Imorgon - Turkiet!

Nu sitter jag här och är förväntansfull! Jag borde ha sovit för en timme sen. Ska upp kl 4 imorgon! Vi åker 5 härifrån, sen hämtar vi upp Karro i Helgum och sedan bär det av mot Sundsvall och Midlanda! Jag känner mig allt lite nervös, har fått lite resfeber. Men jag vet att det alltid går bra, så det känns bra! Packningen är snart klar, tur att jag vet om det, för det känns alltid som att jag har glömt allt! Min väska är den enda som är full av min brorsans och Marcus. Sen hur det ser ut i Karros får vi se imorgon! Jag tror att jag har ett stort problem när det kommer till att packa! Jag tar alltid med kläder som skulle räcka i flera veckor. Varför gör jag alltid så?! Att jag aldrig lär mig!

Idag har jag även hunnit med att hälsa på Sofie i Resele. Hon har ju flyttat ihop med Magnus nu så det var himla trevligt att få se hur dom hade det! Fick med mig Daniel (Sofies bror), Monica och barnen. Vi fick fika, kaffe och sen färgade jag håret på Sofie! Dom bodde iaf jättefint!

Nu ska jag iaf försöka sova! Ska ju snart upp. Pust! Jag kommer nog aldrig kunna somna, men det är ju värt ett försök! Vi hörs om en vecka hörrni! Ska försöka uppdatera något i Turkiet om jag får tag i en dator.

Godnatt <3


Sundsvall!

Idag har jag tillbringat dagen i Sundsvall med fina Kattis och Thobias! Vi åkte vid halv 10 imorse och kom hem vid halv 5. Egentligen hade jag inte tänkt shoppa ett dugg, men någonting hittar jag ju alltid. Och hade ett presentkort på Gina som jag fick av T förra julen, och hade 497 kr kvar på det. Så på Gina shoppade jag loss! Köpte två likadana tröjor, en i lila/svart och en i svart/mörkgrå/ljusgrå (typiskt mig att köpa dubbelt), ett svart linne med vitt tryck på och ett par tjockare svarta leggings som är lite varmare nu under hösten! Hittade även en bh med avtagbara axelband på Twilfit, vilket jag tycker är superbra! Kommer få mycket användning av den! Sen ville bror att jag skulle köpa högtalare som man kan kan koppla till telefonen, som vi kan ha med oss till Turkiet och jag hittade ett par jäkligt bra på Teknikmagasinet, för 349 kr. Hoppas bara det är lite kvalité i dom, det värsta skulle vara om dom slutade fungera därborta. Och på Ikea köpte jag två filtar till rummet i Umeå, och lite doftljus (me like). And that's it!


Här är den lila/svarta tröjan! Underbar! Tunn & oversize!

Under kvällen har jag inte gjort mycket. J, M & Tim kom förbi en sväng så då fick jag gosa lite på min älskling! Det första han sa när han såg mig var: "Va fin du är Linda". En standard-kommentar från den finaste ungen i världen! Blir alltid lika glad i hjärtat! Älskar dig gubben <3

Imorgon blir det stan med pappa, farmor & bror. Farmor & bror ska på vårdcentralen, sen ska vi hämta Sofies säng i hennes gamla lägenhet och ta den hem till oss. Och där någonstans ska jag försöka mig på att hinna en sväng på stan och köpa en present till bror som fyller år när vi är i Turkiet! Vi får se hur det går. Speciellt med en släpvagn på bilen. Pappa kommer inte vilja parkera i stan ;) Eller vad tror ni?!

Nu ska jag sova iaf! Godnatt <3


En göra-inget-alls-dag!

Såna dagar gillar jag. Som tur är så har jag mamma hemma också, så vi har umgåtts massa idag! Vi kom precis tillbaka efter en promenad till konsum där vi fikade kaffe och tårtbit. Fick även ett arbetsintyg (betyg) av Jens, där det stod att jag var plikttrogen och ärlig, och omtyckt av både personal och kunder. Det var väl ändå ett bra betyg?! Känner mig väldigt nöjd. Jag har bett om intyget eftersom jag funderar på att söka extrajobb i Umeå. Men får se om jag gör det i höst eller om jag väntar till våren. Känns som att kursen vi kommer läsa nu är nog krävande och jag vill ju vara ledig lite också! Speciellt under helger. Men söker jag jobb hoppas jag att jag får jobba med spel, atg och svenska spel dvs. Det tycker jag är rätt roligt faktiskt! Även fast jag inte kan någonting om hästar eller lotto ;)

Igår var jag och klippte mig hos finaste Karin! Eftersom hon har stängt salongen så fick jag komma hem till henne, vilket gick minst lika bra! Klippte av mig massor av hår. Valde att klippa upp det mer än vanligt eftersom mitt hår blir så jäkla platt annars. Är så trött på det! Blev iaf supernöjd! Och blonderade det även mer än jag brukar, trivs så bra i ljust.


Vad tycker ni?!


Lite mörka bilder från lördag, då vi åt nykokade kräftor. (Jag fuskade och köpte kräftstjärtar på Konsum)


Blandade kort: Tim i lekparken, jag äter ett surt äpple från vårt äppelträd och lite blommor från vår altan!

Nu ska jag hjälpa mamma med middagen!

<3

Åh, vad jag längtar till söndag!!

Turkiet!!

Om 6 dagar åker jag, Karro, bror och Marcus till Turkiet! Fasen vad jag längtar. Denna resa är välbehövlig och mest av allt, välförtjänt. Har jobbat så otroligt mycket i sommar, det känns som att jag inte har haft något sommarlov. Så nu är det dags att åka iväg och bara slappna av och ha det bra! Vi åker den 22 aug till Alanya och vi har bokat ospecificerat, vilket ju är lite spännande! Håller tummarna att vi hamnar på ett någorlunda fint hotell iaf! Men resan var rätt billig, vi fick den för 2149. Inte helt fel!


Underbart!! <3

Och jag vet att det har varit dålig uppdatering på sistone, men så är det. Jag har inte känt att jag har haft tid att blogga och har som inte riktigt känt för det. Idag har jag iaf varit på stan med Karro. Skulle vara hos tandläkaren halv 2 och när det var avklarat så hade vi som uppdrag att köpa lite småplock inför resan. Apoteket var affären för oss idag. Vi köpte alvedon, ibumetin, skavsårsplåster, immodium plus, öronproppar (flygresan) och alcogel. Så nu är vi rätt redo för det mesta! Som tur är har vi ju apoteksvaror på Konsum också, så det löser sig om vi har glömt något.

Jag ser då verkligen inte fram emot att packa. Mitt bekymmer är att jag ju kommer hem från Turkiet den 29 aug och sen börjar jag skolan dagen efter. Så jag måste åka upp till Umeå samma dag som jag kommer hem. Och det innebär att jag måste ha packat klart allt som jag ska ha med mig upp innan jag åker på söndag. Så jag har det jag gör. Känns väl sådär! Kommer glömma hälften. Sen ska jag även fixa skjuts upp till Umeå, vilket är lite smått bökigt. Men jag hoppas verkligen att det löser sig! MEN, trots att strul så saknar jag mitt Umeå och alla fina vänner. Ska bli jätteskönt att få komma upp igen och träffa alla! Och kursen vi ska läsa nu är verkligen intressant; grupp-psykologi! Det ser jag fram emot massor.

Nu har jag även jobbat klart för denna sommar. Är jag glad över det? Jomenvisst. Det känns fantastiskt bra! Jag har jobbat så jäkla mycket att vissa dagar har det känts som att det inte har varit värt det. Men jag behöver ju pengar, det är dagens sanning! Men nu är jag iaf ledig i veckan. Och imorgon ska jag ner till stan igen. Ska både klippa mig och göra en ny tatuering! Wiie! Dock är jag jäkligt nervös över hur ont det kommer att göra. Pust! Ni får iaf se tatueringen i bloggen imorgon!

Nu ska jag nog höra om mamma behöver hjälp med maten!

Puss & Kram <3

Helgen i bilder!


Dagen-efter-käk på Terrassen med Maria och bror!






Båttur på älven i lördags! Massa mys och sol <3

Nu sitter jag hemma framför teven med en kopp kaffe. Ska snart iväg på jobbet, och jobba till kl 17. Helt okej faktiskt eftersom jag har varit ledig nu i 3 dagar. Har varit så otroligt skönt!
Har även hunnit med att vara ner på polisstationen och fixat ett nytt pass! Ska ju iväg till Turkiet den 22 augusti, så det var dags att jag tog tag i saken. Mitt gick ju ut nu i mitten på juli! Blev verkligen inte nöjd med kortet men jag tänkte SKITSAMMA och sen kände jag mig jäkligt nöjd ändå! 400 spänn gick det på, men slår man ut det på 5 år så är det väl rätt billigt. Ser iaf fram emot utlandsresan! Vi måste bara se till att boka snart ;)

Nu blir det kaffedrickning, sen jobb. Ha en bra dag <3

RSS 2.0