Mina ögon är trötta!

Det borde dom kanske vara med tanke på att jag är vaken nu, jag borde ha sovit för typ en timme sen. Ska upp och jobba imorgon. Som tur är så jobbar jag bara till 17! Sen efter det får vi se om vi går ut på krogen eller om vi skjuter upp det till någon helg framöver.
Skulle vilja skriva mer men jag måste stänga av datorn och sova nu, annars kommer jag vara död imorgon.

Kom gärna och handla av mig! :)

Godnatt vänner <3

Tiden är kommen för lite bloggning.

Nu har jag tid för bloggen en stund. House var lika bra som vanligt, så när jag hade sett det fick jag mersmak och kollade runt på youtube efter intervjuer med Hugh Laurie, som då spelar Dr House. Jag tycker han är helt underbar, jättebra skådis och han verkar vara en rolig människa i allmänhet. Och han är engelsman! Vilket man absolut inte kan tro när man ser honom i House.

I vilket fall som helst. Imorgon ska jag skjutsa ner farmor till stan, igen. Hon ska först in till farfar en sväng och kl 13.45 ska hon vara hos naprapaten för andra gången. En inte alltför rolig dag men jag ställer upp när ingen annan kan eller vill. Vad tusan gör man? Det är ju trots allt min farmor som jag älskar!

När jag kommer hem sen så kommer Tobias till mig och då ska vi förmodligen åka ner till stan igen. Vi ska till Statoil och kika på skoterställ. Båda vill ha ett och han har redan bestämt vilket han vill ha men jag däremot har ingen aning, så jag vill kolla och prova. Dyrt men välbehövligt. Har inte ens ett par täckbyxor!

På lördag ska jag och Karro ut på krogen. Det var alltför längesen nu och då kände vi att nu jäklar. Det tråkiga är att Impuls har tappat tillståndet så vi måste gå på bowlingen. Som tur är så har dom ju nattklubb där nu men jag vet inte riktigt hur roligt det blir där. Jättekul kan man hoppas! Vi får se.

Och tyvärr blev det inte ett enda kort taget i Umeå! Fråga mig inte varför. Kan ha berott på tidsbrist och fullspäckat schema.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen och sen ska jag bädda ner mig sådär supermysigt med fothus och allt.

Sovgott vänner <3


På hemmaplan igen!

Välkommen tillbaka Linda! Jo du, tack tack! Känns alltid lika skönt att vara hemma, trots att det ändå blev en relativt kort visit i Umeå. När vi kom dit på söndag vid halv 4-tiden började vi leka med söta Moa direkt. Det var knappt man hann ta av sig kläderna. Sen käkade vi jättegod middag med hela familjen, Maria, Chrille och Moa. Efter det väntade ännu mer lek och lite tv-tittande när man fick tid till det.

Igår var det shoppingdag för mig och Karro. Vi kom inte iväg förrän vid 12 och då åkte vi först till ett köpcentrum lite utanför Umeå som heter Strömpilen. Finns inte så mycket affärer där egentligen men det är rätt mysigt att gå där. Köpte en julklapp till Jeanette på Kicks. När vi kände oss nöjda så åkte vi vidare mot stan där det finns betydligt mer affärer. Vårt mål med shoppingdagen var inte enbart att hitta julklappar, utan vi skulle även hitta varsin nyårsklänning, men nja, det gick inte vidare bra. Affären som vi köpte våra klänningar på i fjol var tydligen nerlagd till vår stora besvikelse. Och jag hade ju hoppats att Gina Tricot skulle ha massvis med underbara klänningar men jag hittade ingen som jag verkligen ville ha, så då struntade vi i det. Vi bestämde oss istället för att ha fjolårets klänningar i år igen. Dom är så fina så det ska nog funka!

Det roliga med allt var att jag bara hittade en enda julklapp och sen köpte jag en vinterjacka till mig själv och vita benvärmare. Det var egentligen det enda jag köpte. Men känner mig nöjd ändå. Har julklappar till pappa, mamma, Camilla, Jeanette och Kattis helt klara. Så jag känner mig inte speciellt stressad. Det kommer gå så bra.

När vi kom tillbaka var klockan halv 6 och vi lekte och lekte och lekte till klockan var närmare 7 och Maria kom hem. Hon började göra iordning tacos och GUD vad gott det var! Helt underbart. Efter maten började Maria sätta in löshår på Karro. Brunt lockigt hår som var jättefint. Se hur bra ut som helst. Du kommer vara såå snygg på jul och nyår gumman! Medan dom höll på med det så pysslade Moa med sin mormor lite och jag och Karro fick varsitt halsband. Otroligt snällt. När kvällen kom kikade vi på My little ponnys och myste i Moas säng. Klockan blev 12 innan vi kom i säng, men men, vi är ju inte uppe i Umeå så ofta.

Nu är vi iaf hemma och resan hem gick jättebra förutom lite halt väglag. Nu på eftermiddagen har jag och Tobias varit och myst lite med Tim. Saknar alltid honom när jag inte träffar han på någon vecka så då måste jag åka dit. Klarar mig inte utan sötnosen. Och nu ligger jag här på sängen med datorn i knäet och väntar på att klockan ska bli 9 så House börjar. Me like House! Very much.

Skriver igen senare, för nu börjar jag få nackspärr här i sängen. <3

Umeå-resan är nära.

Imorgon bär det av uppåt till kallare klimat. Eller kanske inte, men det är ju ändå 20 mil! Jag och Karro tänkte väl försöka komma iväg vid 12-tiden så det inte blir så mörkt när jag ska köra, hatar det. Förra året när vi skulle åka hem från Umeå så var det plus-grader och det regnade hela resan + att vi åkte hem sent, så det var kolsvart ute. Såg absolut ingenting när jag fick möte, och det får man ofta efter E4:n. Nej, nått sånt vill jag inte vara med om igen. Så nu åker vi i tid i förebyggande syfte. Och jag kör, så jag bestämmer!

Kom alldeles nyss hem ifrån stan. Har hälsat på Patrik och Annelie och lilla Etna. Jag hade köpt en present till henne som jag ville lämna, det var kläder och jag ville inte att hon skulle växa ur dom bara för att vi inte hälsade på i tid. Sådeså! Vi var där i ungefär 2 timmar tro ja bestämt, drack kaffe, fikade bullar och kollade på Hemsökta hus. En trevlig förmiddag!

På väg hem svängde vi in på Ica-trollet och handlade lite till middagen hos Patrik och Linda ikväll. Vi ska äta smördegsinbakt fläskfilé och potatisgratäng, det säger man aldrig nej till. Eller vad säger ni? Sen blir det kanske en cider eller två, men inte mer än så eftersom jag ska köra imorgon.



Nu ska jag packa färdigt det sista och åka iväg till Helgum. Önska mig en trevlig kväll och en trevlig resa, för nu är jag osäker på om det blir fler uppdateringar innan jag åker. Håll tillgodo! Ska försöka knäppa lite kort i Umeå också, så ni har något att titta på när jag har kommit hem.

Ha en fortsatt trevlig helg! <3

En sjuk snygging!

Ni vet hur det är när man är sjuk och har varit det i några dagar. Man orka knappt gå till duschen och håret är fett och alla kläder luktar svett, för man går omkring i samma mysbyxor och linne/stor t-shirt hela tiden. Och för att inte tala om hur blek man ser ut i ansiktet, som en död människa när man har feber. Så idag bestämde jag mig för att duscha, göra mig skitsnygg i håret och sminka mig snyggt. Jag blev faktiskt mycket friskare på en gång, även om det bara är psykologiskt. Det känns så fräscht och härligt på något sätt att känna sig fin! Eller vad tycker ni?



Snart kommer Tobias hit hoppas jag. Han stack iväg till stan med Patrik och skulle på bolaget och sen skulle dom köpa nått på statoil, killgrejer vet ni! Sen blir det tacopaj och Idol för hela slanten. Jag älskar fredagar, då man sitter hemma med familjen framför teven och tittar på idol och kanske äter lite gotta. Och ikväll kommer Idol bli bra! Det kan jag lova.

1. Robin Bengtsson, Svenljunga, 18 år
Låt 1: Let Me Entertain You/Robbie Williams (Till fansen)
Låt 2: Fields of gold/Sting (Till killgänget)

2. Kevin Borg, Arvidsjaur, 22 år
Låt 1: If tomorrow never comes/Ronan Keating (Till flickvännen)
Låt 2: In the shadows/The Rasmus (Till fansen)

3. Anna Bergendahl, Nyköping, 16 år
Låt 1: Simply the best/Tina Turner (Till fansen)
Låt 2: Over the rainbow/Eva Cassidy (Till bästa vännen)

4. Johan Palm, Mjölby, 16 år
Låt 1: I'll stand by you/The Pretenders (Till storebrorsan)
Låt 2: Friday I'm in love/The Cure (Till fansen)

5. Alice Svensson, Hedesunda, 16 år
Låt 1: Because of you/Kelly Clarkson (Till familjen)
Låt 2: Crazy in love/Beyoncé (Till fansen)

Spännande, så spännande.

Ha en bra dag vänner! <3


Världens bästa storasyster!

Det måste nog vara jag. Har hjälpt min lillebror med läxorna i typ 2 tim! Inte nödvändigtvis för att jag tycker att han behöver hjälp men jag vägrar låta honom vara så lat att han får IG i ett så lättsamt ämne som Svenska. Nej, och åter nej! Det går inte för sig. För nån vecka sedan frågade jag honom vad han behövde göra för att klara svenskan och då fick jag till svar: "Jag hinner inte göra alla uppgifterna ändå!". Då sa jag att om han tog hem ett papper där det stod precis vad han skulle göra så skulle jag hjälpa honom med varenda liten uppgift. Och då var han så illa tvungen att ta sig i kragen och prata med sin lärare. Så nu har vi börjat med att ha gjort 2 uppgifter. Vet inte alls hur många som återstår men det lär väl märkas. För nu när jag har börjat hjälpa honom så mycket så är han skyldig mig att fixa ett G i svenska. Det är min taktik. Köra på dåligt-samvete-grejen. Det är det enda som fungerar med min bror, och jag är nog den enda i familjen han lyssnar på liiite när det gäller skolan. Eller hur Niklas din tjurskalle? <3
Så idag utnämner jag mig själv till VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER! Välförtjänt.



Sjukskrev mig idag på grund av min ihärdiga förkylningen och fy tusan vad det är tråkigt att vara sjuk! Inte bara för att man är sjuk, utan för att man inte kan göra ett jävla skit.
Vaknade hos Tobias och eftersom han jobbade eftermiddag så fick vi iaf några timmar tillsammans sådär på förmiddagen. Vi åt lite, myste, kikade på tv och nördade vid datorn. Sen vid halv 1 gick han bort till Tommie som han skulle samåka med till jobbet och så satt jag där, ensam. Kvart över 1 hade jag så tråkigt så jag var bara tvungen att åka hem. Startade bilen - brummade iväg hemåt - kom hem till ett kolsvart hem med en sjuk bror i. Och där satt vi vid varsin dator i mörker och efter att ha suttit vid datorn i några timmar så vill man bara därifrån. Så jag gick fram och tillbaka, runt och runt och försökte komma på vad jag skulle göra. Löste massor av sudoku, tittade på Oprah och läste lite. Gissa om jag blir rastlös ibland, vill bara klättra på väggarna. Uhh!
Nu är det iaf kväll och snart får jag sova. Är sjukskriven imorgon också (döda mig någon?!), men som tur är så är älsklingen ledig. Men dock vet jag inte om han vill komma till mig så tidigt, vi kan ju som inte direkt göra nått när inte jag kan åka iväg ut. Äsch! Ska i varje fall vara duktig och göra middag till hela familjen imorgon. Det blir tacopaj, så himla gott. Tack Kristoffer för receptet!

Nu har jag 3 julklappar klara, mammas, pappas och Camillas. Det känns såå skönt. Och jag och Kattis har bestämt oss för att inte byta julklappar i år, men hon ska dock få nått litet och hon vet redan vad det blir. <3
Saknar dig gumman så det gör ont i hjärtat.

Godnatt mina vänner!

An hour to live, an hour to love.

Jag förundras alltid över hur pass känslig jag är och vilken enorm medkänsla jag känner inför andra människor i svåra situationer. Mitt hjärta vill bara sprängas av sorg när jag ser äkta smärta, förlust och förlorad kärlek.

Människor får säga vad de vill om Oprah, men jag älskar den tv-serien. Idag handlade det om en Mitch Albom, som har skrivit boken "For one more day". Vad skulle du göra om du fick tillbringa en sista dag med den viktigaste personen i ditt liv? Vem skulle du vilja träffa? Vad skulle ni göra? Vad skulle du vilja säga?
Säkerligen en helt fantastisk bok som mest handlar om Mitch's liv och om kärleken till sin mamma.

Jag känner så starkt för ämnen där man verkligen måste tänka till och kanske ändra sitt tankesätt och sätta saker och ting i rätt perspektiv. Vad är egentligen viktigt? Och vilka saker här i livet kan vi genast sluta upp med att oroa oss över?

Programmet fortsatte med Kris Carlson, fru till Richard Carlson som dog 45 år gammal av en blodpropp. Han var en författare och en psykoterapeut som ville motivera människor på alla sätt han kunde. Hans fru Kris och deras två döttrar var med i programmet och Kris läste en del av ett brev som Richard skrev till henne några år innan han dog. Det brevet har nu blivit en bok som heter "An hour to live, an hour to love". Brevet var skrivit som om det var Richard's sista timme i livet och han tog upp saker han skulle vilja säga om livet och till sin fru och till sina barn. När Kris läste upp en del av brevet kunde jag inte göra något annat än att börja storgråta för mig själv framför teven. Det var så äkta, så fint och deras kärlek kändes så genuin. En del av brevet kommer senare i bloggen, om ni orkar läsa.

Fruktansvärt sorgligt men något som öppnade mina ögon. Jag tycker sånt är underbart. Jag tar verkligen åt mig av saker jag ser och jag påverkas, det är något jag är så glad över. Jag vill inte vara den som sitter där och tittar helt oberörd och viftar bort allt med att säga: "Varför skulle jag bry mig?". Vissa kanske tycker det är onödigt att jag ska sitta och gråta över något jag ser på Oprah, men för mig är det ett tecken på att jag har så mycket känslor och jag älskar känslor eftersom det finns så mycket fint med dem. Och jag gråter inte enbart för att någon annan gråter, det handlar inte om det. Jag gråter när jag känner att mitt hjärta krossas och jag kan bara inte låta bli. Oftast kan jag också lära mig något av dessa situationer, som då till exempel idag. Kris och Richard är/var otroliga människor som gör allt för att hjälpa andra. Det är beundransvärt och jag önskar att jag hade deras drivkraft och kunde ägna mitt liv åt att framföra ett budskap som jag tror på. Men jag tror inte att det är något för alla människor. Jag tänker försöka förändra världen genom att bli psykolog, det är mitt kall.

---

Del ur Richard's brev till Kris:

I've always believed that when reflecting on a life worth living, in which you are going to cherish every step along the way, it's a good idea to jump ahead and look back.

My absolute favorite quotation is from author Stephen Levine. He says, "If you had an hour to live and could make just one phone call, who would it be to, what would you say...and why are you waiting?" None of us knows, of course, how long we have to live.

It's no coincidence that one of the most widely used phrases is "time flies." It really does.

Who Would You Call?

If I had an hour to live I'll tell you whom I wouldn't call. It wouldn't be my stockbroker, my financial planner, my banker, or my CPA.

Likewise, I wouldn't be checking in at the office to see what last minute projects I might be able to check off my list! After all, my "in box" is always full. I wouldn't be checking my voice mail, my pager, my e-mail, or my palm pilot. All the so-called "emergencies" would have to wait.

If I had an hour to live, I also wouldn't be calling anyone who owed me any money, or anyone who had wronged me in any way during my lifetime.

You won't regret saying no to the office and to your boss and to other obligations in order to say yes to your children and to your partner and to your family.

What Would You Say?

If I could live this life over again, I'd spend less time talking and more time listening.

I'd spend far less energy wanting things I didn't have and far more energy enjoying what I already did have. It's such an obvious thing and it's right under our noses our entire lifetime--the idea that happiness comes not from getting what we want, but instead from wanting what we have.

Another thing I'm absolutely certain of is this. If I could live my life over again, I'd rarely if ever be in such a hurry. What is the point? You get to the end of your life and you finally pause and reflect and it all becomes so clear. You see the absurdity of all the rushing around. In fact, it looks so funny and ridiculous. The ‘rat race' is an illusion and so unnecessary. We rush around and for what?

If I could live my life over again I would never put off so easily and so often, what I knew, deep down, I really wanted to do.

Why Are You Waiting?

The key to a good life is this. If you're not going to talk about something during the last hour of your life, then don't make it a top priority during your lifetime.

So, who would you speak to if you had only an hour to live? What would you talk about in that final hour? Most importantly, why are you waiting?

---

Så otroligt inspirerande! Jag har precis köpt båda böckerna och det kommer att bli en julklapp till någon som är viktig för mig. Vem vet jag inte än. Hoppas ni orkade läsa detta och blir lika berörda som jag. Har dock insett att jag är som jag är och kan inte förvänta mig att alla ska reagera på saker på mitt sätt.




Om jag fick välja att tillbringa en dag med någon som inte längre finns här hos mig, så skulle jag välja min mormor. Jag skulle vilja veta hur hon har det och jag skulle mest av allt vilja veta om hon är stolt över mig. Jag skulle säga att jag har hittat en jättefin pojkvän och jag skulle berätta att jag äntligen vet vad jag vill här i livet. Jag skulle vilja att hon gav mig några av sina underbart goda bak-recept som jag senare kunde föra vidare till mina barn. Jag skulle krama henne så länge att jag aldrig skulle vilja släppa. Sist men inte minst skulle jag berätta för henne att hon var en varm och fantastisk mormor som alltid kommer att ha en stor plats i mitt hjärta alldeles för sig själv.

Detta kommer bli en lång dag vänner!

Mår så jävla kasst idag. Vanligtvis blir jag inte såhär sjuk när jag väl blir sjuk men den här gången känns det verkligen som jag har blivit överkörd 3 ggr. Är helt slut i kroppen, och det kan ju bero på att febern går upp och ner hela tiden. Sen har jag fruktansvärt ont i halsen och kan knappt prata. Och sen ska vi inte tala om att näsan är alldeles täppt eller så rinner det och så rinner det lite till. Fy fan för att vara sjuk! Jag tycker det är helt okej med en lättare förkylning men gånger som denna orkar man ingenting. Och imorgon ska jag jobba, vet inte hur det ska gå. Får se om jag sjukanmäler mig, men jag brukar försöka att inte göra det. Sen på söndag åker jag och Karro till Umeå och jag vill absolut bli frisk tills dess. För det första vill jag inte smitta någon och för det andra är det inte speciellt kul att åka iväg nånstans när man är sjuk. Får se hur det går!



Skulle behöva massa tips på hur man ska göra för att lindra förkylningen iaf. Hjälp mig!

Ska iaf göra iordning lite te och sen ska jag dricka mycket vatten, knarka ipren och äta vitaminer. Vad mer kan en flicka göra?

Skulle ju även behöva äta något men matlusten är som bortblåst, vilket aldrig händer annars. Vet inte vad som hänt med mig. Ska väl trycka i mig lite fil eller något liknande!

Skriver senare. Ha en bra dag!

Grattis Tommie & Jennie som fyller år idag!

Yummy!

Direkt när jag kom hem efter jobbet idag, efter jag hade fått i mig nån mat då förstås, så satte jag mig med "Att älska som en porrstjärna". Den är så bra den boken. Det kanske beror på att jag inte hade några förväntningar över huvudtaget eftersom jag som många andra har många förutfattade meningar om Jenna Jameson på grund av hennes karriärval. Men jag har läst snart 200 sidor av 600 och min uppfattning av henne är totalt omvänd. Jag förstår nu, vilket jag egentligen aldrig borde ha ifrågasatt, att ibland leder livet en in på vägar som just då känns rätt. Såhär i efterhand kanske man skulle önska man gjorde annorlunda men nej, jag gillar henne. Gillar hennes sätt att skriva om sitt liv, öppet och ärlig, direkt från hjärtat. Du får verkligen veta allt i den här boken, allt från hennes otroligt turbulenta barndom, hennes tonår, början på hennes karriär som strippa och det hon idag är mest känd som, världens bäst betalda porrskådis. En bok som innehåller allt kan man säga! Smaskigt värre. Läs!

Nu tjatar pappa på mig, jag måste tydligen se en film med honom. Max Pain. Hoppas bara det inte är en sån där blåst action-film, jag tål inte såna! Vill använda hjärnan liiite när jag ser på film. Jag vill inte bara se blod, vapen och bröst.

Skriver kanske senare. <3


Vintern är här på riktigt!

Det känns verkligen så med all denna snö och denna förbaskade kyla. Är egentligen inte speciellt kallt men det känns ju så kallt. Det handlar bara om att man är ovan och det kan jag säga att jag är. Jag tror att jag hatar vintern om jag ska vara helt ärlig. Men det känns ju ändå bättre när man har en pojkvän som tycker om att åka skoter, och då blir man ju tvungen att hänga med och det är inte så tokigt ändå att åka skoter. Vintern kanske blir trevlig ändå. Man vet aldrig! Pratade om att åka till fjällen kring påsk nästa år. Min faster, hennes man, Magnus, Jeanette och Sofie åker dit varje år och vi ska se om vi kanske kan följa med dom! Hyra en liten stuga, antingen bara vi två eller om vi hyr med Sofie om hon får med sin pojkvän Martin. Ska bli kul att se hur det blir med den saken.

Idag har jag varit på barnklädesvisning med Jeanette. Hon köpte några plagg till Tim och sen fikade vi supergott fika! Var där ungefär 1,5 timme. Efter det så åkte jag hem en sväng och sen vidare till Tobias. Vi lagade tacos och käkade så vi blev proppmätta. Sen gick vi bort till Linda och Patrik och surrade lite. Drack lite kaffe och pratade om nyår. Skrev en lista på alla vi skulle bjuda och planerade lite. Det ska bli roligt! Nyår är alltid lika festligt.


Har nu tillbringat 1 timme med att titta på utlandsresor till sommaren. Jag och Tobias tänker förmodligen åka nånstans där det är varmt och regnfritt. Hittade några fina ställen i Portugal och Turkiet. Men vi funderar även på Grekland. Sen vill vi gärna ha All Inclusive men det är tufft att hitta ett fint hotell till ett bra pris då. Ska iaf bli underbart, vart vi än bestämmer oss för att åka.


Nu ska jag mysa lite med Tobias och sen ska vi förmodligen sova. Imorgon är ännu en dag på jobbet. Yuck!


Godnatt <3


Att älska som en porrstjärna!

Har varit på stan med pappa. Det är alltid trevligt, mest för att pappa aldrig direkt ha några ärenden utan när jag är klar så åker vi hem! Sen är det inte speciellt svårt att få med honom på tjej-affärer, utan han följer snällt med, trots att han blir uttråkad rätt snabbt. Men han gör det ju iaf för min skull, och det är uppskattat!
Har iaf lämnat in min telefon för 3 ggn nu och jag hoppas på reklamation, men han på Hagbergs kunde inte lova något. Antingen får jag tillbaka samma gamla telefon med ny knappsats eller så får jag en ny likvärdig telefon. Det är väl egentligen detsamma. Nästa gång jag behöver lämna in min telefon ska jag iaf få en ny, så det är väl bara att ha tålamod.
Tack lillebror för att jag alltid får låna din telefon när jag har min på inlämning!

När vi hade varit på Hagbergs så gick vi på Skattkistan och kikade runt och efter det Systembolaget. Köpte några öl tills ikväll och lite vin till mamma.
Nu är jag hemma och har väl varit det i typ 2 tim. Är smått uttråkad, finns inte speciellt mycket att göra den här tiden på dagen på en lördag. Sitter och väntar på att det ska bli middagstid och älsklingen kommer hit. Sen kommer förmodligen Jeanette, Magnus och Tim hit och då kommer det allt bli lite roligare!

Nu ska jag nog sätta mig med lite kaffe och börja läsa Jenna Jameson's "Att älska som en Porrstjärna". Det kan bli intressant! Den är ganska precis 600 sidor, så jag har det jag gör. Hoppas den är lika smaskig som man kan tro!



"En förtvivlad, vidrig, ärlig och vansinnigt vacker berättelse om hur Jenna Jameson blev det största namnet i porrindustrins historia. Boken är en tragisk och triumferande uppväxthistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling om kvinnlig styrka - allt i ett."

Idol-kväll med La Familia.

Det är alltid trevligt. I det här huset är det en självklarhet med Idol på fredagar under hösten! Det finns inga om och men, utan det finns bara det faktum att du måste befinna dig i soffan klockan 8, därmed basta! Om någon saknas i familjen känns det konstigt och speciellt om jag är borta, då blir pappa alldeles tom. Då måste han skicka sms till mig och fråga vem som jag tycker är bäst eller så ringer han mitt i allt och diskuterar lite. Det är kul. Det är fint med traditioner, om man nu kan kalla det en tradition. Kalla det vad ni vill, för mig är det något som känns bra. Tid med familjen är iofs alltid bra! Ska försöka ta vara på all tid här hemma om jag nu flyttar i januari.

Har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen, skyller på mycket jobb och mycket mys med Tobias. Brukar inte orka blogga jämt när jag är i Helgum, känns så osocialt och oftast har jag inte speciellt mycket att skriva! Så jag passar på att skriva en kväll som denna, då jag är själv hemma i Långsele.

Idag när jag kom hem efter jobbet hade jag fått 2 paket hem i brevlådan, visste precis vad det var, men det finns fortfarande en charm med att öppna paket. Undrar om det är barnsligt att tycka det, men det bryr jag mig inte om. Det var kläder från Rabdido (underbart fina) och 4 böcker från Adlibris. Adlibris är bra, billigaste böcker och ingen frakt. Det gillar vi! Beställde 4 pocketböcker som jag vill läsa. Vet inte om jag ska läsa alla dock, eller om jag ska ge bort dom i julklapp till någon! Det återstår att se. En bok försvann iaf fort! Sofie, som för övrigt "hatar att läsa" enligt sig själv, ville låna "Pojken som kallades Det". Och den var bara på 120 sidor, så jag lät hon låna den. Förhoppningsvis är hon klar på någon vecka! Och det är en jäkligt hemsk bok, men det är värt att må dåligt. Man måste läsa den! Obegripligt säger jag bara.

Imorgon ska jag ner till stan med far mitt på dagen nån gång! Ska lämna in min (jäkla) telefon för 3 ggn. Har en s500i och knapparna spricker hela tiden. Fabrikationsfel och ändå får jag ingen ny. Hoppas på att dom gör reklamation på telefonen den här gången så jag kan få välja en likvärdig annan modell! Är måttligt less. Visst, knapparna fungerar ju, men hur roligt är det när dom spricker en efter en? Det är bara tråkigt, för egentligen är jag väldigt nöjd med telefonen annars!



Förmodligen blir det en lugn lördag kväll än en gång, men det gör mig inte speciellt mycket. Ska köpa några öl imorgon och det räcker för mig. Pappa, Magnus och Tobias ska ner och bowla imorgon mellan 19-20 och då får vi "kvinnor" vara här hemma för oss själva! Det känns okej. Då får jag ju mysa med Tim också och då är jag ju nästan som lyckligast! Han är min guldklimp!

På söndag ska jag på barnklädesvisning (Rabdido) hos Karro G. Ska följa med Jeanette hade jag tänkt. Ska försöka att inte köpa något, eftersom jag redan har handlat nog, utan den här gången följer jag mest med för att jag tycker det är trevligt att träffa lite folk och sen får man alltid gott fika.

Nu ska jag försöka komma i säng så jag kommer upp i bra tid imorgon! Tycker inte om att sova bort heela dagen.

Sov gott <3


Rubrik? Överskattat.

Varför är det så fruktansvärt svårt att veta vad man ska skriva som rubrik på sina inlägg? Ibland känns det bara så onödigt, eftersom mina inlägg inte handlar om en enda sak, utan om många olika. Och ibland vill man hitta på en sån där fyndig rubrik, men min tröga hjärna vill inte leverera när jag säger till den att göra det. Äsch, har därför konstaterat att rubriker är överskattade och egentligen inte säger speciellt mycket om någonting!



Min dag började väldigt tråkigt! Sov länge, klev upp, gjorde mannagrynsgröt, vilket är skitgott! Sen mitt upp i allt ringde min snygga kompis Kattis, som jag saknar så himla mycket, med varje cell i min kropp. Vi pratade om allt och inget som vanligt och planerade lite inför julen och festande osv. Det lutar väl åt att det blir utgång antingen juldagen eller annandagen, det är inte riktigt bestämt vilken dag. Egentligen kvittar det väl, bara jag får veta i tid! Det ser jag fram emot. Håller med dig där Kattis om att inte ha haft något sug alls efter att festa på sistone. Jag har helt klart varit taggad och sett fram emot fester men det har aldrig varit speciellt roligt. Inga fester har levt upp till mina förväntningar. Därför hoppas jag att det blir extra roligt där på jul- eller annandagen, och speciellt eftersom Kattis är hemma. Alltid underbart när ens bästa vän är med! Då kan det inte gå fel.

Vid 2-tiden satt jag och funderade över vad jag skulle hitta på och kom på att jag kanske kunde hälsa på Carola och kika på kollektionen av hennes barnkläder som jag inte hade sett. Fanns jättesöta kläder som vanligt, så jag köpte några! Inte helt oväntat när det handlar om en barnälskare som jag själv! Ni kan fråga vem som helst. Får ju lön på fredag så jag var tvungen att göra av med lite pengar. http://www.rabdido.se! Kika in där!



Efter lite shopping, kaffedrickande och allmänt surr, så åkte jag till Tobias! Tanken var att vi inte skulle umgås idag men ingen av oss hade något annat att göra så då sprack våra planer. Men det var mysigt. Satt och kikade på grejer till Tobias lägenhet och till vår framtida lägenhet på nätet medan han kikade på världen sämsta film, The swarm. Hittade en jättefin julby i fiberoptik som vi köpte på http://www.halens.se. Sen funderar vi på lite grejer från http://www.ellos.se, men får se hur vi gör! När filmen var slut åkte vi till Långsele och handlade lite och sen åkte han hem till sig och jag till mig.
Saknar honom redan, jag hatar att sova utan honom! <3


Julbyn från halens. Kommer bli så fint till jul! Längtar.

Imorgon jobbar jag, mellan 8.30-18. Känns drygt men känns samtidigt okej! Jag behöver verkligen pengarna, så jag försöker tänka positivt så mycket jag kan. Hoppas bara jag jobbar med roliga människor! Det är alltid en fördel.

Godnatt <3


På ett maniskt shopping-humör!

Idag är jag djävulen själv här vid datorn. Har absolut inte råd eller jag skulle ha råd men det är fullkomligt onödiga köp jag skulle göra om jag inte skulle stoppa mig själv. Jag behöver verkligen inte ett par nya skor! Fast enligt min shopping-sida så kan alla typer av skor vara bra att ha någon gång, även om man bara använder dom en enda gång! Så är det med allt. Har man 20 par skor hinner man ju aldrig använda alla! Det är väl sunt förnuft, eller hur? Äsch, jag får lön på fredag och sen åker jag och Karro upp till Umeå i slutet av månaden, får se om jag hittar några då, men ska försöka låta bli! Däremot måste jag ju köpa en klänning till nyår! Den jag hade förra året är skitsnygg och nu ska jag hitta en ännu snyggare! Men ja, jag är iaf väldigt duktig på att stå emot mitt beroende av att köpa, har blivit det på sistone när jag själv har fått erfara hur sjukt jobbigt det är att vara utan pengar i typ 2 veckor, för att man handlar upp alla när halva månaden har gått. Konstigt hur jag fungerar ibland! Jag blir lika förvånad varje gång det står 1,70 på kontoutdraget. "Meh, jag har ju inte handlat nått". "Öhhh?!" Jo du tack, jag handlar och jag känner mig lika dumförklarad varje gång. Hur ska det gå när jag bara ha studiebidraget och lånet att leva på? Återstår att se.



VILL HA! SOO BAD IT HURTS..

Kvällen har varit väldigt lugn. Tobias kom hem halv 3 och vi började kika på en film som han hade köpt, som han tydligen hade sett när han var liten/yngre, "The swarm". Den handlade om mördarbin som attackerade folk, eller nått sånt. Jag tror vi såg 20 min, sen åkte filmer ut DVDn. Den var riktigt dålig! Vi satte på "Narnia: Prins Caspian" istället. Den var till skillnad från föregående film sevärd! Jag tycker att 1:an var bättre men den fick helt klart godkänt. Tycker så mycket om genren fantasy/äventyr, älskar att man kan drömma sig bort lite till andra typer av världar. Jag får bara en mysig känsla i kroppen av det. Därför älskar jag Harry Potter, Stardust, Guldkompassen och Sagan om ringen. Tummen upp!

Efter filmen åkte vi hem till mig en sväng. Jag ville så gärna kika om min present till Tobias hade kommit, vilket den hade gjort. Min Fars dags-present till pappa hade kommit den också! Till Tobias köpte jag ett värdebevis från http://www.liveit.se, en suverän hemsida som säljer olika typer av upplevelser och även presentkort så man själv kan välja vad man vill göra. Kika in där! Han fick iaf ett besök i Lejonkulan på Kolmården av mig. Han tycker ju om Lejon, vilket jag visste om så inget passade bättre än det. Han ska få en guidad tur och stå öga mot öga mot lejon! Det blir perfekt!


I den här fina "boxen" låg värdebeviset och information om vad du skulle få göra. Jättefin!

Pappa däremot hade jag tryckt en tröja åt från http://www.spreadshirt.net, svårt att förklara hur den såg ut men snygg blev den iaf! Problemet var att pappa är lite stor över magen och jag hade köpt en XXL, och det trodde jag skulle passa eftersom han brukar har den storleken. Men den var jätteliten, han såg ut som ett korvskinn och vi skrattade så tårarna sprutade. Han lovade dock att han skulle gå ner 10 kg så han kunde ha den, vi får se hur det går med den saken.

Nu ska jag gå in på bokia.se och titta om jag hittar uppföljaren till "Hanteringen av odöda". Har läst ut den nu, så nu behöver jag fortsättningen! Sådeså. Ska börja läsa mer, det ska bli mitt nyårslöfte. Tänk vad man blir smart av att läsa hörrni!

Godnatt <3

Slusk-dag!

Jag avskyr såna här dagar, eller förmiddagar, då man vaknar och går direkt till soffan. Man borstar tänderna lagom till middagen och håret känns sådär avskyvärt fett och äckligt, trots att jag duschade igår. Jag undrar vad det beror på. Jag är bara en slusk idag, usch! Men snart kommer Tobias hem och då ska vi väl hoppa in i duschen och sen försöka hitta på något vettigt.

En dag som denna kan ingen förvänta sig att jag ska ha något att skriva! Kanske återkommer ikväll <3

Ha en fortsatt trevlig dag!

Vilken skön dag!

Idag sov jag och älsklingen till typ halv 12, vilket är jättelänge för att vara oss. Inte mig, för om jag är själv kan jag sova hur länge som helst men när vi är tillsammans bruka vi oftast kliva upp i bra tid så vi inte sover bort hela dagen. Men det var himla skönt, dessutom hade vi inga planer så det gjorde inget. Vi klev upp (hemma hos mig), duschade, åt frukost och sen slappade vi bara. Vid 2-tiden skjutsade jag ner farmor till farfar eftersom det var Fars dag. Jag var tydligen den enda som ville ställa upp, men det gjorde faktiskt inget. Farfar var uppklädd i slips och skjorta och dom bjöd på kaffe och kaka. Halv 4 kom jag hem igen och strax efter åkte jag och T bort till Magnus och Jeanette. Dom bjöd på middag idag. Det blev palt för dom som gillade det och fisk för resten. Jag älskar palt, problemet är bara att det inte funkar att äta när man ska försöka gå ner i vikt. Och då menar jag inte palten i sig, utan smöret man äter till. Hur mycket smör som helst! Men det var gott! Och mätt som tokar blev vi, allihopa.

Igår var J & M som vanligt hos oss, med underbara Tim. Pappa lagade jättegod mat, råstekt potatis som nästan smakade som potatisgratäng, kött och champinjonstuvning. Åt så vi trodde vi skulle spricka. Senare på kvällen bjöds det även på smördeg med köttfärs på. Svårt att förklara, men pappas påhitt som jag praktiskt taget har vuxit upp med. Det är så jäkla gott. Slutsatsen blir alltså: Vi slapp gå hungriga! Vi bara åt och åt hela kvällen. Och när vi inte åt, drack vi. Det är inte lätt ibland.

Nu är jag hos älsklingen. Vi sitter och väntar på att klockan ska bli 8, så "Ensam mamma söker" kan börja. Det börjar närma sig slutet nu, spännande! Sen börjar "Sanningens ögonblick", och ikväll är Linda Rosing med. Då är man ju bara tvungen att titta. Kommer bli en trevlig tv-kväll.

Förresten, måste säga att KEVIN måste vinna Idol. Han är överlägsen och helt fantastisk! Och det var så skönt att Lars åkte hem. Egentligen har jag inget emot honom men han passar inte Idol och han ska göra sin egen grej och inte ta platsen för dom som verkligen vill komma långt i tävlingen. Nej, jag är nöjd just nu. Nästa vecka med soul-tema och duetter kommer bli jätteroligt att se! Jag är en riktig Idol-nörd, and I'm proud of it!

Desmond Child & Kevin Borg


Dagens finaste blombukett med döskalle-blommor går till.... KATTIS!
Hon är underbar och hon är min vän. Mer än så behöver jag inte säga. Sen är hon så duktig just nu (du vet vad jag menar gumman)! Men var försiktig! Du kan ju bli som en sticka och det är inte snyggt! ;-) Jag saknar dig & jag längtar verkligen tills du kommer hem! <3

I carry your heart with me, I carry it in my heart.

Om ni undrar över titeln på inlägget, fortsätt undra. Det är bara en rad ur en dikt som jag tycker är så otroligt fin!

Såna här kvällar, då man verkligen inte har gjort någonting förutom jobbat, så vet ma inte alls vad tusan man ska skriva i bloggen! Men jag måste ju tänka på allaaaaa mina tusentals läsare (eller kanske inte) och skriva ändå. Dagen har varit oändlig och seg. Har haft en sån dag då inget har varit speciellt roligt. Allt gick bra på förmiddagen, plockade in massvis med varor! Många av varorna var julsaker, vilket fick mig att må gott längst in i hjärtat. Julen är så underbar tycker jag. Den representerar familjen och gemenskapen för mig. Det betyder så oerhört mycket. Åter till jobbet. Det flöt på rätt bra helt enkelt, men efter några timmar med hundratals tunga lyft höll min rygg på att kollapsa totalt och jag trodde jag skulle svimma flera gånger. Har ont i ländryggen och axlarna. Skulle jag jobba på konsum ett helt liv skulle jag måste pensionera mig vid 50, jag skulle aldrig klara av det. Avskyvärt! Men det som är bra med allt detta är att jag faktiskt fick in alla varor, la in alla priser i datorn och skrev ut lappar. Så när jag tänker på det såhär i efterhand känner jag mig rätt duktig. Det är väl huvudsaken.

Nu ska jag gå ut i köket och göra en kopp kaffe. Har blivit sjukt kaffesugen på sistone. Mitt kaffesug har varit borta jättelänge, har knappt druckit kaffe 1 gång i veckan. Men nu måste jag dricka massor. Konstigt det där. Undrar vad det beror på? När kaffet är klart tänkte jag kika lite på "Du är vad du äter" och sedan fortsättningen från förra veckan av "Medium". Tycker det är himla bra!

Sedan vid 23 åker jag till Tobias och sover där. Börjar ju tidigt imorgon men jag gick med på att sova där om han lovade att vi gick och la oss direkt när han kom hem! Så vid 12 ska jag försöka sova. Men man vet aldrig med mig ;)

Nu skriker mamma, måste gå!

Godnatt <3

Tränat hårt.

Kvällen börjat dra sig mot sitt slut och jag suckar åt tanken att gå och lägga mig. För då vet jag att jag ska upp och jobba snart. Jag tycker verkligen inte om mitt jobb, har blivit så trött på det nu på slutet. Vet inte vad jag gör om jag inte kommer upp till Umeå i januari. Jag kan bara inte vara kvar ett halvår till på konsum. Det funkar inte för mig. Aja, nog om det.

Min lediga dag har varit rätt händelselös. Klockan 1 åkte Tobias på jobbet och jag åkte hemåt. Efter 2 någon gång kom Sofie förbi och vi hade tänkt hitta på något, men efter ett tag hade vi kommit på den tragiska verkligheten. Det finns inget att göra. Så vi satt och tittade på hemska repriser av gamla tv-serier. Det är verkligen skit på tv den tiden! Sen blev det mat-dags och hon åkte till mamma och åt och jag började att göra iordning sallad. Pappa och jag försöker gå ner lite i vikt förstår ni! Det blev sallad med kassler och ägg. Älskar verkligen ägg i sallad. Sen köpte jag vitlöksbröd också men försökte äta väldigt lite av det. Kunde bara inte låta bli, för det är ju så förbaskat gott! När allt var diskat och klart kom Sofie tillbaka en sväng men hon hann inte vara här särskilt länge innan jag skulle iväg på gympa i Helgum!


Sallad är så otroligt gott!

Gympan gick bra, jag kände bara att jag var så himla lat idag. Både jag och Karro. Men när man väl har kommit igång brukar det lösa sig. Försöker att sluta tänka och bara göra, annars blir ju hela träningen bara rena helvetet och det bara förstör. Måste dock förbättra min kondition. Jag tycker att det är så himla pinsamt att kvinnor kring 50 har bättre kondis än mig. Så ska det ju logiskt sett inte vara. Jag önskar att jag hade en bra grundfysik, men tyvärr så har jag inte det. Därför kommer det krävas lite extra av mig om jag ska träna upp min kropp. Men det är nog fasen värt det. Kom igen nu Linda!

Nu ska jag kika lite på en födelsedagspresent till min älskling. Det mest pinsamma är ju att han fyllde år den 27 okt och han har fortfarande inte fått något av mig. Men jag berättade iaf i förväg att han skulle få den i efterhand, så det var okej med honom. But still, jag vill ge presenten den dagen han fyller år. Suck! Jag har bara såna problem med vad jag ska ge honom. Vill ge honom hela världen, men tyvärr kan jag inte det. Vad ger man en underbar människa som egentligen har allt det han behöver? Det återstår att se. Nu måste jag iaf ta tag i saken på riktigt, det här går inte. NEJ!


Godnatt & Kram <3

EN EXTREM LYCKA!

"Längd


1 år, 12 dagar "

Jag är så förbannat glad. Gick in på studera.nu och dom har godkänt min arbetslivserfarenhet och jag har över 1 år nu, vilket var kravet. Åh vilken lättnad. Det var denna satans erfarenhet som förstörde för mig i höst och den ska inte få försöka igen! Jag är glad. Vill bara dansa och sjunga :D

Var glad för min skull, snälla! YEEEEEEEEEEEEEEEEES.

16 läsare idag, vilken grej!

Haha, jag säger då det! 16 läsare, 10 av dom är nog dom trogna läsarna som läser min blogg i princip varje dag! Jag är glad att jag överhuvudtaget har läsare, bryr mig inte alls om att ha tusentals. Inte ett dugg! För mig är det roligt att berätta om mig själv och mitt liv och det känns allra bäst när människor som jag känner tar del av allt det. Jag får känner ingen större tillfredsställelse i att fullkomligt okända människor läser om mina tankar och upplevelser. Jag är glad att ni läser, det är det jag vill komma till i denna långa utläggning. I'm so very happy.

Nu börjar det närma sig kära vänner, om drygt en månad vet jag om jag är en blivande psykolog-student eller inte. Denna väntan kan driva vem som helst till vansinne. Måste ändå säga att jag har en mycket bättre inställning till allt den här gången (jämfört med i höstas). Jag har sjävklart stora förhoppningar men jag inser att om jag inte skulle komma in till våren av den ena eller andra anledningen, så är inte det slutet av mitt liv. Besvikelsen skulle vara ett faktum men jag skulle inte krossas totalt som jag gjorde sist. Jag skulle kämpa vidare eftersom jag är så otroligt beslutsam! Jag har vuxit oerhört som människa, blivit mognare bara under det sista halvåret. Jag har (försökt) sluta att ta varje enskild motgång som ett personligt misslyckande. Jag har fått kämpa för att sätta saker och ting i sitt rätta perspektiv. Att vara obehörig till psykologlinjen på Umeå universitet hösten 2008 (tog då) men tar inte död på min dröm. Känner mig starkare och gladare i mitt beslut att bli världens absolut, genom tiderna, bästa psykolog. Jag ska hjälpa så många människor att jag, när jag når min pensionsålder, känner att jag är tillfreds med allt jag uträttat i mitt liv. Det ser jag fram emot.



Imorgon är Linda ledig, vilket känns otroligt skönt. Kan bara inte bestämma mig om jag ska göra absolut ingenting på min lediga dag eller om jag ska försöka fylla den med massor av aktiviteter. Det blir ett svårt beslut!

Nu ska jag kika in på studera.nu och se om det hänt något nytt! Håller tummarna.
Sen ska jag åka till Helgum och sova hos min älskling. Miss him soo fucking much. Så fort vi är ifrån varandra! Men det är väl det som är kärlek, inte sant?!



Godnatt <3


Missförstådd!

Ibland kan jag känna mig otroligt missförstådd och då oftast på jobbet. Jag tycker alltid att jag försöker göra mitt bästa och skulle min chef ge ett pris till den trevligaste kassörskan skulle jag bli elak om det inte blev jag! Jag försöker verkligen. Jag vet att jag kan vara lat och jag kan många gånger ha svårt att ta för mig saker. Men då frågar jag alltid om det finns något jag kan göra och oftast finns det massor och då är jag absolut inte den som vägrar göra dom. Jag försöker alltid göra saker noggrannt och jag är en otrolig perfektionist när jag väl sätter den sidan till. Och när jag väl har börjat med någonting så lämnar jag aldrig kvar något åt någon annan, utan jag tar rätt på saker efter mig själv. Så ibland blir jag bara så trött när människor börjar hacka på mig. Alla kan göra små fel men jag tycker ändå att det är huvudsaken att man gör sitt bästa. Tappar bara all ork och motivation när jag vet att jag kämpade och istället för uppskattning får man absolut ingenting, förutom gnäll. "Linda, du kan inte lägga in extra-priserna på ordinarie priser", "Linda, det var en aktivitet, inte en kampanj du skulle göra då." Bla bla bla! Och inget handlar om att någon är arg på mig, men jag orkar inte med dessa "hintar" om alla fel jag gjort. Det är långt ifrån lätt att ta hand om tex frukten en dag när man inte alls är van! Det ska ändras priser, rensas bort, fyllas på, beställas och skrivas av. Ursäkta mig om jag inte hinner allt och gör allt precis så som ordinarie personal gör det. Jag är såååå hemskt ledsen, för jag menar, någon kan ju dööööö om jag lägger in fel pris på en frukt! Eller kanske inte. Blir bara spyless ibland.
Varför ska allt vara så jävla seriöst?



Suck, vad jag är trött ikväll! Började 8 imorse och jag blir bara så trött på eftermiddagen när jag börjar då. Jobbade bara till 17 iaf, så jag är otroligt glad över det. Hade aldrig orkat till 20, skulle förmodligen ha somnat i kassan. Såna gånger är egentligen inte mitt problem att jag är trött, utan jag vill bara inte behandla kunderna dåligt på grund av att jag sover för lite. Det går som inte att vara trevlig när man knappt kan hålla ögonen öppna.

Nu ska jag snart lägga mig och mysa med min bok "Hanteringen av odöda". Den är så himla spännande just nu och äntligen har jag tid för mig själv så jag kan läsa och läsa och läsa. Ska fasen läsa ut den ikväll, sådeså! Sedan kommer en liten recension för alla er som bryr sig. Men jag kan redan nu säga: Läs den! Underbar bok, glädje och sorg på ett väldigt speciellt sätt. Skräck, men långt ifrån gastkramande, "kan-inte-sova-skräck". Det är en vacker skräck på något sätt, en fin skildring av hur människor reagerar i en omöjlig och motsägelsefull situation.



Om 6 dagar ska jag på seans, jag längtar otroligt mycket! Mest för att jag tycker det ska bli så spännande, eftersom jag aldrig varit på seans förut. Sen att mamma och Tobias ska följa med gör inte saken sämre. Me like!

En blandad helg!

Detta är en text för Kattis skull! Nu gumman har du något att läsa snart.


Igår vaknade vi upp hemma hos mig i mitt kalla rum (pappa är för snål för att sätta på värmen på elementen). Vi klev upp och käkade frukost och sen åkte vi hem till Tobias, duschade och han bytte kläder. Efter det bar det av till Långsele igen och till Magnus och Jeanette. Vi var där i någon timme och sen åkte allihop hem till oss! Klockan 5 skulle vi vara på badstranden och äta middag med farmor, som fyllde 79 år och pappas syster och hennes man. Och såklart hela min familj, Jeanette, Magnus och Tim och min Tobias. Innan vi skulle dit hann Jeanette med att klippa Tobias, det blev jättebra trots att hon bara körde med maskin överallt. Så nu är hon hans nya frisör!

Middagen var jättetrevlig, vi fick potatisgratäng och fläskfilé med sallad och champinjoner. Till efterrätt fick vi chokladpudding med grädde och såklart kaffe! Det är alltid roligt att samlas sådär och bara umgås, det händer alldeles för sällan! Det tycker iaf jag som är så otroligt familjekär eller släktkär kanske man kan kalla det också! Jag fullkomligt älskar att ha mycket människor runt mig och speciellt fastrar, mostrar, farbrödrar och morbrödrar, kusiner och tremänningar. YOU NAME IT! Det är underbart. Det är något som är så avslappnande med att veta att folket runt omkring verkligen bryr sig om en och man har en sån fin sammanhållning. Det är jätteviktigt för mig. Som en stor familj! Ju fler desto bättre.


Efter middagen åkte jag och Tobias till Christer och Jennie som hade Halloween-fest! Eftersom vi hade ätit innan så missade vi tacosen som dom bjöd på, men det gick ju ändå! Det var riktigt trevligt och det kändes som en sån lagomt lugn fest. Ingen onödig fylla eller störiga människor! Alldeles perfekt. Trots att jag var nykter medan alla andra drack så var det riktigt kul! Lekar och bus, med bland annat en frågerunda i -10 grader. Men det var den roligaste frågerunda jag har gått tror jag. Mitt lag (jag, Karro och Kim) vann iaf och lite stolta vi blev då!? ;)


Strax efter 10 åkte vi hem till mig eftersom vi hade folk hemma och det blev rätt lugnt. Drack några öl och umgicks lite allmänt sådär! Mys mys! Det tråkiga var ju att Tim sov när vi kom hem, en besvikelse! ;P


Idag åkte jag och karln till stan när vi hade ätit frukost. Vi tänkte tvätta bilen, hyra film på videoteket och hälsa på Patrik och Anneli. Det blev ingen biltvättning på grund av lååång kö men vi var hos P & A i några timmar iaf, drack kaffe och fikade nybakta bullar. Sen fick jag ju titta på lilla Etna som har hunnit bli snart 1 månad. Så himla söt!

Nu är vi hemma hos T och ska strax traska bort till Patrik och Linda och våldgästa! Sen ikväll blir det "Ensam mamma söker" och sen ska vi titta på "Jiddra inte med Zohan" och äta chips, dip och popcorn. Myspys till max!

Skriver snart igen, ska sluta vara så dålig på att uppdatera, PROMISE!

Ha en trevlig kväll! <3

Linda & Etna! :)


RSS 2.0