umeå

Nu sitter jag här på min hårda stol vid mitt fula men ack så praktiska skrivbord i Umeå! Datorn står tryggt bredvid skrivaren, där den kommer stå nu en hel termin till! Kom fram vid halv 8 ikväll, och började direkt lasta ur bilen. Tänkte att det var lika bra att bara göra det. Fick gå 5 vändor fram och tillbaka, blev svettig men det var det värt. Försökte packa upp lite, bädda sängen och få lite ordning. Än är jag inte helt klar men det fixar jag imorgon!

Var ju tvungen att springa bort på affären också, lampan i rummet var såklart trasig. Och sen hade jag ingen mat överhuvudtaget, så det var väl lika bra att jag gick dit. Hyrde även en film, Revolutionary Road med Leo DiCaprio och Kate Winslet. Den var otroligt fin och vilka skådespelare! Tror dock det var tur att jag såg den själv, för Tobias skulle inte ha gillat den. Det var alldeles för lite action ;)

Nej ni, nu ska jag försöka sova lite. Imorgon ska jag möta upp mina damer vid Ålidhems centrum och vi ska åka in till stan. Kika lite och sen lär det väl bli nån fika också! Mys! Har saknat dom så himla mycket. <3

Godnatt <3

orkeslös

Ja ni, skrev sent igår kväll och skriver idag igen! Idag har jag hunnit med en del faktiskt, och mycket mer står på schemat. Skjutsade bort pappa, Tobias, lillebror och hans kompis till prylboden i Österforse. Pappa sålde bort lite grejer till Baltzar och fick en moppe! Så vi var där och hämtade den! Och för ett litet tag sen kom jag och mamma hem från Mio. Vi var där och kikade om vi kunde hitta nått fint till mitt rum uppe i Ume. Vill ha en snygg matta, en stor duk som jag kan ha på mitt fula teve-bord däruppe, tavlor eller något annat dekorativt! Men kom hem tomhänt. Tycker Mio kan vara så dyrt ibland och just nu är inte läge att köpa nån matta för 2000. Fyller ju snart år så jag hoppas på presentkort eller pengar så jag kan fixa till rummet lite. Ska ju ändå bo där ett tag hade jag tänkt!

Åh vet ni vad jag vill åka upp till fina Umeå nu! Jag kommer aldrig förstå hur jag kom att trivas så förbannat bra däruppe! Nu, såhär i efterhand och när jag har lärt känna massor med människor, kan jag förstå men från början då jag precis började skolan och inte kände en enda person i klassen, vet inte riktigt hur JAG, en liten försiktig mes, klarade det. Jag vet hur jag är, jag är så äckligt hemmakär att jag nog borde klassas som en liten barnrumpa! Längtar hem jämt, vart jag än är! Vad exakt det är jag längtar efter är jag osäker på, om det är familjen eller bara mitt hem. Tror mest det är känslan av trygghet jag känner här hemma. Jag älskar att vara hemma! HEMMA HEMMA HEMMA!
Men, när jag kom upp till Umeå första gången, med mamma och lillebror i släptåg, så visste jag inte hur det skulle gå! Jag var nervös och samtidigt förväntansfull, såklart. Det skulle vara konstigt annars! På söndagen när dom lämnade mig däruppe så visste jag inte riktigt vad jag skulle känna. Självklart var det ensamt, och i mitt huvud hade jag föreställt mig att jag skulle ligga som en eremit i sängen varenda kväll och gråta tills tårarna tog slut. Men, gråten kom aldrig, ensamheten kändes lagom och bra och jag insåg att jag faktiskt var starkare än jag trodde och det kändes fruktansvärt bra! Har aldrig sett mig själv som en självständig person men då fick jag bevis på att jag faktiskt kunde klara mig själv! Samtidigt kanske det var min beslutsamhet som tog mig igenom den första tiden. Jag menar, att bli psykolog hade jag haft som mål sedan 7e klass på högstadiet och inte tänkte jag ge upp den drömmen bara för att jag saknade mamma. Nej, jag är övertygad om att jag hittade kraft i min beslutsamhet att gå hela vägen, att gå så långt som jag visste att jag kunde komma! Och vet ni, jag kan gå precis hur långt som helst. Precis som varenda människa kan göra om dom lägger ner sin själ och all sin kraft på sina mål och strävanden i livet!

Jag har tänkt att alla som känner mig, om några år, ska få läsa om Sveriges skickligaste och mest omtycka psykolog i alla tidningar. Jag ska öppna en privat klinik, där jag kan bestämma själv vad jag vill satsa på, vilka jag vill hjälpa, vad jag tycker är viktigt! Jag ska tjäna pengar! Jag ska lägga ner tid på att hjälpa så mycket ungdomar som jag bara kan, för samtidigt som jag bara vill spy åt vissa av dagens ungdomar så vet jag att det är samhället som speglar sig i dom och jag vill fixa till, röra om och göra rätt! Hjälpa och ställa upp, forma och se glädje, lägga ner energi på det jag tycker är så fruktansvärt viktigt. Självkänsla och känslan av att man KAN! Vetskapen om att alla inte är lika men fortfarande kan åstadkomma precis lika mycket! På olika sätt. Jag vill pränta in i ungdomars huvuden att vägen att gå är utbildning, spelar ingen roll vilken utbildning. På vägen ska man behandla människor med respekt och känna att det är så viktigt att vara god och hjälpsam att man inte tvekar på att lägga ner all sin själ, inte bara på sig själv, utan även på andra! Jag vill att alla ska se på sig själva med stolthet och känna en sådan stark trygghet att dom i sin tur kan sprida det vidare till sin omgivning. Detta säger jag för att jag vet precis hur viktiga trygga människor är. Jag vill kalla mig själv en bra människokännare och det är få människor som utstrålar trygghet men dom som gör det håller jag fast vid. För dom människorna vet jag precis vart jag har och dom ger mig en känsla av lugn. Därför vet jag också att utan trygghet så går vi under! Barn och ungdomar måste ha en grundtrygghet, dom måste ha någonstans dit dom kan vända sig. Jag vill så mycket, jag önskar jag kunde ge alla av den trygghet jag känner men jag vet att det är omöjligt. Mitt mål är i vilket fall att hjälpa! Jag ska viga mitt liv, att genom mitt framtida yrke hjälpa, inspirera och höja upp människor!

Åh, jag hoppas verkligen det inte är många som har orkat läst allt detta. Det är iaf mina tankar, hur osammanhängande dom än må låta! Jag vill mycket och jag är glad om jag lyckas med hälften av mina mål och drömmar! För dom är många!


Nu har min fina Tim kommit hit, så jag ska gå och mysa med honom lite! Hittade en gammal bild på sötnosen som jag lägger ut för beskådning. <3


middagsgäster

Dagen idag har varit bra! Vi sov alldeles för länge, vilket inte är så vanligt när jag sover hos Tobias, eftersom han inte vill "sova bort hela dan". Det är standard! Aldrig kan man sova utan att han ska ställa väckarklockan, tror dock han gjorde det imorse också men då råka han väl stänga av den ;)

När vi hade vaknat till lite åkte vi mot Långsele, hem till mig och satte på lite kaffe. När vi hade druckit det och surrat lite med farmor som var här och grejade så åkte Tobias bort till Bergs Golv och pratade med dom om jobb och om det finns någon möjlighet att få börja som lärling där. Hoppas dom hör av sig till veckan med ett positivt besked! Medan han försvann ett tag så passade jag på att dammsuga och torka alla golv på nedervåningen. Hade lovat mamma och det kändes som att jag ändå inte hade något att göra medan hon jobbar hela dagarna, så det är inte mer än rätt att jag hjälper till med sånt. Och hon ville att det skulle vara städat och fräscht eftersom Tobias föräldrar skulle komma på middag! Efter jag hade städat så hackade jag upp lite kyckling för att underlätta för pappa sen med matlagningen, så man skulle kunna säga att det har varit en produktiv dag! Känner mig duktig.

Vid 18-tiden dök Inken och Baltzar upp och vi bjöd på förrätt i form av rostade franskor med tonfiskröra, varmrätten bestod av ris och kycklinggryta och sist men inte minst fick dom hemmagjord vaniljglass med bär! En riktigt lyckad middag!

Ikväll kollade jag även på Kristallen 2009 på svt1. Min kära vän Kristoffer var med i dramaserien De halvt dolda, som vann priset för Bästa dramaprogram! Blev så himla glad och stolt! GRATTIS!!

Nu ligger Tobias här och är halvt döende, så det är bäst jag stänger av datorn så han får sova! Och jag också för den delen!

Imorgon blir det packning, tvättning och kräftskiva med familjen, Jeanette, Magnus och söta Tim. Sista kvällen med gänget innan Umeå. Mys!

Godnatt <3


True Blood - YES YES YES!

Idag har varit en bra dag! Har hunnit med en hel del och jag känner mig nöjd. Mitt på dagen idag åkte jag och Tobias ner till stan och hälsade först på Erik-Martin och Anita! Vi hade köpt en vinflaska och en whiskey till dom när vi var på Naxos och vi ville ge dom det innan jag åker upp till Umeå igen. Och där är det alltid lika trevligt, fick fika och kaffe och surrade en massa!

Efter vi hade tackat för oss åkte vi vidare mot Patrik och Annelie! Där fick jag ju träffa sötnosen Etna som jag har saknat. Blev även bjuden på blåbärspaj och kaffe och vi surrade en massa om utlandsresan och såklart lite om det kommande bröllopet också! Ser verkligen fram emot det. Snart är det bara en vecka kvar! Ni kommer vara så fina P & A!

Vi kom hem till Långsele efter 17 nån gång och då satt vi här hemma och bara tog det lugnt! Jag fixade lite inför middagen med Tobias föräldrar på fredag och vid halv 8 åkte min kära karl hem till Helgum. När han hade åkt fick jag agera snälla storasyster och hämta största brodern och hans kompisar, skjutsa runt dom överallt och hämta upp datorer och slutligen dumpa dom här hemma. Vad gör man inte?! Kände mig generös och hjälpsam ikväll.

Och, ikväll började True Blood på SVT. Shit vad den var bra! Otroligt spännande och bra stämning i serien. Och skådespelarna var toppen, gillar Anna Paquin i huvudrollen! Men vilket slut på första avsnittet, och nu är det bara att vänta en vecka på uppföljningen!


Hur kommer det sig att vampyrer på film/serie är så förbannat sexiga?!

Och sista nyheten för idag, har nu beställt kurslitteratur till min nästa kurs som börjar den 1 sep! Kognitiv och biologisk psykologi. Och vi börjar med den biologiska delen! Har min nästa tenta den 2 oktober! Ska bli spännande att se hur svår den är i jämförelse med det vi haft hittills. Men jag är motiverad och vill komma igång, så det ska nog gå bra!

Nu ska jag fundera på att sova lite, finns inte mycket annat att göra!

Sovgott <3

Det är inte vilken dag som helst, utan brorsans födelsedag!

Idag fyller största brodern Niklas 19 år! GRATTIS! Det är helt sjukt hur fort tiden går. Han har ju alltid varit den lilla av oss två, eftersom han är två år yngre än mig, men helt plötsligt är han 19?! Hur hände det? Nej, så ikväll blir det tårtkalas!

Söta Karro hörde av sig till mig nu imorse och frågade om jag ville äta lunch med henne. Hon jobbar så då brukar vi gå på Terra och käka nått gott! Självklart ville jag det, vi har setts alldeles för lite i sommar! Och snart åker ju jag upp igen! Tiden går så fort och sommaren har varit KORT! Jag gillar inte när sommaren är kort. Så ska iaf iväg mot Konsum kring 12-tiden!


Detta är det bästa av dom dåliga kort jag har på mitt hår! Håll tillgodo!

Ha nu en bra dag, för det ska jag ha!

<3

hej igen kära blogg!

Jag ber om ursäkt för sjukt dålig uppdatering! Sedan jag kom hem vid 23 i lördags har min energi inte varit på topp och jag har bara känt mig för trött för att orka blogga. Egentligen orkar jag väl inte nu heller, men känner att jag vill skriva lite om resan.

Tänker inte vara alltför långdragen! Kort sagt så har vi haft en bra resa. Vi har haft bra väder, sol varje dag och det blåste på bra också så det blev nästan aldrig för varmt. Hotellet var toppenmysigt, fräscht överallt, bra service och fina hotellrum. Poolområdet och poolen var liten men då var även hotellet litet. Det var ofta inte fler än 10 personer som låg där varje dag. Rätt skönt om man vill ha lugn och ro och bara slappna av! Stränderna var bra, men måste erkänna att jag kanske hade för höga förväntningar på dom. Kan vara för att stränderna på Cypern var underbara. Men, vattnet var otroligt vackert och det är ju något med havet som bara är helt fantastiskt! Nu kommer vi till den mysiga huvudstaden Chora (Naxos stad). En jättegammal stad, där allt är bevarat sedan förr i tiden. Eftersom Naxos inte är ekonomiskt beroende av turismen så har dom inte anpassat staden efter turisterna, därför ser allt ut precis som det alltid har gjort. Trånga gränder, vita stenhus överallt och hela staden var byggd upp på ett berg och på toppen låg en fästing/borg som förmodligen stått där i många många år. Hamnpromenaden i huvudstaden var toppen, speciellt på kvällarna då det var mörkt med massa lampor tända överallt. Och jag kanske borde nämna den grekiska maten som var så god! Vi åt tzatsiki varje dag, och varierade sen mellan kyckling, fläskfile, oxfile, sallader, pasta & pizza. Och självklart drack vi massor med öl, det blev mest Amstel, som var ett jättebra öl enligt mig. Testade även det inhemska ölet Mythos som var helt okej! På kvällarna gick vi ut och myste på pubar i närheten av hotellet, tråkiga jag drack oftast cappuccino, medan Tobias höll sig till ölen! Någon dag drack han dock Irish Coffee och jag provade bland annat Frozen Chocolate, otroligt gott!

Mer än såhär tänker jag inte skriva, antar att dom som står mig närmast kommer att få höra hela historien från mig personligen men detta var iaf en liten kortfattad historia om vår resa. Har säkert glömt massor som jag egentligen hade velat berätta men om jag kommer på något skriver jag det senare. Nu vill ni säkert se lite bilder men kan bara hänvisa till Facebook! Är det någon läsare som inte har det, skriv en kommentar så fixar jag fram några fina bilder!



Idag har jag iaf klippt mig hos kära Karin på Klipp't. Min alldeles egna frisör som vet precis vad jag vill, och som alltid gör mig supersnygg! Kommer aldrig att gå till någon annan! Klippte iaf av det rätt mycket denna gång. Ville ha rätt kort bak i nacken och lite längre fram, till skillnad från sist då jag klippte kort, men jämnkort överallt. Så jag är så nöjd och jag lovar att lägga ut en bild så fort jag fått till någon bra!

På söndag åker jag upp till Umeå igen, känns så himla bra. Saknar mina fina vänner däruppe och jag vill även komma igång med plugget igen! Det som ligger framför mig nu är biologisk psykologi, tydligen något som ska vara svårt och otroligt mycket att komma ihåg men jag är redo att ta mig an det! I have the motivation right now, let's hope I don't lose it!

Nu ska jag nog fundera på sängen! Är trött, känns som att hemresan tog kål på mig helt och jag borde väl ha återhämtat mig nu? Aja, det blir nog bra.

Godnatt <3

Uppdatering fran Naxos

Idag ar andra dagen vi ar har, har legat pa stranden pa Agia Anna idag och efter det lag vi vid poolen pa hotellet ett tag! Det ar supervarmt och skont men det blaser som bara den, sa varmen gor inte sa mycket! Ikvall ska vi in till Naxos stad, ska kika om vi hittar nagra roliga affarer och efter det blir det god middag vid hamnen! Vi kanske provar Flamingo, eller vad tror ni om det Patrik och Annelie?

Nu vill nog Tobias lana datorn lite, men kanske skriver fler ggr under resan!

Hoppas allt ar bra darhemma!

<3


Bye!

Ett sista inlägg! Ville bara ta farväl av bloggen en gång till. Imorgon lämnar jag och Tobias Sverige för att åka til Naxos i Grekland! Och vi kommer ha det underbart bra!


Min fina T & jag! <3

Dan före dan!

Nu har jag packat till och från hela kvällen! Det ser fortfarande ut som ett bombnedslag här på rummet, något jag får ta tag i när jag är helt färdig med allt! Tobias har varit här också, lämnat lite växelpengar till mig och jag har gett honom pengar för det vi ska handla i taxfreen på tillbakavägen! Men han åkte hem för någon timme sen och nu har jag precis suttit och skrivit en vykorts-lista, dvs en lista över alla dom som ska få ett vykort. En relativt omfattande lista, vilket innebär att jag kommer få skrivkramp. Egentligen gillar jag inte allt det där med vykort eftersom det blir som ett måste! Men samtidigt så är det mysigt att skicka några. Sådeså!

Idag jobbade jag förmiddag, gick toppen. Har varit på bra humör hela dagen, beror nog på att min sista dag i sommar är imorgon och då jobbar jag bara 2,5 timme. Jag öppnar affären och sen kommer snälla Maria som ska jobba åt mig mellan 11-14.30 och sen vidare på sitt eget pass som sträcker sig resten av dagen! Hon är snäll! <3
När jag kom hem så var mamma och Tim nere vid vattnet och kastade sten (vilket han fullkomligen älskar). Så jag gjorde dom sällskap en stund innan vi gick in och bara tog det lugnt ett tag. Tim satte sig vid Playhouse Disney och efter någon timme somnade han som en stock. Och kan ju säga att jag halvsov där framför teven jag med!

Och efter maten har min tid helt enkelt gått åt till att fixa, packa och fundera vad jag har glömt?! Denna ständiga ångest!

Tog iaf lite kort på sötskrutten Tim, som bara gör mig glad i varenda cell i min kropp! Älskar lillgubben!



Antar att detta är det sista inlägget jag skriver innan jag åker nu! Ska försöka blogga därnere någon gång också, men kan inte lova något! Ha underbara två veckor alla som läser min blogg! Det ska jag ha!

Godnatt <3

Canon Digital IXUS 100 IS



Är numera stolt ägare till denna skönhet! Min underbara pojkvän har köpt denna till mig i födelsedagspresent, fast i förskott. Fyller inte år förrän den 18 sep. Men, jag (och han) ville så gärna ha en bra kamera med oss när vi åker till Naxos på lördag så då slog vi till. Den är helt suverän! Liten och snabb, och tar jättebra kort! Tack Emelie för tipset om Canon IXUS!


Denna tog jag idag och tyckte den blev så fin!

Anyway, har jobbat eftermiddag idag och kom hem vid halv 9. Satte mig och tittade lite på tv men sen kom jag på att jag faktiskt va tvungen att tvätta upp massa kläder inför resan. Det är ju lite smidigare om allt är torrt imorgon så att jag kan packa ner det mesta istället för att måste fixa allt det på fredag innan vi ska åka. Åker på fredag mitt på dagen med Tobias pappa. Anledningen är att flyget går så himla tidigt på lördag morgon. Så då är vi nere i Stockholm i bra tid och vi tänkte hinna käka en god middag på nån restaurang också innan vi bäddar ner oss i lägenheten som vi lånar av Erik-Martin och Anita (kompisar till Tobias föräldrar).


Jaha, har iaf bunkrat upp med diverse sol-produkter från Hawaiian Tropic! En aftersun i pumpflaska som luktar underbart gott, kokos! Sen har vi en solspray med morotsolja i som tydligen ska göra att man får en jättefin bränna. Och den är med solskyddsfaktor 15, så det känns ju tryggt. Köpte även ett läppglans med solskydd 25 och en bodybutter/oil med solskydd 6. Och här hemma hade mamma en lotion med skydd 20 så vi borde klara oss! Hade dock velat ha piz buin eftersom det luktar så himla gott men jag lyckades inte hitta den jag ville ha!
På den andra bilden här ser ni mitt rum, eller ja, under alla grejer, där är mitt rum. Fy fan vad det ser ut! Det är så man knappt orkar vara härinne. Tur jag får packa ihop allt snart så att det blir lite ordning. Och sen får jag upp alla grejer till Umeå igen, så då kommer det inte se ut såhär längre när jag är hemma. Huvva!

Nu är det bäst jag sover, jobbar förmiddag imorgon! Väldigt bra eftersom eftermiddagen kommer behövas till att packa och greja! Morgondagen kommer bli en proppfull dag!

Godnatt <3


Taget med ny kamera ute i trädgården! Suverän kvalité, dock vet jag inte om det syns här i bloggen!

möhippa/svensexa!

Vad fruktansvärt lyckat allt blev hörrni! Vi har hållt på planerat för detta länge nu, dvs Patrik och Annelies svensexa respektive möhippa. Vi har samlats, diskuterat, kommit med idéer, fixat och lagt ner massor av tid och i lördags fick vi äntligen genomföra alltihop! Vi hade dock ljugit lite smått för brudparet och sagt till Patrik att Annelies möhippa skulle bli den 22 aug och till Annelie att Patriks svensexa skulle bli den 15 aug. Och dom svalde allt vi sa, vilket var himla tur!



Det hela började i lördags kl 6.45. Hela gänget samlades på GB-parkeringen och när vi kände oss redo åkte vi mot P & A hus och smög oss mot dörren. Maria ställde sig och knackade på frenetiskt eftersom ingen ville komma och öppna. Tillslut kom en trött Patrik till dörren och såg ínte ut att förstå någonting. Vi (11 st) stormade in i huset och in mot sovrummet där både Annelie och Etna låg och sov. Annelie såg helt förvirrad ut och Etna började skrika, den stackarn! Patrik hann bara upp ur sängen innan killarna tvingade på honom en mankini (Borat säger jag bara) och över den fick han ha en ko-dräkt. Sedan stack dom och Patrik såg så himla trött ut och jag undrade i mitt stilla sinne hur han skulle orka med detta.

Medan killarna försvann så var vi tjejer kvar i huset med Annelie. Annelies mamma hade kommit för att ta hand om Etna så hon var där hon med. Vi hade köpt frukost från Hälsobagarn i stan, samt lite juice och melon. Så vi satte på lite kaffe och åt tillsammans! Detta gjorde vi enbart för att inte skrämma Etna. Vi vågade inte komma in allihopa och bara röva bort både Patrik och Annelie samtidigt, för vi visste hur rädd lillskutten skulle bli. Annelie fick iaf efter frukosten ta på sig världens fulaste skiddräkt och en slöja! Hon fick även en packlista på saker hon skulle behöva under dagen, några konstigare än andra.

Vid 8.40 kom vi iväg och vår låååånga dag började!

1. Med ögonbindel på Annelie begav vi oss mot Hammarstrand och Döviken. Där ligger nämligen Zorbcenter! Var riktigt stolt över Annelie som orkade med att åka över 8 mil med ögonbindel och det gick faktiskt överraskande bra! När vi kom fram fick hon ta av sig den och såg direkt skylten "Zorbcenter" och förstod då vad hon skulle göra. Hon blev nog smått nervös men hon är inte den som bangar! Bollen lastades upp på en ställning bakom en fyrhjuling och kördes uppför slänten där rullningen började. Annelie och hennes syster Marielle började rulla och efter dom skulle jag och Katta (Patriks syster) rulla. När vi stod där nere och tittade på den där stora bollen, så kände vi oss nog rätt lugna. Det såg ut att gå så himla sakta och den rullade inte speciellt långt. Men tji fick vi! Fy tusan vad äckligt det var. Det kanske bara var jag som var känslig men usch. Det kändes som att det gick superfort och sen började hela bollen studsa och varje gång den slog i backen så slog den i min nacke. Gaah, ville bara att det skulle ta slut, vilket det gjorde relativt fort. Och efter åkturen var jag nog snurrig i en halvtimme. En gång och aldrig mer säger jag bara! Haha.



Efter vi hade rullat så hade vi ordnat så att Annelie och en till skulle få köra "Blindstyre", dvs köra en terrängbil i en bana med ögonbindel och ha en person som sitter bredvid dig som måste guida dig genom banan. För att välja sin guide var Annelie tvungen att känna på våra händer (samtidigt som hon inte såg förstås) och sen skulle hon försöka gissa rätt namn på rädd händer. Det slutade med att hon gissade rätt på sin systers händer, så Marielle fick sätta sig bredvid henne i bilen. Dom fick sedan ta på sig headsets med microfoner så att vi utanför bilen skulle höra när dom pratade. Det gick faktiskt förvånansvärt bra, det vara bara några enstaka pinnar som gick av och dom tog sig helskinnade genom banan. Och efter att dom hade kört skulle Maria och Sara köra. Dessa två "par" skulle tydligen tävla och det slutade med att Maria och Sara vann med någon minut! Men roligt var det att lyssna på!

2. När vi begav oss därifrån styrde vi bilarna mot Graninge! Självklart in på lite villovägar så att Annelie inte skulle ha någon aning om vart vi befann oss. Där satt hon med sin ögonbindel och fick gissa vart hon var på väg. Hon fick även små ledtrådar innan varje aktivitet och innan zorbingen hade hon fått en tennisboll och under denna bilfärd fick hon ett par simglasögon. Hon gissade direkt på nån typ av simning och visst kunde man säga att det hade med vatten att göra och kanske även med simning. Hon skulle nämligen få åka vattenskidor!

Men, när vi kom till Graninge VSK så regnade det och vi bestämde oss för att äta lunch innan och försöka vänta ut regnet. Så vi gömde lite ingredienser till en grekisk sallad i ett litet skogsparti där Annelie fick springa omkring och samla ihop vår lunch! Det gick riktigt bra och när hon äntligen att fått ihop allt gick vi in i klubbstugan och förberedde lunchen. Vi hade även köpt juice och kaffe blev vi bjudna på där. Gott och välbehövligt eftersom alla var så himla trötta!

När vi hade fått i oss maten och kände oss redo för lite vattenskidor fick Annelie gå och byta om till en våtdräkt. Ut i regnet och ner på bryggan, i vattenskidorna och ner i vattnet. Den stackarn måste ha frusit som bara den! Första försöket gick inte sådär jättebra men andra gången kom hon upp på skidorna och stod kvar jättelänge! När hon väl kom tillbaka till bryggan var hon jättetrött! Inte så konstigt när man inte har åkt förut, är förmodligen bra mycket jobbigare än man tror. Efter vattenskidorna fick hon även prova på att åka ring. Gick bra ett tag men sen flög hon av som en vante och efter det tror jag hon tappade suget lite. Är nog inget hon prövar på igen!



3. Nu lämnade vi Graninge och nästa ledtråd blev en liten sån leksakshäst. För oss som såg hästen var det en självklar ledtråd men Annelie som hade ögonbindel gissade direkt på en kossa, vilket liksom förstörde det hela lite. Fast samtidigt var det lite roligt att hon inte kom på vad hon skulle få göra. Vi åkte mot Bäckaskog och där fick hon rida! Hon var superduktig! Lärde sig jättesnabbt hur man fick hästen att gå framåt, svänga och stanna. Hon fick gå runt en bana några ggr och när hon var klar fick hon med sig en gammal hästsko som Nero (hästen hon red på) hade haft förut. En jättefint minne som jag tror hon kommer hänga upp nånstans!



4. Vi lämnade Bäckaskog bakom oss och gav henne nästa ledtråd, en cd-skiva! Vi åkte mot Österforse och Kullaborg. Här hade vi en timme på oss att ställa frågor till Annelie. Frågor som vi gjort till både henne och Patrik! När dom var ställda och vi hade fått i oss lite frukt så var det dags för aktiviteten! Annelie och alla vi andra skulle få dansa Aerobic Dance! Tror inte hon jublade av glädje, utan sa mer att hon inte hade nån koordination men hörrni, det gick så bra! Ninni, som körde med oss, hade satt ihop ett jättebra pass och jag tror vi alla tyckte det var rätt roligt. Och väldigt jobbigt! Efter några repititioner fick vi till det rätt bra och allt avslutades med lite nedvarvning och streching.

5. Här lämnade vi (jag, Marielle och Katta) över Annelie helt till Maria och Sara. Hon skulle nämligen få åka till stan och till Hud & Harmoni och få en behandling med Lavastenar. Medan åkte vi förbi hemma hos mig en sväng och hämtade upp efterrätten inför kvällen, och sprang även in på affären för att fixa tändsticksaskar inför kvällens lekar. Fick senare höra att massagen var otroligt uppskattad och att det var jättehärligt!

Här var dagens aktiviteter slut och vi alla samlades uppe i RUIF-stugan för dusch, bastu, middag och fortsatta festligheter! Vi hade ordnat med tacos, bål och efterätt! Hade även kareoke, vilket var hur roligt som helst. Under kvällen spelade och sjöng även Patrik duktiga bror Daniel! En sån otroligt lyckad dag och kväll! Det hade aldrig kunnat bli bättre. Och jag hoppas (och jag vet) att Patrik och Annelie hade det bra och uppskattade allt! Det var för er skull vänner, ni förtjänade det! Nu längtar vi bara till bröllopet också! KRAM!




Nu ska jag allt ta och sova! Men ska bara lägga in en bild på mina fina naglar som jag gjorde dag hos Linda! Är supernöjd! Ville ha såna vita, fina när jag ska utomlands! Åker ju på lördag. Wiiiie.



Godnatt <3


RSS 2.0