Tenta nr 4 avklarad!

Vilken dag jag hade igår! Jag är fruktansvärt slut och trött i kroppen idag, så jag har ingen aning om hur jag ska orka med denna dag med två föreläsningar, en på två timmar och en på tre. Helt omänskligt att gå så dagen efter en tenta!
Igår kl 9 började iaf tentan och jag satt och skrev konstant i 5 timmar! Kan ju säga att jag hade ont i handen efteråt. Idag har jag träningsvärk på höger sida av nacken och mitt pekfinger är som ett stort blåmärke. Men trots all smärta så gick det nog bra. Är ganska säker på att jag klarade det!

Efter tentan så tog jag och (gamm)-Linda bussen till stan! Hade två saker jag skulle göra, köpa en jacka till Tobias på Stadium och gå en sväng på bolaget. Det började med att vi gick och kikade på Lagerhaus, finns alltid så grymt mycket fint där och bra priser är det också! Efter det gick vi och köpte jackan. När vi kom därifrån var vi så hungriga så vi sökte reda på en pizzeria. Och jag kan verkligen rekommendera den. Maxim, try it! Tanken var att vi skulle käka pizza och dricka en öl men då hade dom bytt ägare nyligen och dom hade inte fått sin licens för att sälja alkohol. Så vi fick gå till fina Allstar och ta en öl. När klockan började bli 6 var vi tvungna att gå mot systemet och sen ta bussen hem.

Vi hann bara hem, bytte kläder och drog vidare. Mötte upp Silje på Ålidhem centrum och gick mot Carlshem. Där skulle vi ha efter-tenta-mys-kväll med ost, kex, vin och trevligt sällskap. Vilken kväll! Otroligt trevligt! Vi spelade såklart Singstar och Buzz, vi skrattade och vi hade det bara så bra!
Kom hem kring 1. Fick som tur va åka med Johnny till Ålidhem, så jag slapp gå. Jag var så himla trött när jag kom hem så jag tror knappt jag hann lägga mig i sängen förrän jag somnade. Det var längesen de va så härligt att få ligga ner kan jag säga.

Och nu sitter jag här, bitter över att denna dag ska förstöras med en lång dag i skolan. Hade gjort vad som helst för att få vara ledig, bara en enda dag efter tentan. Men nu är jag uppe och jag ska pallra mig iväg, så enkelt är det. Jag hoppas jag överlever dagen!

<3

Tenta imorgon!

Nu blir det ett kort inlägg för att spara lite tid. Tänkte hinna läsa igenom alla anteckningar än en gång innan jag lägger mig! Men imorse klev jag upp vid 10, vilket är bra för att vara jag. Klockan 13 kom Sandra och Frida hit och vi gjorde iordning kaffe och satte oss och försökte gå igenom alla sammanfattningar. Gick sådär lagomt segt men vi kom iaf igenom allt levande!

Vid 16 var vi klara och jag följde med Frida hem för att hämta börsen och sen gick vi på Ica och handlade lite tenta-mat! Köpte ciabattabröd och skinkost, så ska försöka göra iordning lite goda mackor tills imorgon. Och sen har jag äpplen och drickyoghurt också! Det borde räcka. Ska ju ändå sitta där i 6 timmar så nått måste jag ha med mig.

Strax före 19 gick jag bort till fotbollsplanen här på Ålidhem. Lovade Johnny att hjälpa till med friidottsträning. Dom har startat en grupp för lite äldre barn, tror dom var mellan 10-12 ungefär. Så vi körde lite häck och tresteg. Det värsta är väl att jag inte kan dom grenarna över huvudtaget! Och sen var det svinkallt ute så där stod jag och blev kall. Men nästa gång kanske det blir någon kastgren så jag kan vara med lite mer.

Efter träningen hängde jag med Johnny hem och vi satte oss och gick igenom alla tenta-frågor tillsammans och diskuterade lite. Jag lär mig så bra när jag får prata med någon om svaren, så det kändes toppen. Så där satt jag i nästan två timmar och kom nästan nyss hem! Men nu känner jag mig faktiskt mycket klokare!

Nu blir det sängen med papperna i knäet! Ska försöka trycka in lite mer information, om det går?!

Godnatt <3


WISH ME LUCK!!

söndag..

Denna söndag har ju varit fruktansvärt trist hittills. Kan bero på att jag bara sitter härinne och försöker plugga! Det går segt och jag har ingen motivation. Förstår inte varför det ska bli så när jag ändå tycker att ämnet är intressant och tentan är om 2 dagar!? Argh! Irriterad är vad jag blir. Men jag antar att jag får tvinga mig själv att läsa eftersom jag faktiskt måste! Det tråkiga är att jag lär mig så segt när jag måste tvinga mig själv. Men jag kämpar vidare!

Gårdagen var precis lika seg till en början! Försökte läsa men det gick bara inte. Så jag fick absolut inget gjort igår. Vid 17 åkte jag, Sandra och Silje in till stan och mötte upp Petra på Bishop Arms. Där käkade vi supergod mat och hade hur trevligt som helst! Vid 10 gick vi till Allstar och skulle kolla läget där. Det var hur fint som helst därinne och grymt bra musik! Där blev vi kvar till strax före 12 då vi tänkte att vi skulle ta bussen hem innan det blev nattaxa, vilket är dyrare. Men såklart så gick det ingen buss förrän 00.40, så vi satte oss på McDonalds och slappade i nästan en timme. Tjejerna åt en McFlurry och jag tuggade i mig några Chicken McNuggets. Gott!

Det var en otroligt lyckad kväll iaf och jag tror nog jag behövde det! För nu vet jag att jag har en seg kväll framför mig och samma sak imorgon! Förhoppningsvis så hinner jag träna ikväll, får se hur det känns lite senare. Det är så grymt skönt att få komma ut och göra något. Samlar på mig bra mycket mer energi av det än att sitta härinne och häcka. Tror det gynnar plugget också, även fast man förlorar ett par timmar av pluggtid!

Aja min vänner, önska mig lycka till! Och ha en bra kväll!

<3


Silje, Petra, Sandra och jag. Och GOD mat!

Saknar saknar

Dagen har varit smått ointressant. Sov alldeles för länge och när jag hade käkat frukost och druckit kaffe satte jag mig och försökte plugga! Läste igenom alla våra sammanfattningar och det känns som att jag kommer klara den här tentan! Detta är första gången jag känner så innan en tenta och jag känner mig så säker. Men vänta ni bara, tenta-ångesten dyker väl upp dagen innan! Hope not.

Vid 16 mötte jag upp Frida och vi gick på IKSU och tränade. Det blev en hel del kondition idag och sen körde vi lite mage och rygg. Skönt att få komma ut iaf! Kom hem efter 18 och nu har jag ätit. 20 ska jag vara hos Frida och vi ska ha Idol-kväll. Sandra kommer hon också! Men det blir nog en tidig kväll ikväll. Ska försöka hinna läsa lite innan jag lägger mig också! Nu gäller det att vara effektiv! Varenda ledig minut ska man sitta där och läsa om hur nervceller kommunicerar eller hur snäckan i örat fungerar. Kul hörrni, kul!

Nu ska jag iaf slappa en liten stund och sen ska jag pallra mig iväg mot stipendiegränd 10d.

<3

Och alla ni därhemma, jag saknar er! I'm pretty f*cking homesick right now. Men ska ju som tur är hem nästa helg! Så det ska bli underbar skönt!

Heja Felix!

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1228024&renderingdepartment=2.34558

Känner mig lite extremt hemmakär och småtöntig när jag sitter och hejar på Felix i Idol! Det kan verka som att jag hejar på honom enbart för att han är från Sollefteå, men så är inte fallet. Känner inte honom alls och har aldrig hört honom sjunga förr. MEN, han är GRYM! Det är bara så tråkigt att dom nästan inte visar honom i något klipp överhuvudtaget! Men kan ju iaf räkna med att jag ska rösta på honom så länge han är kvar! Heja Felix!

Dagen har varit sådär intetsägande. Gick på skolan kring 11 idag och försökte sätta oss och plugga. Blev dock lite plugg och mycket surr om allt annat. Efter det så hade vi frågestund med alla lärarna på kursen, vilket var rätt nyttigt men samtidigt blir det mycket prat om sånt som man känner att man redan kan. Så tillslut kände jag bara att jag ville gå. Det känns som att någon försöker trycka in saker i en hjärna som redan är proppfull! Men en av våra lärare Anna-Sara berättade att hennes mantra var: "Jag kan alltid mer än vad jag tror." Så jag håller mig till det tills tentan och hoppas på det bästa!

Nu ikväll har jag gjort så lite som möjligt. Egentligen skulle jag ju plugga men jag känner bara att jag vill kräkas på detta just nu. Jag tror att jag får nya krafter imorgon så då ska jag absolut läsa, om och om igen. Sen ska vi försöka sätta oss tillsammans, jag, Frida, Sandra och kanske Moses och gå igenom allt. Det är alltid nyttigt att prata kring tentafrågorna och då lär vi varann saker som vi inte kunde förut.

Nej ni, nu vet jag inte hur jag ska göra. Ska iaf traska ut i köket och diska lite, sen får jag se vad jag orkar göra. Förmodligen blir det bara en kväll med fortsatt teve-tittande!

Godnatt <3

late night workout

Kom hem från IKSU för ungefär en timme sen, blev sen träning ikväll men kunde ju inte missa Idol för allt i världen! Det var dock inte speciellt bra idag. Hoppas på bättre program imorgon! Körde iaf med Gustav idag och det gíck toppen. Vi körde bröst och lite axlar! Känner redan nu att jag kommer ha fruktansvärt ont imorgon men det är det väl värt antar jag. Har hellre ont häruppe än i benen som jag hade förra veckan!

Idag börjar vi 9 och hade en intressant men lång föreläsning om emotioner. Kändes så skönt att det var sista föreläsningen innan tentan, så nu kan man slappna av lite iaf. Och vi (jag, Frida, Sandra och Moses) har suttit och skrivit svar till alla tentafrågor så nu gäller det bara att få all information att fastna. Det kommer inte bli lätt men jag tror att jag fixar det! Tentan närmar sig, på tisdag nästa vecka så sitter jag där på ÖP och skriver som en idiot i 6 timmar.


En reflexbåge och ett motoriskt blockschema! Förstår ni vad jag har att tampas med?!

Efter skolan så traskade jag och Frida till Berghem för att söka efter begagnade cyklar. Klas hade nämligen köpt en cykel av någon där och vi gick och gick och tillslut frågade vi på en pizzeria om dom visste var han höll till. Och det gjorde dom, så vi hamnade bland massa lägenhetshus och där såg vi en liten skylt där det stod "Cykel o Rep". Jag tror att gubben som jobbade med detta var närmare 90 år och han hade faktiskt två jäkligt fina cyklar som var nyrenoverade, men han ville ha 1000 kr för dom så vi blev osäkra. Slutade med att vi valde att vänta och kolla runt lite först! Och senare pratade jag med Klas och då var det inte alls den där gubben han hade köpt cykeln hos så vi hade gått någon helt annanstans. Så imorgon bär det av till RÄTT ställe! Förhoppningsvis så har han cyklar åt oss.

Imorgon blir det skola från 11. Vi har frågestund med alla lärarna kl 13 men vi tänkte hinna plugga innan!

Godnatt <3

utmanad

Jag har blivit utmanad av Carola!

regler:

det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och

berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla

svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn

som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar

(förutom på fråga 1)! lycka till!


1. vad heter du? Linda

2. ett ord på fyra bokstäver: Låta

3. flicknamn: Louise

4. pojknamn: Lars

5. yrke: Lastbilschaufför

6. färg: Lila

7. klädesplagg: Långkalsonger

8. mat: Lasagne

9. sak i badrummet: Lampa

10. plats/stad: Lidköping

11. en orsak att vara sen: Ledsamhet?

12. något man skriker: Låt bli!

13. film: Love Guru

14. något man dricker? Loka

15. band: Linkin Park

16. djur: Lejon

17. gatunamn: Långgatan

18. bil : Lamborghini

19. sång: Love the way you love me


Jag utmanar Kattis, Annelie, Kristoffer, Karro & Emilié!


Nu blir det frukost, sen skola! Idag har vi en föreläsning om Emotioner. Som tur är så har vi ingen tenta på det så jag tänker gå dit och bara lyssna. Efter skolan lär det bli lite plugg.

Ha en bra dag <3


diskuskastning & sjukhusbesök

Idag har varit en fullspäckad dag! Klockan 10 imorse hämtade Johnny upp mig och vi åkte mot ett ställe utanför stan för att kasta diskus. Det var så himla härligt att få kasta igen, det måste vara drygt 2 år sen sist! Och det gick mycket bättre än vad jag trodde, med tanke på hur längesen det var sist. Kastade närmare 30 meter, och det trodde jag INTE!


Såhär vackra var vi under kasten!

Klockan 13 började dagens föreläsning, som var den sista viktiga föreläsningen innan tentan som är om en vecka! Så nu känns det skönt! Nu tänker jag inte trycka in mer information i huvudet. Efter skolan skjutsade vi (Kristian) bort Frida till akuten. Hon har åkt på någon typ av ryggskott och det ser verkligen ut som skolios. Hon fick inte komma in då, utan hon skulle komma tillbaka kring 17 så vi åkte till Sandra, pluggade lite och åkte tillbaka. Och när vi väl satte oss i väntrummet så tog det bara ca 10 min och sen kom vi in. Det gick jättebra, det var bara hennes muskler på ena sidan ryggen som var så spända att hon såg sne ut. Så hon fick lite värktabletter och det skulle tydligen ge sig av sig själv. Så jag hoppas verkligen hon blir bra snart stackarn!

Kom hem vid 19 och tryckte i mig lite risgrynsgröt. Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja! Kommer bli en lugn och skön kväll alldeles för mig själv!

<3

Bilder!


En bild till mamma! Det vart toppenbra, synd bara att det liksom släpar på golvet. Men det går nog bra ändå :) TACK!!


Här ser ni mina nya träningskläder. Nu har jag shoppat ordentligt, vilket betyder att jag måste släpa mitt lata arsle till gymmet! Sådeså!

Shopping & fika

Kom precis hem från stan. Jag och älsklingen har varit där i ett par timmar. Fick ju pengar när jag fyllde år så då var min tanke att jag skulle köpa lite nya träningskläder. Gick först på HM eftersom jag tycker deras H&M Sport brukar ha himla fina kläder, men hittade inte speciellt mycket där. Köpte en svart långärmad tröja med dragkedja. En sån tröja man både kan ha på träning och på skolan, vilket är toppen! Sen gick vi på Stadium och där hittade jag ett svart linne, ett grått nike-linne och ett par svarta tunna mysbyxor. Är så himla nöjd! Har haft sjukt dåligt med träningskläder nu på sistone. När jag tränade friidrott var jag ju mest utomhus och hade överdragsbyxor, och stora t-shirtar. Ville ha nått mer smidigt när man ska vara på gymmet.
Försökte lägga in lite bilder men min dator vill inte samarbeta just nu! Så dom kommer i ett senare inlägg!

När jag hade shoppat klart gick vi till Brobergs Café, som ligger mittemot Stadium. Där blev det kaffe och en smörgås! Mys! Efter det gick vi upp till bilen och Tobias körde och ställde sig vid ingången till Hemmakväll och jag sprang in med hyrfilmerna. Och nu är vi hemma!

Om ett par timmar åker Tobias hem igen och då blir jag ensam kvar här. Kommer kännas jäkligt trist men nästa gång får jag åka hem vilket känns så härligt! Och ikväll ska jag till Sandra och plugga och efter det ska vi se Svenska Hollywoodfruar. Så då får jag ju iaf sällskap!

Nu blir det lite mys med T! Ha en fortsatt bra dag!

<3

Söndag i Umeå med Tobias <3

Kom hem från Sandra och Kristian för ungefär en timme sen. Kom dit precis runt 7 och då satte vi igång att spela Wii. Det blev Raving Rabbids. Ett spel med underbart ful-söta kaniner och sjukt dålig grafik, men roligt är det som bara den.


När vi hade spelat tills vi var svettiga så satte vi på filmen, Gran Torino. Och vilken film! Den var otroligt bra! Clintan har gjort en underbar film och en grymt värdig avslutning på skådespelarkarriären! Om ni inte sett den så är det bara att ni springer iväg och hyr den! Sevärd!!

Efter filmen hann vi spela lite Wii Fit också, och då körde vi mest balansövningar. Dom är nog absolut roligast!
Vid 11 var S & K tvungen att hämta upp en kompis som kom med bussen hit till Umeå så där avslutades kvällen och vi åkte hemåt. Det var iaf en perfekt söndagskväll!

Nu ligger Tobias och se på sport igen, det är dock friidrott så jag kan ha överseende med det denna gången! Så jag ska nog dra mig från datorn och lägga mig bredvid honom! Imorgon blir det stan, ska dra med Tobias på lite shopping. Fick ju en slant när jag fyllde år och jag ska köpa träningskläder. Det är något som jag inte har, trots att jag höll på med friidrott i massor med år. Måste uppdatera garderoben, behöver några linnen eller toppar. Imorgon eftermiddag när min T har åkt hemåt så blir det plugg med Frida, Sandra och Moses. Vi måste sätta igång på riktigt nu!

Godnatt vänner <3

En underbar födelsedag!

Fyllde ju som sagt år i fredags och dagen började lite sådär trist med tvätt och städ men den slutade helt perfekt! Vid 16, efter vår minst sagt övernaturligt tråkiga föreläsning, så kom Tobias upp hit, min älskling. Det var så skönt att få se honom igen, hade saknat honom mycket! Vi gick ut och käkade mat och sen strax före 7 mötte vi upp Frida, Petra, Erik och Silje och började traska mot Carlshem och Sandra. Strax efter vi kom dit så dök Moses och Klas upp och sen dukade vi fram tårta, rulltårta och dricka. Efter det blev det presentutdelning i köket. Fick massor med jättefina saker! Av Sandra fick jag en tillbringare och 4 glas från Boda Nova, Blossom hette själva mönstret och dom var hur snygga som helst! Frida hade snickrat ihop ett underbart kollage av bilder på både oss och många andra i klassen. Av Moses fick jag ett jättefint flätat silverarmband och Petra och Erik hade köpt te, "Höstsymfoni" hette det.



Hemifrån fick jag lakan, ett sängöverdrag, en stekpanna, ett köksset med bland annat en slev och en visp, en mus till datorn, pengar, en duvemo-mössa (http://www.duvemo.bloggagratis.se) och en hårtork (ska köpa den själv här uppe i Umeå och sen få pengar av mamma). 

Åter till kvällen, det var en helt perfekt kväll. Underbara människor, lite lagomt med alkohol och Buzz och Singstar! TACK!

Igår så sov vi länge, och efter det satt vi här hemma och bara slappade i ett par timmar. Vid halv 16 gick vi mot Lindellhallen för att ta en fika och när vi hade gjort det så gick vi hela vägen till stan. Vid 17 var vi inne på Bishop Arms, där vi skulle äta. Mamma hade fått rabattkuponger för att äta där så vi utnyttjade självklart dom. Tobias åt entrecote och jag tog pasta. Maten var jättebra, så dit kommer vi absolut gå fler gånger! 
När vi hade ätit klart så gick vi till Hemmakväll och hyrde två filmer. Den ena blev De halvt dolda och den andra Gran Torino. Och när vi hade kommit till Ålidhem gick vi in och handlade lite gotta och sen bar det av hemåt. Igår tittade vi på De halvt dolda. Tobias hade sett de två första avsnitten och jag hade sett 3 avsnitt, så ingen av oss hade sett det sista. Och självklart var jag tvungen att göra det eftersom Kristoffer är med i serien. Och hörrni, den är sååå bra! Se den!



Idag så har vi hälsat på Sandra en sväng, vi drack lite kaffe och sen kom vi på att vi skulle spela lite Wii Fit. Vid 15 kom vi därifrån och vi åkte till Ica Maxi för att shoppa lite. Väl hemma gjorde vi mat, och nu sitter vi här på rummet. Tobias kikar på sport och jag sitter här och nördar. Ikväll kl 19 ska vi till Sandra och Kristian och se film och spela lite tv-spel. Så det kommer bli en bra kväll! 

<3
 

Grattis till mig, idag fyller jag 21 år.

Klev upp klockan 7 idag för att tvätta! Vilken underbar början på en födelsedag men det är så det är när det inte finns några tvättider! Men det känns bra att få rena kläder och hela lägenheten kommer lukta sköljmedel. Nu ska jag även försöka mig på att städa. Känner att jag vill göra det innan Tobias kommer! Han är den delen i vårt förhållande som är ordningssam! So this is for you bejb!

Gårdagen gick ut på att gå på en tentagenomgång/föreläsning om motorik mellan 13-15 och efter det gick jag hemåt. Kvällen blandades med plugg och Idol och jag kände att jag faktiskt åstadkom något när jag fick ihop en fyra sidors föreläsning om motorik som vi ska gå igenom idag, jag, Sandra, Frida och Moses. Så jag hoppas dom är nöjda med det jag har skrivit.

Efter vår genomgång av alla tentafrågorna hittills så har vi ännu en föreläsning om ännu ett "ämne", nämligen ANS och Hormonsystemet. Och jag som tyckte det räckte gott och väl med allt vi har fått redan. Tydligen inte! Jag hoppas verkligen att jag kan trycka in all denna information i min hjärna och komma ihåg den till tentan. Det kommer bli en tenta där jag får fruktansvärd skrivkramp och ja, jag ser inte fram emot det.

Idag fyller jag ju år, jag blir hela 21 år. Det känns asbolut inte mer speciellt än att vara 20, men självklart är det väl trevligt att ha födelsedag. Speciellt med tanke på presenterna från alla hemma som kommer med Tobias idag och alla grattis-hälsningar! Och ikväll ska vi till Sandra och ha en liten fest där. Hon ska baka tårta åt mig och jag uppskattar det så mycket! Det kommer bli en underbar dag.

<3

Idol, Wii & Singstar!

Idag har det varit en sån dag som man trodde skulle bli helt medioker men som blev toppen! Vaknade 10, Silje kom hit kring 11 och jag hjälpte henne att bära över spegeln till sig. Där bjöd hon på te och vi satt och surrade en massa. Eftersom jag skulle möta Frida och Sandra 12.50 var jag tvungen att gå efter nån timme och jag begav  mig hemåt för att packa väskan. Mötte upp tjejerna, gick till skolan och genomled vår 3-timmars föreläsning som idag var otroligt svår. Vår lärare är otroligt duktig och pedagogisk men ibland är det bara svårt att hänga med honom. Han pratar fort och han pratar om allt runt omkring själva ämnet, som kanske någonstans har nått att göra med själva ämnet, men för oss är det helt orelevant. Tror att han är så mån om att lära oss allt han kan, så ibland spårar det bara ur! Men jag hoppas jag får rätsida på det imorgon efter gruppföreläsningen där han kommer gå igenom allt igen.

Kl 16 var vi klara och traskade hemöver. Söta Sandra bjöd hem oss på middag innan vi skiljdes åt och jag följde med Frida till Johnny. Hon skulle nämligen kika på ett nattduksbord/hutch som han hade stående som var vit, vilket är Fridas färg. Och när vi väl kom dit så började vi prata om Fridas onda rygg och Johnny skulle självklart massera henne! Så där satt jag och tittade på när Frida skrek av smärta och Johnny sa åt henne att slappna av. En rolig syn efter ett litet tag! Och där fastande vi ett bra tag och tillslut kollade jag på klockan och insåg att vi skulle vara hos Sandra om en halvtimme. Så det var bara att bege oss! Som tur var kom vi tidigt till middag så det gick så bra ändå!

Och Sandra hade lagat SÅ god mat! Det var laxfileér, örtrostade potatisar och en sås på creme fraiche, lime och chilisås. Jag kan bara säga en sak; sådan lyxig mat äter vi inte ofta häruppe i student-Umeå. Så vi var hur tacksamma som helst! Lagom till klockan 20 hade vi ätit färdigt och diskat undan. Och då började Idol! Mitt älskade Idol, som idag var i just Umeå, vilket var extra kul!

När det var slut började vi plocka fram lite spel, först blev det Wii där vi provade på lite olika grenar och sedan Wii Fit, där alla tre gjorde en Body Check eller vad det nu heter. Efter det, när vi hade fått reda på vår vikt, vårt BMI och vår ålder enligt Wii, så bestämde vi oss! Vi ska tävla i viktnedgång. Låter lite töntigt men det är nog enda sättet att vi ska kunna tappa några kilon. Så fram till jul är det en stenhård kamp mellan oss! 10 kg vill jag ner och jag hoppas jag kan lyckas med det.



Efter Wii blev det Singstar, som vi älskar. Är alltid lika roligt och vi kan sitta i evigheter, bara vi tre och bara sjunga! När klockan närmade sig 12 var vi tvungna att packa ihop och bege oss hemåt. Så nu sitter jag här, efter att ha gått igenom den mörka jäkla skogen från Carlshem och hit. Tur jag hade Frida med mig, hade förmodligen jagat upp mig själv så mycket annars att jag hade dött efter vägen. Pust!



Nu blir det sängen! Godnatt <3


träningsvärk

Har varit kass på att uppdatera på sistone, I know. Ska skärpa mig! Eller iaf försöka.

Måndagen blev det plugg, som sagt, med Sandra och Frida. Moses kom även dit och satt med oss. Vi fick en hel del gjort men det känns som att det kommer krävas en mycket plugg innan detta sitter! Men tror dock att det kommer gå bra! På kvällen gick vi till Sandra för att titta på Svenska hollywoodfruar. Vilket gäng, säger jag bara! Vilken bunt med tomma blonda kvinnor. Älskade när en av kvinnorna, Maria, sa att om man går omkring i mysbyxor hela dagarna så får man skylla sig själv om mannen lämnar en. Oj, då hade nog Tobias lämnat mig för lääängesen! Dum, dummare, dummast! Men ack så underhållande. Känner bara att om dessa kvinnor vill vika ut sina liv på svensk teve så kan jag åtminstone få skratta åt dom!

Natten till igår var hemsk, somnade inför förrän 4-halv 5 och skulle upp halv 8. Helt ärligt vet jag inte hur jag tog mig igenom gårdagen men det gick förvånansvärt bra! Vi hade föreläsning om Känsel & smärta mellan 9-12 och efter lunch hade klassen blivit indelad i två och vi hade som en genomgång med läraren om vad exakt vi måste kunna på tentan. Så klockan 15 fick vi äntligen gå hem! Och då var jag fortfarande läskigt pigg och jag hade orkat hålla fokus uppe varenda minut. Jag måste ha fått nån slags överskottsenergi.

När jag kom hem hade jag lovat mig själv och Tobias att jag inte skulle sova något alls under dagen. Så jag höll mig vaken. Det var inte det lättaste, men jag la mig aldrig i sängen utan satt upp och försökte röra mig hela tiden. Vid 18 gick jag på gymmet med Gustav, en korridorskompis till Frida. Hon, den stackaren, hade såna problem med sin rygg att hon inte kunde följa med. Hoppas verkligen det ger sig snart, för igår var vi riktigt oroliga!
I vilket fall som helst, så körde vi ben och jag kan ju säga att det var längesen jag körde ben! Jag har inte tränat på hela sommaren och innan dess har jag inte kört seriöst på x antal år. Så idag mår mina ben INTE bra! Jag kan knappt gå och jag kan absolut inte sätta mig ner utan att tappa all kraft. AJ! Men samtidigt är det väl skönt, för träningsvärk betyder ju att det tog bra! Nu ska jag bara försöka hålla i träningen också!

Snart kommer söta Silje hit. Köpte ju en spegel till henne förrförra veckan på Jysk och nu har den stått här i snart 2 veckor eftersom hon har varit hemma i Oslo. Så vi ska väl försöka bära den till henne på Fysikgränd. Tur att det inte är speciellt långt dit!

Och idag går jag mellan 13-16 och har en föreläsning om motorik! Vet inte om jag är så taggad, men jag har väl inte så mycket till val.

Nu blir det frukost! <3


Video Music Awards 2009

Satt uppe alldeles för länge igår och kikade på VMA 2009. Missade dock slutet, för efter kl 4 orkade jag inte se mer. Vill dock säga att det var en fantastisk gala! Hyllningen till Michael Jackson som var själva öppningsnumret var otroligt! Hans syster Janet hade varit med och skapat det och hon avslutade även numret! Det var så fint och Madonna som inledde hela galan med ett tal om Michael var mänsklig och underbar, som jag aldrig sett henne förut. Gå in på mtv.se och titta själva!

Det värsta ögonblicket var när Taylor Swift vann priset för Bästa kvinnliga video och mitt i tacktalet kom Kanye West upp på scenen, tog hennes mic och förklarade att han tyckte att Beyonce borde ha vunnit priset. Hur respektlös kan man vara? Detta var Taylor Swifts första pris och hon fick inte ha sin tid in the spotlight. GRIS, säger jag bara! Man såg hur ledsen hon blev.

Men sedan har vi den alldeles underbara Beyonce, som inte bara gjorde ett fantastiskt framträdande med Single ladies, utan när hon vann pris för Årets bästa video, så gav hon bort sin tid på scenen till Taylor, så att hon skulle få hålla ett riktigt tacktal! Vilken människa! Det får mig bara att älska henne mer.

http://www.mtv.se! Gå in och kika på alla fina ögonblick!


Madonna under sitt tal till Michael Jackson!


Tribute to the King of Pop, med Janet Jackson i spetsen!


Den där stunden vi alla vill glömma! Kanye & Taylor.


Här låter Beyonce Taylor få hålla sitt tal!


Nu ska jag strax iväg och möta upp Sandra och Frida. Vi tänkte sätta oss i Beteendevetarhuset och plugga lite. Känns bra, eftersom jag verkligen ha läst alldeles för lite.

<3

utekväll

Gårdagen började med att jag mötte upp Frida och vi gick till stan! Där gick vi runt i massa inredningsbutiker och köpte diverse grejer. Jag köpte ett duschdraperi, tidsskriftshållare och en tvålpump, saker som jag har tänkt köpa så det känns bra! Sedan ringde Petra, Fridas kusin och dom satt på ett café inne i stan så vi gick dit, drack kaffe och hade lika trevligt som vi alltid har tillsammans. Underbara människor!

Vid 16 var vi tvungna att åka hemåt och vi gick mot bussen! Väl hemma på Ålidhem så gick vi åt varsitt håll och bestämde att vi skulle vara hos Frida kl 20. Låg först bara och kikade på teve någon timme och sen gjorde jag mig klar och vid 20 gick jag bort till Frida. När jag kom dit var det bara Frida, hennes kompis Christel och Gustav som var där, men sen kom en klasskompis till Christel och hennes kille. Och sen kom även Petra och hennes syster Sandra. Och där satt vi och drack och lyssnade på musik, himla trevligt!

Vid halv 23 gick vi mot E-puben! Och vilken trevlig kväll! Vi dansade mest hela tiden och även fast det inte var speciellt bra musik så hade vi jättekul ändå! När klockan började bli halv 2 så gick vi hemåt igen. Då slapp vi kön som blir till garderoben. Tack för ett toppenkväll! Ni vet vilka ni är.

Och självklart glömde jag kameran. Jag är så ovan att ha en kamera så jag hoppas att jag ska bli bättre på att ta med den framöver!

Nu är klockan halv 16 och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Egentligen skulle jag vilja komma ut en sväng men jag har sån jäkla dålig energi. Vet inte vad det beror på. Och ingen matlust har jag heller. Tror det beror på att jag känner mig lite ensam, och saknar Tobias massor. <3 Tur att han kommer om 5 dagar. Vad hade jag gjort annars?

Ha en fortsatt bra dag iaf <3

lördag i umeå

Har precis gjort mig klar här och snart ska jag försöka få i mig lite frukost. Sedan bär det av mot stan med Frida och en gammal klasskompis till henne från Lidköping. Vi ska kika runt lite och sen ta nån fika! Och sen blir det att åka hem, få i sig nån middag och efter det blir det förfest hos Frida. Ikväll ska vi på Rex, vilket ska bli roligt. Ha hört mycket bra om det stället men har aldrig varit där! Så jag hoppas på en rolig kväll! Och, kameran ska med så jag lovar att det kommer lite bilder imorgon!

Gårdagen var bra, förutom att jag sov alldeles för länge. Berodde dock på att jag har haft svårt att sova dom senaste dagarna. Tror jag somnade 5 natten till igår. Men vi började iaf klockan 15 och hade bara en föreläsning som slutade halv 17. Efter det gick jag och Frida till E-puben på EPP (Efter plugget pub) och mötte upp en kompis till Frida hemifrån. Så vi satte oss där, tog en (äcklig) öl och sedan gick vi på en lite promenad innan vi gick tillbaka till Ålidhem.

Väl hemma så tog jag det lugnt ett tag, kikade på teve och hann inte med så mycket mer innan jag skulle bort till Frida för att se på Idol. Köpte med mig lite vindruvor och Frida gjorde te. Så där satt vi, jag Frida och hennes korridorskompis Gustav och skrattade åt alla roliga människor och hyllade dom bra! Himla trevligt! Efter Idol var det tänkt att vi skulle se en film, men vi kunde inte bestämma vilken så det slutade med att vi såg Idol del 3, som vi missade pga bion i förrgår. Kvällen slutade med att Petra (Fridas kusin) och hennes kille Erik kom in till Gustav och sen kikade vi på en film som gick på 6an. När den var slut var kl 00 och det var absolut dags att gå hem. Satt och gäspade som en tok.

Tack för en trevlig kväll Fridas korridor :)

Nu ska jag slita mig från datorn! Ha en bra dag <3

Grattis Jennie & Christer!

 
Måste bara skriva ett inlägg om detta. Är så glad för er skull och jag kan lova att jag kommer hälsa på mycket och ställa upp som barnvakt när som helst ;) GRATTIS!!!


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det skolan!

<3


g-force

Kom hem för ungefär en timme sen! Har varit på 3D-bio med Sandra, Kristian, Frida, Moses och Fredrik. Vi såg G-force, som var en jättehärlig animerad film! Rekommenderas, speciellt om man har barn som gillar såna filmer! Och vilken kvalité det blir i 3D, helt underbart att titta på! Kommer absolut att gå på fler 3D-filmer. Och då ska jag ta med mig Tobias!

Idag började vi kl 13 och hade en föreläsning om hörsel, lukt och smak. Fick även veta att vi enbart skulle ha tenta-fråga på hörsel så det kändes jätteskönt! Så på första delen som handlade om just hörsel antecknade jag som tusan och sedan kunde jag slappna av och bara lyssna. Gillar verkligen våra föreläsare på denna kursen, och Anna-Sara som vi hade idag är toppen. Hon har tidigare varit gymnasielärare och det märks! Hon förklarar bra och lätt, och har inga förutfattade meningar om att vi psykologstudenter ska vara några genier som redan kan och vet allt. Så det känns jättebra!

Imorgon ska jag och Frida hänga med Sandra och Kristian upp till Ersboda. Dom skulle till Jysk vid 12-tiden och jag och Frida ska väl kika runt lite och sen tänkte vi bara traska omkring däruppe och sedan ta bussen direkt till universitet när vi börjar kl 15. Känns bra att få något gjort innan man börjar, annars ligger man bara i sängen och slappar (iaf jag ;P).

Blä för saknad säger jag bara! Önskar verkligen att min Tobias vore här nu. <3 Älskar honom mest av allt!

Nu ska jag göra mig klar och lägga mig i sängen! Godnatt vänner <3

Idol-kväll hos söta Frida!

Kom alldeles nyss hem från Frida, såhär lagomt mitt i natten. Har precis druckit ett glas äppeljuice så nu är jag redo att blogga! Dagen har varit sådär halvbra, dvs, första halvan var trist och andra toppen! Sov alldeles för länge, sen låg jag bara på rygg och kollade på teve halva dagen, men halv 4 mötte jag upp Frida vid Ålidhems centrum och vi traskade bort till Strömpilen. Det var sååå varmt ute och svetten bara rann så vi hade svårt att förstå hur vi skulle överleva hemfärden med Ica Maxi-påsar i händerna. När vi hade gått en stund inne på Ica så ringde Sandra, som en gåva från himlen. Hon och Kristian var på väg dit och eftersom dom är världens snällaste så skjutsade dom hem oss till Ålidhem! Vad hade vi gjort utan dom? <3

När vi kom till Ålidhem så traskade vi åt varsitt håll och bestämde att vi skulle komma till Frida vid halv 9 för att se på Idol. Jag fixade lite mat, kikade lite på teve (som vanligt) och satt vid datorn. Sen glömde jag helt bort tiden mitt i allt teve-tittande och jag kollade på klockan och insåg att den var 20.37. Så det var bara att skynda bort till Frida för att inte missa början på Idol. Där hade hon tänt massvis med ljus och dukat upp med diverse bakverk (som vi hade inhandlat på Ica). Det värsta var att jag hade ätit alldeles för mycket naturgodis hemma så jag var proppmätt. Men en och en annan bulle fick jag allt i mig! Sen drack vi te och bara myste. Jag säger bara en sak: IKSU hela nästa vecka! Jag känner mig som ett svullo! USCH!
Men, kvällen var toppen och jag älskar Umeå som mest när man bara kan hitta på saker hur som helst och vara vakna sent eftersom man ibland har turen att början kl 13 dagen efter! Och jag gillar mina tjejer. :)

Och en annan glad nyhet, har kanske, med betoning på kanske, fått ett jobb här i Umeå. Skriver mer om det när jag har vet hur allt ligger till! Men det skulle vara så bra med extra pengar varje månad!

Nu blir det nog sängen, ska försöka att inte sova bort hela dagen imorgon! Men förmodligen blir det så ändå! Suck.

Godnatt <3


Imorgon 20.30 ska vi se G-force i 3D. Ska bli spännande ;)

A beautiful day!

Nu sitter jag här hemma vid datorn och har precis slängt i en tvättmaskin! Hade bara en föreläsning idag mellan 10-12 och den var hur bra som helst. I denna kurs, biologisk psykologi, så får vi alla tentafrågor i förväg så vi vet precis vad som vi måste kunna. Saken är den att det är hur mycket som helst att lära sig och vi kommer få skrivkramp 10 ggr om när tentan ska skrivas! Men, idag hade vi iaf en genomgång av det visuella systemet och vi fick sitta i grupper och gå igenom svaret och sen satt vår lärare och skrev ner det hela i ett word-dokument som han lägger ut på vår webbplats sharepoint. Vilken hjälte! Så då är det bara att plugga och trycka in allt i hjärnan!

Senare idag så hämtar Sandra och Kristian upp mig och Frida och sen åker vi mot Bion, vi ska hämta ut biljetter som vi har bokat. Vi ska gå och se G-force i 3D på torsdag! Det ser jag fram emot. Efter vi har fixat det åker vi direkt till Sandra, och där blir det Idol-kväll för hela slanten! Efter Idol tror jag vi ska spela lite Singstar också. Eftersom vi är lediga imorgon så gör det inget om kvällen blir låååång. Kommer bli en bra kväll!

Saknar min Tobias idag, massor! Det gjorde jag igår kväll också. Ibland går det liksom bättre med saknaden och vissa gånger känns det riktigt jobbigt! Speciellt nu när vi har umgåtts hela sommaren, nästan varje dag. Då känns det tungt, men det kommer bli bättre, det vet jag. Och på min födelsedag, den 18 sep, kommer han hit! <3 Älskar dig gubben!


Jag & älskling, och en bild på några fina blommor som mamma har ute på vår altan!

Nu ska jag gå och se om maskinen snart är klar! Ha en bra eftermiddag/kväll vänner!

<3

Bröllop!

Fredag
Har haft en toppenbra helg hemma med nära och kära! Orkar inte alls berätta om allt egentligen men vi börjar med fredagen som vi inledde med att gå på stan för att se om vi hittade några kläder till Tobias som han kunde ha på bröllopet! Hittade absolut ingenting men jag fick iaf umgås lite med min fina Kattis, så vi käkade lunch på Lilla caféet alla tre! Trevligt värre!

Efter vi hade varit i stan åkte vi hem till mig, mamma var ledig så vi surrade med henne och drack kaffe! När pappa kom hem började vi med middagen, vi fick ris, helstekt fläskfilé och grönpepparsås! Jättegott verkligen, men allt pappa gör är ju gott, så det var inget konstigt med det.

När vi hade käkat åkte vi vidare hem till Christer och Jennie, eftersom Christer tydligen hade en kavaj Tobias kunde få låna. Det slutade med att han lånade en skjorta och finskor också! Så det var jättebra! Sen drack vi kaffe medan de andra (Christer, Jennie, Hasse & Camilla) käkade mat!

Sen hann vi inte ens hem, utan vi åkte direkt till Tommie och Carola! Där tänkte vi ha lite myskväll med vin & gotta. Carola fixade grönsaks-dip och vi fick mousserande vin, dippen var jättegod, vinet sådär. Helt okej dock! En bra kväll med bra människor <3


Lördag
Igår var den stora dagen inne, Patrik och Annelie skulle gifta sig! Vi var nere i stan halv 3 och hämtade upp Kattis, Thobias och Isa och åkte mot kyrkan. Klockan 3 började bröllopet! Patrik och Annelie kom in i kyrkan och såg så fina ut. Annelies klänning var helt underbar och Patrik såg stiligare ut än aldrig förr! A perfect match! Ceremonin gick hur bra som helst, förutom lite nervositet från Patriks sida. Dock så överlevde han och tog sig igenom det. Vi fick även höra två låtar, Patriks bror Daniel sjöng och det gjorde även Maria, som är vän till paret. Under sångerna kände man att ögonen tårades en aning, det var så vackert!

När alla var ute ur kyrkan kastade vi alla ris på brudparet och knäppte ett x antal bilder på dom! Sedan bar det av upp på Nipanrestaurangen där vi skulle äta bröllopsmiddag! Vi fick jättegod buffé, vilket var toppen eftersom jag höll på hungra ihjäl! ;) När alla var mätta och belåtna tog vi våra bilar och åkte mot Patrik och Annelie på Toppgränd!

Där i trädgården hade dom satt upp ett tält och dukat så j***a fint! Kan inte hitta ett bättre ord för hur fint det var! (Bilder kommer). Här gällde ungefär samma bordsplacering som vid middagen och vi fick börja ta för oss av bröllopsfikat. MEN, självklart hade brudparet skärt upp tårtan först!
Fikat var gott, umgänget var toppen och vädret var inte på topp men vi var glada att vi slapp regn! Kvällen fortsatte med diverse dricka, tal, sånger, kareoke och prat! Alla var på bra humör och stämningen var så härlig!

Bland det sista som hände under kvällen var presentöppningen! Såg verkligen fram emot att se dom öppna vår present, eftersom jag och alla andra var så himla nöjd med den! Och vi var övertygade om att paret skulle bli precis lika nöjda! Vi (jag, Tobias, Kattis, Thobias, Daniel, Isa & Katta) hade köpt ett playstation 3, vilket paret har velat haft jättelänge! Så det blev uppskattat, minst sagt. Möhippa/Svensexa-gänget hade även fixat ett fotobok till paret med bilder från dagen (alltså inte bröllopsdagen, utan möhippa/svensexa-dagen). Den var så himla fin och jag tror alla tyckte det var himla roligt att kika i den!

Vid 1-tiden åkte vi hemöver efter en otroligt lyckad dag/kväll!

Vill bara säga än en gång till Patrik & Annelie: GRATTIS! Ni är ett sånt underbart par och jag önskar er all lycka i världen! Och eran Etna är världens finaste, precis som ni två tillsammans <3

Nu är jag iaf uppe i Umeå igen, fick åka upp med Annelie syster Marielle och slapp åka buss! Tack! Så nu ska jag nog sova, för imorgon väntar en 3 timmars föreläsning mellan 9-12.

Godnatt vänner <3


Jysk > Skola > Strömpilen

Kan ju börja att berätta om gårdagen! Det hela började kl kvart i 8 då jag mötte upp Frida och Sandra för att gå till Beteendevetarhuset för en gruppövning. När vi kom dit fick vi sätta oss två och två vid en dator och det blev jag och Sandra som jobbade ihop. Vi fick en cd-skiva med ett program där man kunde se hjärnan i 3D åt alla olika håll! Sen fick vi till uppgift att hitta olika delar, vilket kanske låter lättare än vad det faktiskt är. Man kände när man var klar att man har en del att lära till tentan! Men det ska nog gå bra.

När vi var klara satte vi oss och tog en kopp kaffe och höll nästan på att somna på bänkarna hela bunten! Så vi bestämde oss för att dra till Strömpilen. Vi behövde gå på bolaget eftersom vi skulle på psykpub igår kväll (berättar snart mer om det). Sen gick vi på Ica Maxi och även på Elgiganten. Vid 12 var vi klara där! Så jag skjutsade hem Sandra och jag och Frida åkte till Ålidhem!

Ett par timmar senare när jag ligger och bara tar det lugnt i min säng och kikar på teve så ringer Frida. Då är hon och Petra uppe på Ersboda och Jysk! Tydligen skulle Petra köpa ett barbord och 4 stolar, vilka dom trodde att dom kunde ta på bussen i en liten dragväska. Hon i kassan hade tittat på dom som att dom inte var helt kloka! Så då ringde hon räddaren i nöden som fick åka till Ersboda och hämta dom! Och jag kan ju säga att bilen blev full! Så ni kan ju tänka er storleken på kartongerna. Sen köpte även Frida en stor spegel, så det var tur dom hade mig denna gång faktiskt! Det blev så trångt att Frida och Petra fick sitta båda två i passagerarsätet! Ja, jag fick ju skratta lite iaf! Sötnosar.

Vid 19 så var jag borta hos Frida igen för att dricka lite. Och egentligen var vi inte sådär jättesugna på att gå ut så vi ville ha en lugn kväll, vilket det blev! Det var jag, Frida, Petra, Erik, Silje och Moses. Så vi satt mest och lyssnade på musik och pratade. Vid 22 gick vi mot psykpuben (Origo) och när vi kom fram kände vi direkt att det var kört! Kön var lååång och vi insåg att vi hade gått alldeles för sent. Hade vi kommit innan 22 hade vi kommit in direkt, för då var det insläpp för enbart psykologstudenter, men är man klantig så är man! Så vi traskade hemåt igen och var ändå nöjda över en trevlig men tidig kväll!

Nu ska jag diska bort till glas och muggar här och sen ska jag åka till Carlshem och hämta upp Moses, som ville följa med upp till Jysk. Hoppas verkligen jag gör några fynd!
Och efter jysk blir det skola för hela slanten, med en 3 timmars föreläsning om Nervcellskommunikation! Men det blir nog intressant, vi har en bra lärare.

Ha en bra dag <3

Fikakväll hos Sandra!

Kom hem för ungefär en timme sen nu! Har varit borta hela dagen, eller kanske inte hela dagen men sedan vi började skolan kl 13! Kan börja att berätta lite om dagen, som har varit intressant! Vår nya kurs biologisk psykologi är väldigt olik de andra kurserna vi har haft. Denna är långt ifrån vad man tänker på när man hör ordet psykologi! Vi ska lära oss om hjärnans uppbyggnad, om nervcellskommunikation, om våra sinnen och vägen mellan att ex. vårt öga utsätts för ett stimuli och tills dess att vår hjärna har bearbetat informationen och vi faktiskt får en bild av det vi ser! Det är mycket att trycka in i huvudet, tro mig! Vi fick även veta att vi får alla tentafrågor på våra föreläsningar och att vi ska använda föreläsningarna för att svara på dom! Och sen är det bara att memorera! Det kan låta bättre än vad det är, för tydligen så kunde svaren på varje fråga bli mellan 3-4 A4:an! Underbart. Eller.. skrivkramp! Men jag ska försöka och göra mitt bästa.

Efter skolan så följde jag med Sandra hem! Vi fixade tacos och när vi hade ätit klart var det bara att sätta igång med bakningen! Sandra skulle nämligen ha fikakväll på sin übermysiga balkong! Så, vi bakade någon form av snoddas med vitchoklad i och en glasyr gjord på grädde, sirap, och 400 g mörk choklad! Vilken grej. Sååå jäkla gott. Receptet kommer från Lailas bok A piece of cake, som är en helt underbar bak-bok! Vid 20 började folket droppa in, vi blev hela 8 st på balkongen. Och vi tände massor med ljus och satt där och drack kaffe, fikade och hade trevligt! Skulle aldrig ha kunnat fått en bättre klass!

Ska väl berätta lite om gårdagen också, vilket jag hade kunnat gjort tidigare om jag hade orkat blogga oftare! Ska försöka skärpa mig faktiskt. Iaf, vi möttes kl 12 på Ålidhems centrum, jag, Frida och Sandra. Och sen började vi vandra mot stan! Där skulle vi möta upp Silje och Petra! Nån halvtimme senare var vi där och vi började med att kika runt på massa skor, några gick in på Hemtex, jag hittade ett par superfina (supersköna) jeansleggings på Gina och dagen slutade med en mys-fika på Café Station. Det var en otroligt bra första dag i Umeå med mina damer!

Imorgon har vi gruppövningar! Det enda som står på schemat. Hamnade egentligen i grupp 3 som började kl 13 men ska klämma in mig i grupp 1 istället som börjar 8 på morgonen! Det är lika bra att få det överstökat. Och efter gruppövningen tänkte vi försöka sätta oss ner och skriva ner någon slags ordlista på alla olika delar i hjärnan! Ni förstår inte hur mycket det är att komma ihåg, alla dessa ord. Lobar, och hjärnbark och diverse latinska namn på allt och ingenting! Hoppas vi får någon ordning på det imorgon!

Och när plugget är klart bär det av mot bolaget och senare blir det förfest och psykpub! På en onsdag, jag vet! Men jag bestämmer inte när psykpubarna är! Och jag är alltid lugn, så det ska gå bra! Ser iaf fram emot det.

Nej, nu ska sminket tas bort, tänderna borstas och sen ska jag hoppa i säng!

Godnatt <3


Mitt underbara Tim & en bättre bild på mitt hår!


Här kommer en bild speciellt till mamma, som har tjatat om att jag måste sätta upp "duschhyllan"! Det blev jättebra och nu slipper jag ha schampoot och allt stående på golvet! Tack mamma!

RSS 2.0