Ett nattligt inlägg (fast jag borde sova)

Jaha, då var vi här igen då! Nu var det drygt en månad sedan jag skrev sist. Mycket har hänt! Har börjat termin 4 på psykologprogrammet. (Herregud vad fort det går!) Det blir nu mer och mer praktiskt och just nu läser vi gruppsykologi. Vi jobbar i gruppen på mellan 4-6 personer och målet med kursen är att lära sig något om grupprocesser, genom att själv uppleva dem. Och upplevt har jag fått gjort! Det är otroligt krävande mentalt, men jag försöker se det hela som något jag verkligen kan lära av. Jag känner redan att jag har utvecklats och främst har vi fått jobba otroligt mycket med att ge och ta feedback. Hur ska man framföra feedback på bästa sätt och vad ska man absolut INTE göra. Det är nyttigt för mig, eftersom jag är en riktig jäkla fegskit när det kommer till rak kommunikation. Men shit vad jag ska utvecklas, ska kämpa för utveckling. Det är därför jag sitter i Umeå nu och mitt mål är ju inte att bara bli en psykolog, utan att bli en grymt duktig psykolog!

Nog om detta! Annars mår jag prima. Jag trivs fortfarande här i Umeå. Jag tycker så mycket om alla mina fina vänner. Kan aldrig berömma er nog mycket! Utan er hade jag inte överlevt många dagar.
Frida, Sandra och Marta - ni får dessa första veckors ros! Ni är fantastiska alla tre!
Har även börjat träna med Sandra! Vi går på spinning flera ggr i veckan och imorgon ska vi prova på Punch Out. Jag hoppas det är något för mig. Hade varit trevligt med lite omväxling!

Och varför jag är vaken denna tid kan jag inte svara på. Det svider i mina ögon och jag mår lite illa när jag tänker på att klockan ringer 7.30 imorgon. Varför gör jag alltid såhär? Oh well, imorgon blir det grupparbete igen, precis som vanligt. Har börjat bli rutin nu! Men, jag ser ljuset i tunneln på denna mentalt uttömmande kurs. Bara dryga veckan kvar nu. Hang in there Linda! Yes, I will. Och jag ska komma ut som en starkare människa!

Godnatt <3


Lägger upp ett kort på mig och min älskade Tim! Saknar honom varenda dag. Mitt lilla hjärta <3

RSS 2.0