Dag 2 - Min första kärlek.

Min första kärlek (vad man nu visste om kärlek då?) var i högstadiet. Var 14 år och träffade en kille som jag var superkär i. Det tog slut rätt snabbt eftersom vi inte alls passade ihop.

Ps. Min största kärlek är T!

---

Min dag idag har varit bra. Trots att jag är sjukligt less just nu. Kan egentligen inte sätta fingret på exakt vad det är. Kan vara att vi läser två kurser parallellt eller att det är mörkt och kallt, eller att jag kanske längtar hem. Vill ha jullov och bara få slappna av därhemma med familjen! Har iaf handlett vår grupp idag, var huvudledare, vilket jag innan hade bävat för, men det gick förvånansvärt bra. Känner mig väldigt nöjd! Efter det traskade jag hem och har sedan tillbringat kvällen mestadels framför teven. Har ångest för att jag inte läser inför tentan på fredag, men jag orkar inte läsa. Sen har jag ångest för att jag inte har speciellt mycket ångest inför tentan. Åh. Jag försöker iaf tänka att det nog ska ordna sig och jag tror att jag kommer att klara tentan! Det är huvudsaken.

På måndag börjar en ny kurs, en som jag har sett fram emot rätt länge. Vi kommer att få lära oss om familjeterapi och göra rollspel i små grupper som vi sedan ska spela in. Känns skönt eftersom den kursen inte ska examineras med någon tenta eller rapport, utan bara med inspelningen av rollspelen. Så jag kan ta det lugnt med plugget över jul. Är värt hur mycket som helst!

Nu ska jag nog försöka läsa lite ändå. Imorgon väntar handledning med vår handledare mellan 10-12. Senare på kvällen blir det plugg med Marta och efter det, medvetandehöjning. Det kan bli en produktiv dag, dvs, en bra dag för min ångest.

Sov gott!




Saknar Tim supermycket. Satt och tittade på bilder från när han var mycket mindre och mitt hjärta bara smälter. Hur tusan kan man älska en unge så mycket?! Ja ni, fråga inte mig. Jag bara gör det. Jag skulle göra precis vad som helst för honom, han är det absolut finaste som finns! <3


Dag 1 - Om mig.

Linda Marie Ternedal.

Är 22 år och kommer från Långsele ursprungligen. Har bott där i hela mitt liv med min fina familj, mamma och pappa, och mina två bröder Niklas och Andreas. Idag bor jag i Umeå och pluggar till psykolog vid Umeå Universitet. Jag trivs jättebra häruppe och detta har varit min dröm så länge jag kan minnas. Har snart gått på programmet i två år och det blir bara roligare och roligare.

Annars så är jag en väldigt snäll människa! Jag tror inte att någon skulle säga emot det. Jag bryr mig väldigt mycket om andra, alldeles för mycket ibland, på min egen bekostnad. Jag är en lojal och jag värnar väldigt mycket om mina vänner. Jag är en bra lyssnare, har lyssnat på människor i hela mitt liv och därifrån kommer mitt brinnande intresse kring psykologin. Ett ord som sammanfattar mig: "Balanserad" (ett direkt citat från min kära grupp 7) Jag är sjukt hemmakär och jag saknar alltid min familj när jag är uppe i Umeå i mitt lilla studentrum. Jag saknar Tim, som är mitt kusinbarn och som alltid lyser upp min tillvaro.

Jag kan också vara lite av en besserwisser, vilket jag har fått från min fina pappa (precis som mitt utseende). Jag gillar att ha rätt och vill helst inte att andra ska tycka annorlunda än jag. En sida som jag försöker att trycka tillbaka, men med variende resultat. Jag är också kritiskt, vilket mamma brukar påpeka. Jag har aldrig kunnat acceptera detta faktum förrän nu på senare tid. Så mamma, jag håller med dig.

Jag försöker iallafall ständigt att jobba med mig själv, vilket jag känner är en förutsättning om man ska bli psykolog. Jag försöker alltid fundera kring mina beteenden och jag är eftertänksam, jag tänker oftast efter innan jag säger något.  

Sist men inte minst: Dem jag älskar mest av allt i världen är min familj, mina vänner och mitt fina kusinbarn Tim. <3 

Tack för mig! Intressantare än så blir det inte.


Världens finaste pappa! Älskar dig!


Jag & bror, jag & Kattis och jag & Tim! <3


30 dagar

Kattis, nu stjäl jag detta från dig. Tänker att det kan vara ett bra sätt att komma igång med bloggen igen! MEN, börjar inte förrän imorgon. Måste sova nu. Håll tillgodo!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0