krogen och det gör ju inte saken värre. Jag är laddad för fest. Det sjuka är att jag inte borde vara det egentligen, för jag vet att ju mer jag se fram emot det, ju tråkigare blir det. Haha. Det är standard. Ju högre förväntningar, ju tidigare vill jag åka hem. Men nu jäklar ska jag ha kul! Ha ju massor med kompisar med mig så det kan inte bli så hemskt.


Jag kommer ju ihåg den gången vi alla var alldeles för laddade och det slutade med att alla spydde! Det var faktiskt på min Tobias födelsedag. Han fyllde 25 år och hade fest i ett hus på sina föräldrars gård. (detta var innan vi var tillsammans.) Det var jättemycket folk och vi var så fruktansvärt laddade att jag aldrig ha varit med om något liknande. Vi samlades allihopa: jag, Kattis, Johanna, Malin och Karro, hemma hos Kattis, där vi käkade middag och drack. Och då menade jag DRACK. Vi hade bunkrat upp med Tequila (döda mig snälla) och Mintu (fyfan). Det skulle vi inte ha gjort. Vi shotade ett flertal glas hos Kattis innan vi for och jag tror alla var smått rund under fötterna när det bar av mot festplatsen. När vi kom dit var det rätt lugnt och vi var lika taggade som innan! Vi började dricka allihopa och nu pratar jag för mig själv när jag säger att jag inte förstår hur i helvete jag kunde dricka så jävla snabbt. Jag hade 8 st tjejdricka (typ smirnoff, bacardi breezer) och jag fick i mig dom på nån timme. Sen shotade jag ytterligare 2 shots med Tequila. Efter det minns jag inte så mycket. Jag minns att jag inte kunde stå rakt och jag kunde absolut inte fokusera på nått med blicken. Det var så sjukt, för jag brukar aldrig bli så. Det var en riktig fjortis-fylla och hör och häpna, jag var 19 år. Skandalöst. Det hela slutade med att Tobias då fick hjälpa mig uppför trappen till toaletten och där halvlåg jag på golvet och spydde som en gris. Spydde dessutom rött av bacardi breezer watermelon. Åh herregud, tänkte jag bara, det här händer inte. Det som gjorde saken ännu värre var att det inte fanns någon lås på toan så folk kom in lite då och då och skulle pissa. Då fick jag krypa ut från toan och lägga mig utanför för att sedan krypa tillbaka och spy lite till. Efter ett tag därinne på toan, fick jag sällskap av en tjej på festen som satte sig och började prata med mig. Jag hörde precis vartenda ord och ville så gärna föra ett samtal. Problemet var bara att allt som kom ut från min mun var "blahrhsmllaa". Det gick inte att höra vad jag sa. Jag sluddrade så jävla mycket så jag ville bara döö. Det som var värst var att jag var helt klar i huvve, så samtidigt som jag inte kunde prata, så tänkte jag: "Linda för fan, skärp till dig." Det var bara hemskt! Sen helt plötsligt, från att ha varit på toan och spytt så vaknade jag upp i en ihopfällbar säng som stod utanför toaletten. Där låg jag och jag hade inte en aning om hur jag hade hamnat där. Men jag klev upp och mådde faktiskt mycket bättre. Och sen drack jag inge mer den kvällen. Allt var bara så pinsamt eftersom jag ALDRIG blir så full. Jag blir knappt full!

Och då kan jag ju berätta att Kattis spydde utanför huset hos Tobias och åkte hem vid 10-halv 11 på kvällen. Hallå? Allt berodde på vårt party-humör innan. Vår laddning på förfesten! Det förstörde allt. Och när min söta gumma Kattis kom hem sen på kvällen hade hon lagt bort sin telefon och när hon skulle ta hemtelefonen och ringa för att höra vart den var så kom hon inte ihåg sitt eget nr! HAHA. Det var så roligt. Fy fan Kattis, för den festen. Tur man kan skratta så man får ont i magen såhär i efterhand!

Kommer inte riktigt ihåg när jag åkte hem från festen men jag tror det var vid 1-tiden. Då åkte jag till Kattis som låg och sov! Dagen efter då vi vaknade mådde jag piss. FYYY! Både jag och Kattis låg i hennes lilla säng bredvid varandra och bara jag rörde mig så trodde jag att jag skulle spy. Efter nån timme gick Kattis upp och hämtade kokosbollar till oss. Jag fick i mig en halv och sen tog det stopp. Kattis däremot stoppade i sig 3 st och sen började hon må lika illa som mig. Och vi låg där och vi kunde bara skratta åt vår egen dumhet! Men ju mer vi skrattade, desto mer höll vi på spy. Gosh!
Den kvällen kommer jag aldrig glömma hur mycket jag än försöker. Och jag och Kattis skrattar lika mycket varje gång vi pratar om det.



Bilder från ovannämnda festen! Förlåt Kattis för det sista kortet, för jag vet att du säkert inte vill ha de på min blogg. Men syftet var att berätta för alla läsare att varken jag eller Kattis kommer ihåg att vi ens ha tagit det där kortet. Ser ni hur fulla vi ser ut?

UNDERBART! ;D

RSS 2.0