Jag orkar inte..

Jag orkar inte blogga idag känner jag. Därför blir det bara ett jättekort inlägg. Imorgon ska jag ta fingrarna ut arsle och lägga in bilder från julafton! Lovar.

Nu ska jag spela Guitar Hero med älsklingen.

Godnatt <3


Juldagen!

Klev upp klockan 12 idag. Fy tusan för att sova bort dagarna! Men det blev sent igår. Var en jättebra jul enligt mig. Ska skriva mer när jag har tid, förhoppningsvis imorgon och då kommer även en massa fina bilder på mina 3 söta kusinbarn! Detta blir ett kort inlägg, bara så att ni vet.

Ska springa ner och duscha nu och sen ska jag försöka göra mig så snygg som det bara går! Vet egentligen inte om jag orkar men jag har ju en biljett som jag måste utnyttja. Jag hoppas jag blir mer på  G när jag kommer till stan och får i mig en öl. Ska försöka vara positiv iaf! Hoppas bara jag kan hitta nån skjuts hem, för jag jobbar imorgon och det är min värsta mardröm att inte komma hem på kvällen såna gånger. Men det brukar ha en tendens att ordna sig! Klockan 17 ska jag åka ner till Kattis och Thobias i stan och sen ska vi iväg på en förfest, vart vet man aldrig, det verkar ändras hela tiden! ;)

Ha en bra kväll alla, både ni som ska ha en myskväll hemma och ni som ska ut!

Och tack för alla fina julklappar! <3 Älskar min familj och alla andra mina nära och kära!


GOD JUL!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har haft uppesittatkväll med Bingolotto och samtidigt hjälpt mamma att packa in dom sista klapparna! Det har varit en jättemysig kväll. Och Kattis var hos mig mellan 18 och 21 ungefär. Vi hälsade på Tim och myste lite med honom och sen satt hon en stund och tittade på Bingolotto med oss. She's beautiful my friend! <3

Nu ska jag iaf somna fort, så det blir julafton fort. Som när man var liten. Julafton är mys och jag ska ta tillvara på hela dagen hade jag tänkt. Vid 10 imorgon blir det dopp-i-gryta och sen ska vi köra alla julklappar hem till Magnus och Jeanette. Sen blir det middag och den äter vi här hemma med familjen! När vi känner oss mätta och belåtna drar vi oss till J & M. Där ska vi ha jultomte och öppna alla julklappar. Min höjdpunkt när jag får se hur alla uppskattar det dom får! Det får mig att må så bra!

Godnatt & dröm fina drömmar! <3


Dan´ före dopparedan´!



Känns underbart att det är julafton imorgon! Det har varit en bra dag, rätt fullspäckad men det har jag inget emot. Imorse vid 11 åkte jag till stan med Kattis, hennes pappa och syster. Jag hade massor med ärenden, skulle in på apoteket, bokhandeln, bowlingen, fixa en present till Tobbes pappa från Tobbe och sen skulle jag lämna en kalkon på mammas jobb som hon hade lovat en jobbarkompis att hon skulle få. Fullt upp med andra ord! Och sen träffade jag mamma på stan och då fick jag en till uppgift. Fick i uppdrag att köpa en julklapp till Lucas och Linnea. Mina kusinbarn, dvs Tims kusiner. Men jag lyckades hitta nått åt dom och allt gick som smort. Nu har även jag, Kattis och Karro biljetter till bowlingen på Juldagen! Hoppas det blir roligt! Har dock inte köpt något att dricka men jag hoppas det ordnar sig. Hade helt glömt bort det och systemet är ju stängt imorgon och på juldagen.

Nu kommer snart Kattis hit. Vi ska ha uppesittarkväll med mamma och spela lite Bingolotto. Har köpt 2 lotter, kommer aldrig vinna men va tusan!? Det ska bli trevligt.

Känner ett lugn i hela kroppen! Är klar med alla julklappar och jag är otroligt nöjd med tillvaron precis just nu.

GOD JUL mina vänner. Gå och lägg er i tid så blir det Julafton fort! <3

Filmkväll med Tobias, Thobias och Kattis.

Nu har Kattis åkt till stan och hämtat sin karl. Dom kommer förhoppningsvis tillbaka till 21 och då ska vi slå igång Pirates of the Caribbean 3. Det ser jag fram emot. Jag och Tobias har köpt lite popcorn och jordnötter som filmgotta!

Och nu är vårt pepparkakshus ihopbyggt med mer eller mindre lyckat resultat. Vi hade ingen sprits så vi får dekorera huset en annan dag men jag tyckte vi lyckades bra ändå.

Imorgon blir en mysig dag. Ska ner till stan med Kattis, hennes pappa och hennes syster. Ska fixa det allra sista och sen ska jag betala min undanlagda biljett till bowlingen på juldagen. Och ska även köpa en till Karro. Sen när jag kommer hem ska jag pyssla lite och slå in dom sista klapparna! Och sen på kvällen blir det uppesittarkväll med Bingolotto. Jag och mamma ska sitta där och spela och ha det mysigt. Jag älskar julen! Ser verkligen fram emot det. Se hur glada alla blir över sina julklappar och sen får jag ju äta underbart god julmat. Och på kvällen ska vi till Magnus och Jeanette där en stor del av släkten är och där blir det paketutdelning och tomte! Det gillar jag.

Men ikväll ska jag passa på att mysas ordentligt med min Tobias, för nu får jag inte träffa honom riktigt förrän juldagen! Me love him! <3


En förmiddag med Carola.

Sitter hos Tobias grannar Tommie och Carola. Ha varit till stan med Carola nu. Vi åkte ner vid 10 och kom för nån timme sen! Vi har helt enkelt varit överallt i hela stan. Men det var riktigt trevligt! Jag köpte lite grejer till mammas julklapp, ska fixa den idag förhoppningsvis! Då är jag helt klar med alla julklappar, så otroligt skönt! Nu är Tobias och Tommie nere i stan men dom dyker väl upp om nån timme.

Igår efter jobbet var jag med Kattis hela dagen. Vi gjorde inget speciellt, utan vi gör det vi gör bäst tillsammans. Pratar om allt mellan himmel och jord. Hon är underbar min vän. Och vid halv 10 åkte vi till Helgum och kikade på film hos älsklingen. Vi tittade på andra Pirates of the Caribbean. Jättebra film verkligen. Och ikväll ska vi titta på sista filmen! Ska hyra den i Blu-ray på Konsum. Det ska bli mysigt.

Men nu när Tobias kommer från stan ska vi åka till Långsele och handla middag och fixa så vi kan göra glasyr till pepparkakshuset vi ska bygga ihop. Så vi ska ha lite av en pysselkväll.

Nu ska jag vara lite social med Carola.

Skriver kanske senare om ni har tur. Har varit otroligt dålig på att uppdatera bloggen på sistone, jag vet! Men jag har så mycket annat för mig.

Ha en bra dag! <3

Hårt arbete!



Lite bilder från jobbet idag. Höll på gräva i massa grisöron, så då tänkte jag att ni skulle få se vilket roligt jobb jag har! HAHA. Egentligen är det väl inte så illa, oftast sitter jag ju bara i kassan och är trevlig hela dagarna.

Nu är jag hos Tobias iaf. Niklas kom precis hit och nu håller killarna på fixa med Tobbes nya ps3. Vet inte hur det går, men dom verka tycka om det. Ska väl iväg till Niklas snart och låna en film!

Snart kommer mina underbara vänner Kattis och Kristoffer hem! Jag längtar.

Bye <3

Sofies missöde imorse!

När jag vaknade imorse så va det första jag gjorde att kolla på telefonen. Då hade jag fått ett mms av Sofie! Det var en bild av en slänt med massa snö och hennes bil stod några meter nere i slänten! Emot en gran som hade slagit sönder framrutan och tryckt in hela framdörren. Hon hade kört gamla vägen till Långsele och fått möte. Och eftersom dom plogar så konstigt, utanför där vägen egentligen går så körde hon för långt ut och skar ner i snön och sen gick allt åt helskotta kan man säga! Bilen stod nästan på högkant när hon stannade, man kan bara tycka att det var extrem tur att den inte välte. Men allt gick faktiskt bra, inga skador, mer än att hon var lite skärrad och har lite ont i nacken efter att hon spände sig så fruktansvärt. Däremot mår ju inte bilen lika bra! Ska lägga in bilder i bloggen imorgon så ni får se.
Är så glad att det gick bra. Man tror aldrig att sånt kan hända en själv men det kan det uppenbarligen göra! Vet inte vad jag skulle ha gjort om det hade hänt henne något! Vill inte ens tänka tanken. Kör försiktigt, snälla!

Måste ju berätta att jag fick min nya telefon idag! Hade en s5001 förut som knapparna sprack på ett ANTAL ggr. Tröttnade efter andra gången och nu när jag lämnade in min telefon för fjärde gången fick jag alltså en sprillans ny! En mycket bättre dessutom, iaf om man ska tro på Niklas på Hagbergs! Och jag måste väl lita på en som ska kunna sånt. Fick en w910i. En röd superfin, såhär lagom till jul! Hade förväntat mig nån skräp-telefon som jag skulle vilja byta in mot någon annan men jag blev supernöjd! Wiiie.


           s500i                          w910i

Nu ska jag försöka sova, imorgon är det jobb som gäller. Jobbar dock bara till 17, känns skönt eftersom jag jobbar till helgen sen.

Love my T <3

Godnatt söta ni! <3

Kill me someone!

Nu börjar jag bli sjuk igen. Är inte det helt SJUKT?! Jag har varit dålig sen en månad tillbaka och nu den sista veckan ha jag börjat känna mig frisk igen. Och igår small det bara till och nu har jag så fruktansvärt ont i halsen och näsan bara rinner och jag har världens rethosta! Enough is enough kan man ju tycka, men tydligen inte. Jag blir förbannad! Hur jävla kul är det att vara sjuk? Och jag som jobbar hela den här veckan. GAAAH!

Igår ringde Krillan. Lite oväntat sådär, men otroligt trevligt. Vi pratade i över 1 timme! Och efter våra samtal blir jag alltid glad i själen. Han är en sån himla fin vän ska jag be att få tala om. Sen förundras jag alltid över hans tankar. Han har såna funderingar ibland den karln! Oftast saker som får mig att skratta inombords, för jag vet att det nog bara är han i världen som tänker som han tänker. Han är som en liten människa med ett sånt djup som inspirerar mig. Det är därför han är min vän och jag har faktiskt tänkt att han ska förbli min vän i resten av mitt liv. Vad gör jag utan en Kristoffer i mitt liv? Läs K:s blogg. http://www.krillan.webblogg.se! På fredag kommer han hem hit så då ska jag försöka klämma in honom på mitt fullspäckade schema. Mjo, det ska nog gå bra!



Ikväll ska jag till min älskling och sova där. Han kommer dock inte hem förrän halv 1 inatt så jag behöver inte stressa. Men ska ändå åka dit i bra tid så jag kan sitta och titta på tv ett tag i min ensamhet, det tycker jag är superskönt. Ska göra te och kanske nån macka och bara mysa för mig själv.

Imorgon ska jag och Karro åka till stan. Hon ska fixa dom sista julklapparna och jag ska förhoppningsvis hämta ut min NYA telefon på Hagbergs. Sen ska jag in och prova ett par stövlar på Crispin. Jag behöver verkligen ett par vinterskor. Och då vill jag helst ha ett par fodrade stövar och jag hittade ett par som va så otroligt fina men han var tvungen att ringa till Sundsvall och be dom skicka stöveln i min storlek eftersom den var slutsåld i Sollefteå. Så imorgon ska jag prova! Men innan stan tänkte vi träna, vet dock inte hur bra det ska gå. Mår verkligen inte bra! Ska försöka stoppa i min alvedon, kanjang och nässpray ikväll och hoppas på det bästa!

Nu ska jag se om det finns nått varmt kaffe i köket! Få se om jag skriver något mer ikväll lite senare.

KRAM <3

En dag av rent lugn.

Igår var det som sagt middag på Toledo's för mig och T. Det var riktigt lyckat. Beställde in förrätt, jag tog vitlöksbröd med aioli och Tobias tog tigerräkor med en stark sås till. Till huvudrätt blev det (blodig) oxfilé med grönsaker för Tobias och fläskfilé med rödvinssås för mig. Det var himla gott, men jag undrar om det är så prisvärt egentligen. Jag tog vaniljglass med chokladsås till efterrätt, men T var alldeles för mätt för det så han nöjde sig med kaffe. Vi hade det otroligt mysigt, men senare blev det lite väl mycket folk därinne, mest på grund av att det var julbord och flera företag var där. Så strax före 8 åkte vi hemåt.

Vi stannade på Videoteket för att hyra en film och köpa lite gotta. Tanken var att hyra en blu-ray film eftersom Tobias har köpt en Playstation 3, men vi hittade ingen vi ville se. Då fick jag välja film istället och då blev det "Kalle och chokladfabriken" till Tobias stora förtjusning (eller kanske inte). När vi var klar där åkte vi till mig en sväng och satt med pappa och tittade på Faddergalan. Vid 10 skjutsade vi iväg honom till Magnus och Jeanette och vi åkte vidare till Helgum.

Där blev det filmtittning och godis-ätning. Filmen var underbar, mest för att jag avgudar Johnny Depp. Inte bara för att han är snygg, som dom allra flesta gör, utan för att han är briljant. Det finns ingen skådespelare enligt mig som klarar av såna roller som han gör. Ren och skär konst i mina ögon! Ska försöka fixa fram "Edward Scissorhands", så jag och Tobias kan titta på den. Min favoritfilm när jag var liten, trots att den var jätteläskig på den tiden.

Idag sov vi ut och när vi hade käkat frukost och gjort oss iordning åkte vi upp till Tobias föräldrars grannar. Dom har garage där Tobias spolade av bilen och tinade av den för att få bort alla dessa isklumpar som håller på förstöra bilen när man kör. Fick fika och kaffe när vi kom dit, som vanligt. Underbara människor!

Sen åkte vi till Långsele och handlade lite grejer till middagen. Det blev ris, kyckling och currysås. Otroligt lyckat och supergott. Vi gjorde dock lite mycket mat, så det blir några matlådor, men det funkar alltid.

Ikväll har vi tittat på 2 filmer. Först "Stardust", som jag älskar. Sen blev det lite "Sanningens ögonblick" och efter det slog vi på "Grease". Tobias hade aldrig sett den och det är en klassiker som alla människor bara måste se! Ren glädje.


Kalle & chokladfabriken, Grease och Stardust! Me like.

Imorgon ska jag ner till stan och luncha med min kära mamma. Sen ska jag köpa dom sista julklapparna. Har Tobias, Niklas, Andreas och Karros julklapp kvar. Men jag vet precis vad jag ska köpa till alla, så det ska nog gå bra!

Nu blir det sängen! Godnatt <3


Ett år av kärlek!

Snart ska vi iväg och äta. Det ska bli så himla mysigt! Och det bästa utav allt är att jag får vara med Tobias.

Vårt förhållande måste vara det bästa i hela världen, även om det låter som en jäkla klyscha. Vi bråkar aldrig, utan vi "diskuterar" som mamma och pappa brukade säga när jag var liten. Allt är så lättsamt mellan oss! Det jag älskar mest hos Tobias är att han är sig själv, alltid. Det går inte att få honom att spela någon annan eller gör något som han själv inte känner att han vill göra. Det kan ju vara på gott och ont men det mesta är gott. Det faktum att han är sig själv gör att han blir trygg. Hos honom känner jag mig trygg och det jag söker i min pojkvän är trygghet. Det är nr 1 för mig, eftersom det är så otroligt viktigt. Om inte jag känner mig trygg sticker jag direkt!

Jag älskar honom också för att han utmanar mig. Han accepterar inte allt jag säger, vilket jag skulle vilja, eftersom jag alltid har rätt (eller kanske inte). Det är i vilket fall något som jag behöver när jag ofta kan vara en besserwisser och otroligt fördömande. Han tar ner mig på jorden och jag måste ju erkänna att jag oftast blir surare än en citron när han gör det, men såhär i efterhand är jag tacksam! Jag är inte perfekt och jag uppskattar mycket hellre någon som kan påpeka det, än någon som stryker mig medhårs konstant hela tiden. Det gör mig tokig. Därför är han så värdefull för mig!

Min T är den mest mysiga människan som finns på denna jord, i varje fall om jag jämför med de människor jag faktiskt träffat. I mina tidigare förhållanden har jag alltid varit den som varit kramig och som har velat pussat och kelat hela tiden, men jag måste nästan säga att Tobias är "värre" än mig när det kommer till mys-delen. I detta sammanhang är värre något väldigt positivt, eftersom han får mig att känna mig älskad och vacker. Jag behöver honom för att må såhär otroligt bra i själen som jag gör just nu. Han är mitt lyckopiller, utan några konstiga biverkningar!

Han är bara min, och han är någon som jag älskar ovillkorligt genom allt! Det finns ingen ände på vår kärlek.

Tobias är Lindas.
Linda är Tobias.

<3


Idol 2008: Kevin!

Han är en otroligt värdig vinnare. Ödmjuk, glädjespridare och en fullkomligt briljant artist. Han är en färdig produkt som kan sälja hur mycket som helst. Och det gör ju inte saken sämre att han har en jättefin personlighet! Det gillar jag. Han har bara gått från klarhet till klarhet och totalt knockat allt motstånd i alla veckofinaler. Även om jag faktiskt tycker mycket om Alice. Underbar röst i den lilla kroppen.



Nu är frågan hur långt han kommer gå? Det finns egentligen inget som kan stoppa honom från att gå precis hur långt som helst! Krävs bara vilja och hårt arbete. Jag håller tummarna!

Min plutt ligger i sängen och muttrar över att jag sitter och bloggar. Suck! Så detta inlägg blir inte mycket längre än såhär. Vill inte somna bredvid nån surkart! En kram och 10 pussar gör nog susen!

Imorgon blir det som sagt middag på Toledo's i stan. Ska bli supermysigt. 1 helt år med min älskling. <3
Först ska jag dock jobba till kl 14, men det kommer gå fort!

Nu ska jag försöka sova, så jag slipper vara så himla trött imorgon.

Godnatt vänner <3

Brrr!

Det är verkligen svinkallt ute! Imorse när vi kom till Långsele jag och Karro var det -17 grader. Det är alldeles för kallt, finns inget positivt med det. Och sen skulle vi gå från mig till Kuben, vilket är typ en halv kilometer och ansiktet höll på frysa sönder! När vi kom till Kuben satte vi igång med uppvärmning, sen körde ja triceps, bröst, rygg och mage! Och vi som skulle ta det lite lugnt eftersom vi ska på gympa ikväll också. Får se hur bra det kommer gå!
När vi hade tränat klart så gick vi bort till Konsum och det var KALLT! Tur att vi var rätt varma i kroppen, annars hade vi nog dött nånstans efter vägen. Sen vid kvart i 13 åkte Karro hem med bussen. Och jag traskade hemåt.

Väl hemma har jag varit superduktig. Har tvättat 4 maskiner, diskat undan allt och veke all tvätt. Jag är nog världens bästa dotter. Däremellan har jag hunnit med lite tv-tittning och har surrat med Kattis i telefon alldeles för länge. Eller hur gumman? Saknar henne, men snart är hon hemma hos mig <3



Fick även hem kläder idag som jag beställt från Halens. En klänning och en lång-skjorta. Det blev lite av en besvikelse, skjortan var hemsk men däremot var klänning faktiskt fin! Hade världens skräck-scenario framför mig eftersom Kattis hade fått hem precis samma klänning igår och hon tyckte inte alls om den. Men faktiskt tyckte jag den passade på mig. Hoppas andra också tycker det! Skjortan åker dock tillbaka illa kvickt. Och bara för att jag skickade tillbaka den var jag tvungen att köpa skorna jag har suktat efter från Halens. Jag var tvungen! Haha.


Klänningen, skjortan och dom underbara skorna som bara skriker: "Liiiinda, köp mig!"

Snart kommer min kära hit. Vid halv 6 ska vi vara hos Jeanette för lite frisering. Tobias tycker att han är alldeles för lång-hårig nu, så det är väl dags igen då antar jag. Och Jeanette är alltid lika snäll och ställer upp. Linda ska såklart busa med Tim medan Tobias klipper sig. Någon som trodde något annat?

Ha en fortsatt trevlig kväll! <3

Antagningsbesked 1 - varken glad eller ledsen!

Mellan den 9 och den 12 december skulle det första antagningsbeskedet komma. Jag satt här och var helt beredd på att vänta tills klockan hade slagit 00.00 för att se om mitt besked hade kommit just då. Strax före 23 kunde jag inte låta bli att logga in på studera.nu och titta och då hade beskedet kommit, konstigt nog.



Såhär såg mitt antagningsbesked ut! Har enbart tackat JA till Umeå universitet där jag står som 11:e reserv. Nu börjar denna ändlösa väntan än en gång. Måste iaf hålla ut till den sista december för att få veta hur pass många som har tackat ja till sina platser och se om jag får en chans att komma in. Annars blir det att vänta till mellan den 6-9 januari, då andra antagningsbeskedet kommer.

Jag vet inte hur jag känner. Jag måste säga att jag hade lovat mig själv att inte förvänta mig något alls. Jag sa till mig själv att jag skulle bli 70:e reserv, bara för att inte bli alltför besviken. Därför är jag på ett sätt otroligt nöjd med att bli 11:e reserv. Det är rätt bra ändå, när 1000 personer har sökt. Jag är ungefär på 60:e plats av alla dessa människor. Det är väl ändå helt okej? Jag måste försöka sätta saker i sitt rätta perspektiv. Ska sova på saken, men jag tror att jag kommer att känna mig rätt positiv imorgon när jag vaknar. Jag håller tummarna, verkligen. Och kommer jag inte in, så överlever jag och jag ger inte upp min dröm! Kommer fler tåg. Detta kommer att bli såå bra!

Imorgon blir det styrketräning med Karro på morgonen, det känns riktigt skönt. Kan behöva få ur mig alla dessa förvirrade känslor.

Och idag kära ni, har jag julstädat på mitt rum. Är så nöjd. Nu står granen i fönstret, ljus är tända och gardinerna lyser röda. Åh, vad det är mysigt. Längtar till jul!

Sov gott söta ni! <3


Skyltsöndag!

Idag är sån dag som jag älskade när jag var liten. Jag och min bror klev alltid upp tidigt och tjatade på mamma och pappa och frågade om vi kunde få gå in till "byn" och titta runt. Det var så mysigt med alla marschaller och stånd. Idag är det väl inte riktigt lika mysigt, jag är några år äldre, marschallerna är fortfarande kvar men stånden är borta. Men jag antar att tiderna förändras. Idag hade iaf Jens fixat så att vi på Konsum skulle ha ett lucia-tåg och det blev succé. Vi hade stort sett bara tränat en enda gång och vi kunde inte låtarna, men folket uppskattade det och det märktes. Fick uppmuntrande ord vart man än gick efteråt. Nervöst men väl värt det.

Helgen har varit lugn men bra! I fredags åkte jag och Tobias till stan. Köpte julklapp till Tim och Magnus och sen åkte vi in på Motorcentrum en sväng. Trodde att jag hade tappat bort en av mina bilnycklar men som tur var så hittade pappa den nere i garaget när han gick ner och tittade. Så det var alltså inte mitt fel att nyckeln var borta och då blev jag glad! Det skulle ha kostat 1200 kr att göra en ny nyckel. Fyy fan säger jag bara! Ska aldrig tappa bort en nyckel.


Kl 20 började Idol. Hade otroligt höga förväntningar och jag tycker att det var en riktigt bra vecko-final. Robin var lite av en besvikelse men jag tycker inte att det enbart var hans fel. Alice var stabil och jämn, som hon alltid är. Kevin var underbar och ren glädje. Finns ingen annan än han som kan vinna. Nästa vecka är det final. Gissa om jag kommer sitta bänkad framför teven med en godispåse! Det ser jag fram emot.

Efter Idol åkte vi en sväng till Magnus & Tim som var ensamma hemma. Kikade på teve och busade med Tim!

Igår åkte jag och Tobias upp till Ramsele. Först åkte vi förbi Jörgen en sväng, drack lite kaffe och kikade på tv. Sen åkte vi ner till marknaden och kollade runt. Tobias köpte några korvar och jag köpte absolut ingenting. Ville som inte ha nått speciellt så då tittade jag inte så noga heller. Vi blev lessa rätt fort, så då gick vi in på Ica och handlade middags-mat. Sen åkte vi hem till Helgum och lagade mat och kl 19 började Narnia: Häxan och Lejonet. Båda hade sett den förut men vi tycker den är så bra så vi tittade en gång till! Sen var jag ju tvungen att titta på Britney: For the record. Blev lite besviken, trodde det skulle vara mycket mer intervju där man fick veta hur hon tänkte om tiden som hade varit. Men man fick mest följa med henne under tiden hon spelade in sin nya skiva, när hon dansade och när hon blev stylad. Men en helt okej dokumentär!



Nu tror jag att vi ska kolla på Stardust, den absolut bästa äventyrsfilm som jag har sett.

Imorgon blir det städning på mitt rum och julpyntning. Tobias ska hjälpa mig den sötnosen. Sen på kvällen ska jag och Karro gymma.

Godnatt <3


Meningslösa dag!

Har suttit nu i typ 2 timmar och väntat på att Tobias ska sluta jobba så han kommer hit till mig! Och nu kommer han om typ 5 min. Sköönt. Äntligen!

Idag kan man säga att jag inte har gjort någonting meningsfullt!
Jag åkte på Konsum efter jag hade åkt från Tobbe kl 13 och skulle hämta kronljus och papp-tallrikar. Jag fick det ärofyllda uppdraget att fixa tärnornas ljus tills på söndag, och jag är ju så snäll så det gjorde ju jag. Satt och pysslade hemma nån timme och det blev faktiskt riktigt bra! Hoppas alla blir nöjda med mitt jobb bara!

Timmarna fram till kl 19 fyllde jag med sudoku-lösning, middag, tv, dator och mer sudoku. Sen klockan 19 åkte jag bort till min faster (Sofies mamma). Hon ville att jag skulle hjälpa henne att göra slingor och det gjorde jag. Det blev riktigt bra också. Hon bjöd på kaffe och Jeanette kom dit en sväng och vi satt och surrade lite om jul och julklappar!

Nu är T här, så jag ska sluta nörda. Imorgon är vi båda lediga och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Det märks väl! Imorgon kväll kommer iaf Magnus och Tim hit och det blir idol-kväll för hela slanten! Myyys.

Godnatt vänner <3

Luciatåg!

Kom nästan nyss hem från Konsum. Klockan 20 samlades vi alla där och skulle öva inför lucia-tåget. Med smått blandat resultat! I det stora hela tycker jag ändå att det gick bra. Nu har jag fått i uppdrag att göra om vårt sånghäfte, eftersom vi gjorde några ändringar och tog bort lite. Sen ska jag även fixa nån form av runda kartong-bitar till ljusen som vi tärnor ska ha. Vi ska tydligen ha levande ljus! Men det blir roligt. Hoppas bara vi hittar en riktig lucia-krona till Karro och om inte så hoppas jag vi kan låna Lions lucias krona.
 


Idag började jag dagen med träning. Jag och Karro åkte till gymmet vid 13 när Tobias hade åkt på jobbet. Det gick nog bättre idag faktiskt, känner mig så jäkla mör i kroppen. Men det är väl det som är meningen?

Sen klockan 18 åkte jag och Jeanette på utförsäljning av barnkläder hos Carola. Jeanette ville så gärna ha en speciell tröja som hon ska ge Tim i julklapp. Och hon lyckades roffa åt sig den också! Hon hann inte ens ta av sig jackan innan hon rök den från stället där den hängde. Otroligt roligt, tyckte iaf Carola! Vi fick massa gott fika, glögg och julmust.

Nu ska jag gå och se om jag hittar någon kartong till mammas och Camillas julklapp. Och sen ska dom bli inpackade!

Godnatt <3

En stolt vän!

Läste alldeles nyss min fina vän Kristoffers blogg! På nyårsdagen kl 21.00 har De halvt dolda premiär på SVT. Den är skriven av Jonas Gardell och Krillan har en huvudroll i serien. Det är en dramaserie på 4 delar och alla som läser min blogg måste titta! Jag ska se VARTENDA avsnitt och bara sitta där och känna mig så otroligt stolt och fylld av beundran!

Han är duktig den där Kristoffer.


Nu räcker det med snöö!

Sådeså. Nu är jag less för ett tag framöver. Det är helt okej med snön i sig, sådär lagom, men det finns ju gränser. Det behöver inte snöa varenda dag! Oj oj oj. Enough is enough!



Nu ska jag strax gå ut och sopa bilen och åka iväg till Helgum. Ska sova hos min kära Tobias i natt och han kommer ju inte hem förrän halv 1. Och när han väl kommer hem ska jag mysa ihjäl honom, minst sagt. Om inte han myser ihjäl mig först dvs, det brukar oftast bli så! Han är och förblir underbar mitt hjärta! <3

Imorgon ska jag försöka pussla in en massa saker under dagen, hur vet jag inte än, men det lär väl märkas. Ska träna i Långsele med Karro, åka på utförsäljning av barnkläder med Jeanette hos Carola i Helgum och träna på luciasångerna på Konsum. Det bästa skulle ju då vara att jag kunde ta dom två sakerna i Långsele först men så lätt är det inte. Kl 18 ska vi vara hos i Helgum hos Carola och kl 20 blir det lucia-sång. Så det innebär att gymmet måste bli innan och jag kommer måste åka fram och tillbaka som en tok! Men men, det får gå för den här gången. Det får så lov att gå!

Godnatt vänner! <3

---

Nu är det förhoppningsvis snart bara 6 dagar kvar tills jag får första antagningsbeskedet från Umeå universitet. Jag kommer ha en puls på 200 när jag ska logga in på min sida och titta. Eller vad tror ni? Gud vad dessa dagar kommer att gå sakna. Wish me luck, wish me luck!

L, J & T.

Imorse vaknade jag vid 10 och då ringde Jeanette helt plötsligt. Hon ville att jag skulle följa med henne och Tim till stan. Dagis var stängt och då tänkte hon passa på att titta på lite julklappar. Vi hittade en hel del, eller inte jag men hon! Jag köpte absolut ingenting! Jag sparar mig till den 15, då jag ska till Sundsvall. Nu har jag nyss kommit hem och vet inte riktigt vad jag ska göra. Det lär bli lite sudoku och kanske lite målning av naglarna! Egentligen skulle jag och Karro träna på gymmet idag igen men hon hade ingen skjuts och då tänkte vi träna imorgon istället. Det går ju lika bra det!

Imorgon kl 20 har vi lucia-träning på jobbet. Då hoppas jag verkligen att vi sätter alla sånger så jag kan känna mig säker tills på söndag! Men egentligen gör det väl inte så mycket om alla skrattar åt oss, för vi bjuder ju iaf på oss själva! Det känner jag mig stolt över.

Nu kom jag på vad jag ska göra. Det blir paket-inslagning för hela slanten!



Hörs senare vänner <3

Give me some money, please!

Jag är på extremt shopping-humör denna afton. Detta är inte bra, eftersom jag inte alls är gjord av pengar just nu. Man kan helt enkelt säga att jag inte har pengar alls! Får lön den 15 dec och det känns som hundra år tills dess. Håller frenetiskt på att titta runt efter en klänning jag kan ha på antingen julafton, när jag ska ut på juldagen eller på nyår. Egentligen har jag bestämt mig för att ha samma klänning på nyår iår som jag hade förra året men jag är så sugen på att köpa en ny. Jag bara älskar klänningar! Hittade två underbart fina på http://www.asos.com!



Jag tycker dom är otroligt fina! Och någon av dessa skulle man ju kunna ha på julafton?!

Självklart är jag också precis lika kär i skor som jag är i klänningar och jag vill ha dessa från Halens!



Oj oj oj! Vilka drömmar. Det bara kliar i fingrarna vänner! Finns det ingen rik generös människa där ute som känner att dom skulle vilja skänka på lite pengar till en flicka som jag? ;P Troligen inte. Tyvärr Linda!

Äsch, det är som det är och jag har faktiskt beställt en klänning från Halens som kommer i veckan, så jag hoppas verkligen att den sitter bra och att jag blir nöjd. Sen kommer det en röd lång skjorta också, som jag kanske kan ha till jul!

Idag sov jag till 11 och när jag vaknade upp bredvid min Tobias så var jag hur trött som helst trots att vi hade sovit hur många timmar som helst! Vet inte vad det är med mig. Vi käkade frukost och vid 12 åkte jag till Långsele och mötte upp Karro på gymmet där vi tränade drygt en timme. Det gick riktigt bra. Känns som att vi faktiskt kommer hålla i det här med träningen nu, iaf fram tills året är slut. Det är mitt delmål. Måste sätta upp sådana! När vi kände oss klara åkte vi hem till mig och sen gick vi ut på en härlig promenad! Det var skönt ute och vi gick och surrade en massa skit och skvallrade lite som vanligt. Det trivs vi bäst med!

Efter middagen lekte jag med Sofie, min käraste kusin! Vi spelade Scattergories i över en timme med bror, sen åkte vi en sväng på affären och efter det blev det tv-tittning i resten av kvällen.

And here I am, vid min dator. Har precis pratat med Tobias som precis har kommit hem från jobbet. Alltid lika mysigt när han ringer på kvällarna. <3


Resten av året har några höjdpunkter, som jag verkligen ser fram emot. Här är en snabb sammanfattning.

- På lördag ska jag och Tobias till Ramsele på Kajsa Kavat.
- På söndag har vi Luciatåg på Konsum med all dess personal. Vet egentligen inte om det är något att se fram emot men vad tusan?! Vad är det värsta som kan hända?
- Den 13 december firar jag och Tobias 1 år. Då blir det middag på Toledo's och massa mys. Kärlek!
- Måndag den 15 december bär det av till Sundsvall med mamma och pappa för lite julhandel! Ska köpa det sista och kanske försöka göra några fynd åt mig själv.
- Den 20 december kommer min Kattis hem så jag äntligen får rå om henne lite. Då är hon bara min!
- Julafton är alltid något att se fram emot.
- På juldagen blir det förmodligen utgång, trots att dom har höjt åldern till 21 på Hullsta det året då vi egentligen skulle ha kommit in, vi som är 20. Fanskap är vad det är. Jag hoppas att vi får det trevligt iaf!
- I mellandagarna hoppas jag på plankstek hos underbara paret Patrik och Annelie och deras skitsnygga dotter Etna!
- I mellandagarna hoppas jag också på en resa till Sundsvall med Kattis och Thobias för lite rea-shopping. Mys!
- Sedan får man inte glömma nyårsafton, den sista höjdpunkten på året då jag får ringa in det nya året med den jag älskar allra mest.

Skriver mer om alla dagarna senare!

Detta inlägg skulle publicerats igår men då hade blogg.se serviceuppehåll precis då jag hade skrivit klart! Suck. :P


Mamma Mia, vilken lycka!

Nu har jag och älsklingen precis sett på Mamma Mia. Vilken underbar film med en sån där härlig känsla som man bara blir glad av! Hela filmen var ju som ett lyckopiller. Kommer förmodligen se den fler gånger. Tror knappast man kan bli less.



Igår var ju som sagt jag och Karro ut på krogen! Var nära att det inte skulle bli nått eftersom vi inte hade någon förfest att vara på innan men min kära kusin fixade det i sista sekunden. Vi hamnade hos Erik på backgränd och satt där i några timmar med jättetrevliga killar! Vi drack, surrade och lyssnade  på mer eller mindre dålig musik. Men det gjorde inte så mycket! Vid 11-tiden gick vi ner på stan och vi hade siktet inställda på bowlingen. Kön till bankomaten var 100 meter lång, så vi struntade i det och hade sån tur att vi hamnade först i en kö som bara bildades direkt efter att vi hade satt våra fötter inne på bowlingen. Vilken lycka! Hade sån tur också att jag och Sofie blev inbetalade! Det var riktigt bra med folk på bowlingen och det var hur trevligt som helst! Träffade massa roliga människor och dansade som bara den, trots att musiken i allmänhet sög! En lyckad kväll som avslutades med fyllemat på Citygrillen och en otroligt full bror som knappt kunde gå. Vid 3 ungefär kom vår skjuts, den alltid lika snälla Johanna. När jag kom hem så satt Tobias och väntade på mig, den sötnosen. Han kunde inte gå och lägga sig utan mig! I just love him so much <3

Idag har vi verkligen haft en slappar-dag, ingen av oss har varit speciellt pigg pga av alkoholintaget igår kväll. Vi sov till 12 och käkade frukost. Tiden mellan frukosten och middagen bara försvann och sen vid 17 käkade vi jättegod wok-gryta med ris. Pappa är en underbar kock i mina ögon.

Efter middan åkte vi till Helgum och sen upp till Västby till Tobias föräldrar. Då fick jag träffa hans två fastrar som jag aldrig träffat förut och vi drack kaffe och fikade.

Ser fram emot veckan som kommer faktiskt! Karro och jag ska började träna på gymmet och jag jobbar inte speciellt mycket. Känns skönt även fast jag såklart skulle behöva pengarna! Sen på lördag ska jag och T åka till Ramsele och gå på Kajsa Kavats julmarknad. Har aldrig varit där förut så det ska bli trevligt! Och sen vet jag inte hur rolig söndagen blir när vi på Konsum ska gå i vårt luciatåg och sjunga! Det lär väl förmodligen märkas, men jag hoppas och tror att det kommer gå bra!

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, förutom att jag saknar min Kattis och jag vill att hon ska komma hem NU! <3

Och Tobias, du är mitt hjärta nu och alltid, även om du inte får så mycket plats i min blogg! Det lovar jag dig. MIIIIIN!

RSS 2.0