bilbingo is the shit!

Alltså, normalt sett så gillar jag verkligen bilbingon! Egentligen vet jag inte varför eftersom det är otroligt segt. Men det är avslappnande på något sätt och lite spännande om man håller på att vinna. Men idag var det en skit-bingodag. Var inte nära att vinna alls! Och vissa vinner två ggr? Hur går det till?! Jag blir faktiskt galen! Och arg.. Pust! Och när jag sitter där så tänker jag "hit ska jag fan aldrig mer åka", men veckan efter sitter jag på dom hårda, gamla trästolarna och då brinner hoppet igen! Nej ni, det är nog rätt trevligt iaf! Try it, men inte om ni är rastlösa, då blir nog smått tokiga efter ett tag.


Redo för bingo, medan jag fortfarande trodde att jag skulle vinna storkovan! ;)

Imorgon jobbar jag mellan 11 och 20.18. Känns inte sådär toppenkul, men sen jobbar jag bara till 17 på fredag och 15 på lördag. Så jag står ut och kämpar på! Och sen jobbar jag med finaste Maria också, det hjälper mycket! Hoppas bara det blir skitväder imorgon, så jag slipper stå därinne hela dagen och titta ut på solen! (Sorry, ni som är lediga).

Nu ska jag tydligen se nån film med Andreas som inte går att se! Johnny's got a gun. Får väl se om vi får igång den! Annars går jag nog och lägger mig snart tror jag. Jag känner mig rastlös in i själen.


Lite ego-bilder bjuder jag på! Till vänster, min snyggaste gröna tröja som jag snodde åt mig idag. Vi fick den av ATG. Så nu ska jag ha den i några dagar, istället för den blågula jobb-tröjan. Börjar tröttna på den! Bilden till höger är från midsommar!

<3

sol & ledighet!

Kom precis hem från stan. Ha varit där med pappa. Vi åkte först på soptippen, sen drog vi en sväng på gågatan, fikade toast på Lilla Caféet och därefter åkte vi till Fresks och köpte lite virke. Mys att få umgås med pappa sådär! Och jag älskar vädret idag! Jag är så nöjd att jag får vara ledig också, jag brukar har oturen att alltid jobba när det är fint väder. Jag njuter!

Midsommar var bra! Vi var hos fina Karro. Satt på altanen där, grillade, lyssnade på musik och pratade. Efter maten fick vi massor med melon, sedan cheesecake och paj. Underbart! Senare mot kvällen spelade vi brännboll, vilket ju alltid är roligt! Sammanfattningsvis: en lugn och skön midsommar med fina människor! <3

I lördags så åkte jag och T och käkade pizza, sedan var vi hos mig en sväng och efter det åkte vi till Magnus och Jeanette. Där tillbringade vi hela kvällen! Vi kikade mest på teve och satt och surrade. Småbarnen Magnus och Tobias sköt luftgevär och pratade om allt som har med gevär att göra under nästan hela kvällen! :P Senare på kvällen satt jag med bästa Tim och läste böcker och försökte lära honom veckodagarna! Det gick faktiskt riktigt bra. Han är så duktig!

Igår jobbade jag till halv 3 och tillbringade sedan några timmar här hemma tills Tobias åkte ner mot Stockholm. Sedan åkte jag till Kattis och Thobias. Köpte med mig lite lotter till T eftersom han hade fyllt år på lördagen. Fick tårta och bullar, och vi kollade på Aladdin. Jag tror att det är den bästa Disney-filmen. Älskar verkligen den!

Här kommer lite bilder från midsommar!


jobb på midsommar!

Började halv 8 idag. Jag hatar att kliva upp så tidigt på morgonen, jag är en inbiten kvällsmänniska! Nu står jag iaf i kiosken och är trött som bara den. Inge folk nästan heller, som kan hålla mig aktiverad. Hoppas jag vaknar ur mitt koma strax! Slutar iaf 15 så det är jag glad över. Finns ju stackare som jobbar till 18.18 på självaste midsommar!

Ikväll ska vi till Karro! Ska bli himla mysigt. Hoppas på uppehåll och inge regn! Vill ju ha på mig fina sommarkläder, men det går ju aldrig. Jäkla skitsommar! Igår var ju den enda fina sommardagen hittills och det är snart juli! Skandal! Ska till Karro iaf. Hon slutar inte förrän 17 så åker väl dit mellan halv 18-18. Tror på en trevlig kväll!

Nu ska jag väl jobba vidare och försöka vakna till liv. Blä och pust!

Ha en trevlig midsommar!!! <3

Mys med K & M!

Igår kom fina Milla till mig vid 18-tiden med bussen. Hon skulle vara studentambassadör idag på reveljen kl 9, så hon var tvungen att åka hit igår. Och då ville hon sova hos mig, vilket hon gärna fick göra! Vi gjorde iordning kycklingsallad och sedan drack vi kaffe på altanen. Vid halv 22 kom Kristoffer hit. Vi drack vin (inte jag då, jag drack cider) och pratade gamla minnen. Kikade på klipp på youtube, lyssnade på musik. Vi hade verkligen supertrevligt! Det är så jäkla sällan som vi tre ses och har tid att umgås! Lovely! Hoppas att jag och Milla kan åka ner till Sthlm i höst när K's teater har premiär. Skulle vara så roligt!

Skjutsade ner M till stan strax före 9, sen satt jag och väntade i stan tills bolaget öppnade kl 10. Lovade att köpa vin till mamma eftersom vi drack upp hennes igår! Och nu är jag hemma, dricker kaffe och kollar på Våra bästa år. Jag blir uppriktigt trött av den serien men ändå fastnar jag framför den jämt och ständigt. Suck!

Börjar jobba 14.30 idag. Skulle egentligen ha jobbat förmiddag men jag bytte pass eftersom Milla skulle komma. Det känns helt okej, förutom det fina vädret som jag egentligen skulle vilja ha tid att njuta av! Men det kommer väl fler fina dagar!

Ha en bra dag <3

Kattis & jag!


Finaste Kattis och jag! Linda har gjort denna, som jag verkligen tycker är superfin!!

Kattis, du är den bästa vän man någonsin kan få <3 Älskar dig!

Jobb o mer jobb!

Nu har sommarjobbet startat på riktigt. Jobbar eftermiddag idag, precis som igår. Känns helt okej faktiskt, gjorde det igår med trots att det var fullkomligt stendött! Hoppas det blir det mer drag idag!

Sitter och tittar på Oprah just nu. Jenna Jameson är gäst och det är väldigt intressant att lyssna på henne. Jag läste hennes bok för något år sedan, och trots en massa sex och smaskiga detaljer så fick man en inblick i hennes liv och hur jobbigt hon faktiskt har haft det. Jag gillar henne, hon har en stark integritet, trots att hon har visat upp sig naken tusentals ggr på film. Hon ser sig själv som en affärskvinna, och ingenting annat. Äh, tycka vad man vill, en intressant livshistoria!

Imorgon kommer fina Millis hit och ska sova hos mig! Ska bli supertrevligt. Kristoffer ska komma och umgås med oss under kvällen. Det var verkligen alltför längesen vi tre umgicks, så jag ser fram emot det! <3

Detta blev ett kort inlägg, kanske beror på att jag inte har något att skriva ;)

Ha en bra dag <3

En jäkligt bra helg!

Fredagen började med att jag var barnvakt till Tim. Han kom hit kl 15 efter dagis och skulle tillbringa några timmar med mig medan Jeanette shoppade loss nere på stan med mamma. Vi pratade, tittade på teve och åt kallkorv! Han är världens snällaste unge, så enkelt är det. "Linda, jag äääälskar dig." Så sa han helt plötsligt och jag smällte. Jag älskar den ungen så jäkla mycket. Känns som att han är mitt eget barn.

Strax efter 18 kom Jeanette och mamma hem. Tim åkte hemåt och jag och mamma åkte ner till hamnmagasinet och invigningen av Kulturbygden. Trots det tråkiga regnvädret så hade jag riktigt trevligt. Det började med att Kristoffer, Thomas och Petronella höll ett tal. Sedan spelade Felix och Benji 4 av sina egna låtar. När det var klart skulle Hervor Sjödin hålla tal och sedan klippa bandet för att inviga Kulturbygden. Sedan var det vernissage inne i magasinet. Jättefina tavlor, foton och även fågelholkar gjorda av pärlplattor. Vid 21 åkte vi hemåt, jag skulle till T och mamma var trött som bara den. Ni är såå duktiga hörrni som har ordnat detta! Har sagt det tusen ggr men jag säger det igen. Imponerande.

Var hos Tobias strax före 22 och då var Jennie, Christer och Alva där. Så jag fick gosa lite med sötnosen. Det gillar jag, är så barnkär! Ibland blir jag alldeles trött på mig själv. Kan inte låta bli att gosa med barn, så är det bara. När dom hade åkt kikade vi på Edge of Darkness med Mel Gibson. En riktigt bra film!

Igår var min första dag att jobba enligt schemat (men fick två dagar förra veckan också). Jobbade mellan 8.30 och 15. Gick bra och jag jobbade ju med Maria, och det gör alltid jobbet roligare. Skönt att ha lite sällskap ute i kiosken! När jag slutade traskade jag hemåt och sedan väntade jag på att T skulle komma. Vi käkade middag här (i Långsele) och sedan åkte vi bort till Magnus och Jeanette. Där blev det kaffe och (bröllops)tårta.

Vid 22 skjutsade mamma bort mig och T till personalfesten hos Märtha. Vi kom dit medan dom hoppade säck och helt plötsligt var jag tvungen att vara med också. Det gick faktiskt bra och jag hade riktigt trevligt! Sedan hamnade vi på altanen under infravärmen. Satt där och drack, pratade och sjöng. Jag tycker verkligen om arbetskompisarna på Konsum. Dom är rätt underbara! Vi kom inte därifrån förrän vid halv 3 på natten efter en toppenkväll.

Och, fick godkänt på den sista hemtentan (rapporten) som jag skrev! Så nu är jag officiellt helt klar med termin 3 på psykologprogrammet. Känns skönt ändå in i hjärtat!!

Måste också bara säga att bröllopet mellan Viktoria och Daniel igår var superfint! Dom är ju så söta, speciellt Viktoria som ser så otroligt kär ut. Det var mysigt att titta på, verkligen. All lycka till er!

Nu ska jag hoppa in i duschen, jobbar eftermiddag idag och började 14.30. Kom och handla!

<3



Benvärk & trött som en gnu!

Vilken dag hörrni! Jag kom hem för ungefär en halvtimme sen. Har varit i stan på hamnmagasinet från kl 13 idag tills nu! Och fullt upp har det varit. Har dammsugat, burit, plockat, hängt upp tavlor i mängder och samtidigt haft väldigt trevligt! Underbart sällskap, fina människor! Jag blir alldeles varm i hjärtat. Ska bli så roligt att se hur premiären imorgon kommer att bli. Hoppas på mycket folk och skön stämning!! Mina ben värker efter att ha stått rakt upp och ner i timmar i sträck, så nu ska jag iaf sova en välförtjänt sömn! Längre inlägg än såhär orkar jag inte med just nu. Men ni har fått en bild av vad jag har haft för mig idag.

Imorgon ska jag hänga med Tim från kl 15, för mamma och Jeanette ska ner på stan och shoppa loss! Jag har då ingenting emot att vara med mitt fina hjärta. Vi ska prata, leka och om det regnar, kanske se lite teve (Cartoon Network eller Playhouse Disney) Mina favoritkanaler ;) Ska bli supermysigt!!


Delar av dagen i bilder! Lite sång, lite motorsågning, bild på den färdigställda trappan, mer motorsågning!

Det kommer iaf bli en toppenbra invigning. Kom så långt idag med allt som behövdes göras. Ni som läser måste komma dit imorgon kl 19! Så enkelt är det. Gå in på kulturbygden.nu och läs mer!

Nej, nu håller mina ögon på att åka igen! Godnatt <3



Kulturbygden!

Började dagen på riktigt vid halv 14 då Kristoffer kom och hämtade upp mig. Vi åkte mot stan och kulturbygden, dvs hamnmagasinet! Jag fick i uppgift att måla två pallar vita medan K och Benjamin jobbade hårt inne på det nya dasset. Det är smått underhållande att se hur två personer utan någon speciellt kunskap om snickeri ska få ihop saker och ting. Det tog sitt lilla tag men tillslut så blev det nog himla bra!! Och mina pallar blev snygga i vitt! Var glad över det trots att jag fick målarfärg på mina leggings, på min nya väska och mina skor. Som tur var så går det nog bort iaf! När klockan närmade sig 17 åkte vi på Diana och käkade, jag, K, B och Erik.

När vi kom tillbaka till hamnmagasinet var Thomas och Petronella där, nyss hemkomna från huvudstaden där dom hade hämtat konst som ska ställas ut på fredag lagom till invigningen. Superfina tavlor och fotografier! Kommer bli så bra när dom hänger på väggarna. När vi hade burit in allt ur bilen så åkte vi mot Långsele för att hämta släpvagn (eller snarare en hästtransport) och då hoppade jag av hemma. Ska hjälpa till mer imorgon också, så jag fick ledigt på kvällen ;) Hade iaf en trevlig dag i solen med killarna!


Dagen i bilder. Mina vita pallar, K & B vid dasset, hamnmagasinet och den nya trappan och jag i min målarmundering!

Imorgon ska jag hjälpa K att handla och sedan ska vi laga lite plockmat till fredagen! Känns skönt att veckan blev fullspäckad med saker att göra när jag trodde att jag skulle bli fullkomligt uttråkad. Hade ett scenario framför mig där jag satt hemma själv hela dagarna, men så blev det då inte!

Nu ska jag titta på teve med mammsen <3

Seg dag

Sofie ringde och väckte mig imorse och ville att jag skulle komma ner till stan! Så jag staplade upp, åkte hem till Långsele och duschade, klädde på mig och åkte! Var nere i stan mitt på dan och hämtade upp Sofie. Vi gick runt lite på stan och fikade på Lilla Caféet. Klockan närmade sig 14 och jag hade en tid på ungdomsmottagningen för att kolla upp urinvägsinfektionen. Men tror ni att det var öppet? Nej! Så tanten jag pratade med igår måste ha varit smått snurrig och gett mig helt fel tid. Jag blir så trött på sånt! Hoppas att tiden är imorgon istället då så jag får komma dit denna vecka! Suck.

Så vi bestämde oss för att hälsa på farmor/mormor (min farmor, Sofies mormor). Vi fick lite kaffe och sockerkaka och satt där och surrade en stund. Sedan åkte vi till mig. Sofie lånade vår vattenslang för att tvätta sin nyinköpta bil, en röd Volvo S60. Och jag lagade lite mat till familjen. Och nu sitter jag här med en kaffekopp och snusdosan! Har inga planer för kvällen, men tror Sofie kommer hit en sväng igen och umgås lite.

Imorgon ska jag följa med fina Kristoffer till stan och hjälpa till med att fixa inför Kulturbygden invigning på fredag. Tycker dom är så duktiga som fixar något sånt i Sollefteå så vill gärna göra vad jag kan för att underlätta för dom! Det är nog så mycket mer jobb än vad man tror. Så det ska bli trevligt! Sen att jag får umgås med K i samma veva gör inte saken sämre. Har saknat honom!

Nu ska jag sätta mig framför teven med mamma och dricka mitt kaffe! Livet är lugnt och skönt idag.

<3

Dollarstore!

Denna dag har varit lika fartfylld som gårdagen. Började med att jag åkte ner till stan, stannade till hos Sofie för att lämna av plattång och hårtork som hon ville låna. Sen åkte jag förbi mammas jobb, skulle hjälpa henne med en sak eftersom hon jobbade och inte hade tid. Och sen åkte jag tillbaka till Sofie!

Tanken var att jag skulle hänga med Karro på dagen, men hade en tanke på att jag skulle sova i Helgum inatt i Tobias lägenhet så då behövde jag hans nyckel, vilken Erika hade. Och Erika kom inte hem förrän nu vid middagstid och då tänkte jag åka till Karro nu istället. För då hämtar jag nyckeln och slipper åka tillbaka för att hämta den. (Oj, hoppas ni fattade nått.) Så jag och Sofie åkte till Kramfors och traskade runt på Dollarstore. Köpte duschcreme, shampoo, avsminkningsservetter, armband, matlådor och massa annat kraffs! När vi var klara käkade vi kebabrulle på Sylos, tusan vad det är gott! Och vi halv 5-tiden var vi tillbaka i Sollefteå och jag tog Volvon tillbaka till Långsele.

Nu sitter jag här vid köksbordet, ska strax åka till Erika och hämta nyckeln och bege mig mot Helgum. Ska umgås lite med Karro, det var alltför längesen! Vi lär väl surra massa skit och kanske se nån film :)

Sen ska jag ha myskväll med mig själv hos Tobias! Jag tycker det är så skönt att jag kan få komma bort sådär. Är ju van vid att vara själv nu när jag bor i Umeå, kan som inte riktigt vänja tillbaka mig till att alltid ha familjen runt mig dygnet runt. Så nu blir det lite alonetime!

<3

What a day!

Sov ju hos Kattis inatt och kl 7 klev vi upp, duschade och begav oss mot Sundsvall! Trötta som tusan var vi också. Vi kom fram ett bra tag före dom öppnade så vi käkade frukost för 10 kr på Ikea, helt okej faktiskt! Köpte till ett ägg också för 4 kr ;) När Ikea öppnade traskade vi runt lite och kikade. Jag köpte 5 ramar som jag tänkte hänga upp när jag kommer till Umeå till hösten. Ska framkalla kort så det blir lite mer personligt på rummet. Tror det kommer bli fint! Efter det blev det Birsta City. Gick in på en massa affärer men köpte inte speciellt mycket. Hittade 3 linnen, ett på Gina och två på H&M. Men är nöjd att jag inte spenderade en massa pengar. Känner mig duktig, för det är inte likt mig. Vid 14-tiden begav vi oss hemåt.

Hängde hos K ett tag och sedan kom bror och hämtade mig. Käkade middag, sen åkte jag till K igen. Pratade lite och såg Pick of Destiny med Tenacious D. Gillar verkligen Jack Black. Han är en underskattad sångare, grym! Kvällen avslutade jag hemma framför teven med fina mamma. Hon satt och tittade på Poirot, så jag joinade henne där ett tag med min kaffekopp.

Nu ligger jag i bäddsoffan och är nöjd med dagen! Ligger även och funderar på hur min vecka kommer bli. Är helt ledig tills på lördag, och jag kommer bli uttråkad samtidigt som jag tycker det är jäkligt skönt. Måste försöka hitta på nått trevligt iaf! För sen börjar sommarjobbet på riktigt med extremt få lediga dagar! Ska iaf hälsa på Karro imorgon, det är min enda plan. Var hundra år sedan vi umgicks!


Lägger upp bilder på våra fina pärlplattor! Jag och Kattis hade tråkigt och kom på att vi skulle lägga pärlplattor. Det var inte igår om jag säger så. En bra tidsfördriv, men dock en dålig biverkning= ont i ryggen!

Nu ska jag sova, är TRÖTT!! Godnatt <3

Sleepover hos K!

Sitter på Kattis soffa här i Helgum! Ska sova här inatt igen (samma som igår), för vi ska nämligen ta en tripp till Sundsvall imorgon och traska runt lite. Ska inte handla något speciellt, måste spara pengarna jag har nu. Men hittar jag något fint och billigt så kanske jag slår till, har ju så svårt att låta bli.

Dagen har jag iaf tillbringat hemma med familjen. Magnus, Jeanette och Tim käkade hos oss och sen kom finaste Kattis förbi och stannade tills vi åkte tillbaka hit till Helgum. Vi hade verkligen en slapp kväll, myste lite med Tim, löste lite korsord och kollade på Mr Bean. En väldigt bra lördag som passar för en lat människa som mig! Och imorgon efter Sundsvall lär väl bli minst lika slapp. På måndag måste jag nog hitta på något mer fartfyllt tror jag bestämt!

Nu har Kattis lagt sig och jag sitter själv och bloggar och tittar samtidigt på Sahara som går på SVT1. Älskar filmer på ettan, ingen jäkla reklam. Ska dock försöka sova strax, ska upp tidigt imorgon för att vara i Sundsvall när dom öppnar. Har även släpvagn med oss så det kommer inte gå att köra nå väldans fort efter vägarna.

Godnatt!!

Mamma, pappa, Niklas, Andreas, Tim, Kattis & Tobias <3

Home again!

Nu ligger jag här i min säng (en bäddsoffa) och borde verkligen sova. Ska upp och jobba imorgon! Som tur är så börjar jag inte förrän 10, så jag ska nog överleva i vilket fall. Ibland tycker jag inte om att vara en nattmänniska, tro mig. Resan hem gick bra och kvällen har varit lugn och skön! När jag kom hem så gjorde jag och mamma goda mackor och kokade kaffe, sedan satte vi oss med pappsen på altanen och hade det mysigt! Jag gillar det, det lugna med att vara hemma. Det trygga! Jag är så jäkla hemmakär, men det är något som jag ändå är stolt över, även om folk ibland tycker det är konstigt att jag hellre är hemma än går ut. Jag vet att jag är ung och kanske borde vilja leva livet, men för mig så livskvalité i grund och botten min familj. Och slutligen det jag själv VILL göra. (Filosofiskt såhär mitt i natten, I know) Men det är iaf så jag känner. Och så kommer jag förmodligen alltid att känna, oavsett vad folk tycker. Jag är stolt över min familj och det är dom som betyder mest här i världen!

Imorgon blir det jobb mellan 10 och 17, känns helt okej faktiskt. Gillar att jobba den tiden, lite omväxling mot att antingen jobba förmiddag eller eftermiddag som jag normalt gör. Och sen får jag vara i kassan och inte i kiosken, det är toppen eftersom mitt jobb i sommar enbart är i kiosken. Har faktiskt bestämt mig för att inte gnälla så satans mycket över jobbet denna sommar. Hela jag är som en gnällmaskin och någonstans har jag bara insett att jag ju missar poängen! Jag ska vara jäkligt glad över att ha ett jobb, att få möjligheten att tjäna pengar. Och samtidigt så trivs jag väldigt bra på Konsum. Herregud, varför gnäller jag?! Jag sa innan sommaren att jag ville jobba mycket, när jag fick schemat så såg jag att jag hade fått som jag velat, och vad gör jag då? Jo, jag gnäller för att jag måste jobba så mycket. Jag blir uppriktigt trött på mig själv! Ska (försöka) sluta upp med dom här dumheterna och uppskatta saker mer, och om inte annat, acceptera att jag ska jobba och ta det för vad det är. Gnäll gör inte saken bättre! Nej, tänk om och tänk rätt Linda!

Avslutar inlägget med mitt konstverk i Millas hår som jag lyckades åstadkomma igår! Rätt snyggt om jag får säga det själv.





Godnatt <3

Birsta, vårdcentralen och jordgubbar!

Vilken dag hörrni! Började med att jag och Milla åkte till Birsta. Vi gick runt lite på Ikea, hittade lite småplock. Såhär i efterhand kom jag på att jag borde ha köpt lite fina grejer, för jag har ju bilen med mig. Men så smart är jag inte, eller så smart var jag inte då. Sedan kom Oskar och käkade lunch med oss, det blev köttbullar och potatis på Ikea, gott! När han hade åkt så gick vi omkring inne på Birsta City, det enda jag köpte var en väska! Har sökt en större lite snyggare väska länge. Vill kunna ha den på skolan och det måste då kunna rymmas böcker i den. Fick ju skattepengarna igår så jag tyckte jag var värd det!

Mitt i allt detta ringde jag även vårdcentralen, har haft otroliga problem hela jävla dagen idag och igår. Symtom som vid urinvägsinfektion, kissnödig jämt och svider konstant, underbart! Eller inte. Det kan låter nördigt, men det är fullkomligt outhärdligt. Det går inte att fokusera på något annat än det och man orkar inte med att gå runt och titta i affärer egentligen. Och man orkar inte socialisera, vara trevlig. Äh, det suger iaf. Som tur är så har Camilla haft samma bekymmer så hon har varit grymt förstående! Tack fina!! Så jag fick en akuttid 14.15 och läkaren trodde att det förmodligen var urinvägsinfektion, så nu har jag pencillin som jag ska äta. Ber till gudarna att det funkar, annars kommer jag inte orka jobba imorgon. Pust! Vilken bragd!

Så även fast jag har haft jobbiga bekymmer idag så har det varit en bra dag! Allt verkar ju ska lösa sig iaf, och då är jag nöjd. Och nu åker jag hem om nån timme efter trevliga dagar i Sundsvall!

Nu sitter jag och lyssna på Melissa Horns Lät du henne komma närmre, medan Camilla sitter med epilatorn och grejar. Helt fantastisk låt! Love it.

<3

Sundsvall!

Sitter här vid datorn hos Camilla och Oskar i Sundsvall! Kom hit igår kväll och stannar tills imorgon kväll! Vi började dagen idag med att träna och sola. Kände mig lite hurtig även fast jag inte alls hade någon energi till träning. Fast det har jag väl aldrig iofs?! Sedan begav vi oss hemåt, duschade och skjutsade Oskar till jobbet. Efter det blev det en tripp till Ann-Christine, fick se hennes nya lägenhet som ligger i stan. Drack kaffe, fick lite tips om Herbalife och surrade lite allmänt. När klockan började närmare sig matdags så gick vi ner till en pizzeria i närheten och köpte pizza. Eller jag köpte pizza, Milla käkade sallad. (Hatar duktiga människor) ;) Fast ska snart skärpa mig jag med! Jag och Kattis ska ju bli snyggast i sommar! Eller hur gumman?!

Har det iaf väldigt bra här, känns skönt att få umgås lite med Millisen, händer nästan aldrig! Det är dock tur att vår vänskap håller sig stark utan att behöva ses och ringa ofta! Jag vet vart jag har henne och hon vet vart hon har mig! Fina <3

Imorgon ska vi gå runt en sväng på Birsta medan Oskar jobbar. Mys mys! Ska se om jag hittar nått kul och sen är ju frågan om jag då har gjort mig förtjänt av att köpa det också! En bra fråga.

Nu ska jag lägga mig i den utbäddade soffan och mysa i min ensamhet! Har ju iaf katterna och katthåren som sällskap ;) Bättre än ingenting antar jag!

Sov gott <3

Nattugglan!

Ligger vaken fortfarande, borde väl sova men det går inte speciellt bra! Men nu har jag iaf lagt mig i sängen, det är ju ett steg i rätt riktning. Jag känner mig så pigg och aktiv på kvällarna. Och då menar jag inte aktiv som i att gå ut och springa, utan mer att jag vill pyssla med saker. Jag skulle lätt kunna sätta mig och rensa ut gamla lådor sådär halv 2 på natten. Såna saker som man nog normalt gör under dagarna! Suck. Blir rätt trött, önskar att jag gjorde sånt oftare på lite bättre tider. Som det är nu så blir inget gjort! :P

Har iaf haft en bra kväll! Var hos Tim i några timmar och firade hans 4-årsdag. Han var helt till sig när han fick presenterna och visste nog inte riktigt vart han skulle ta vägen. Crocsen passade bra, lite stora dock men då kan han ha dom länge. Vi åt tårta, fikade kakor och drack kaffe! En lugn och trevlig kväll! Dom sista kvällstimmarna har jag spenderat här hemma framför teven. Har löst lite korsord (är jag verkligen 21?), som jag tycker kan vara ett riktigt bra tidsfördriv och samtidigt rätt underhållande!

Imorgon åker jag ju till Sundsvall, ska bli kul. Ser fram emot det, verkligen.

Slutorden och sammanfattningsvis: Jag älskar Tim! Han är den finaste unge jag vet.

Tim: "Linda, jag ska slå dig."
Jag: "Vaa, ska du slå mig?"
Tim: "Nää, de ska jag inte, för jag tycker ju om dig."
Jag: "Åh, gör du?"
Tim: "Ja, du är rätt kul."


Kan man låta bli att älska ungen?! Nej, det går inte. Han lyser upp de dagar då jag får träffa honom. <3


Ren kärlek är vad det är!!

Chokladbolls-bakning!

Alltså, hur svårt ska det vara? Fick ett recept av Karro och gjorde precis som det stod men smeten blev som lite konstig. Det ser ut som att den endast innehåller havregryn! Ska det vara så?! Äh, och flytade var den också. Ställde iaf in den i kylskåpet nu och hoppas då på att den "tar ihop" en aning. För nu går det då inte att göra några bollar av den smeten! Suck. Och jag som ville göra fina bollar till Tims födelsedag..

Kom nästan nyss hem från stan iaf, hittade present till Tim. Han får ett par crocs, fast fejk eftersom han kommer växa ur dom direkt. Slängde dock dit två såna "pluttar" som man sätter fast i hålen så dom skulle se lite snyggare ut! En batman och en döskalle. Tror han kommer bli supernöjd. Sedan är dom röda, hans favoritfärg! Inhandlade även nutrilett, ska börja med det imorgon hade jag tänkt. Byta ut alla måltider mot shakes och bars i 2 veckor! Får se hur det kommer att gå. Men ner i vikt ska jag! Vill ner 10 kg! Kattis lyckades ju gå ner 4 kg på en vecka så jag ska fasen inte vara sämre ;) Sådeså gumman!

Nu sitter jag här och nördar i väntan på att bollarna ska stelna, kul! Mjo, sådär va?!

Och by the way, imorgon tar jag bussen till Sundsvall. Ska hälsa på Millisen, var verkligen superlänge sen jag träffade henne! Ska bli mysigt.


Gammalt kort från 2005 I think, på mig och Millis <3

Sommarlov!

Välkommen tillbaka till bloggen Linda! Men jo tack du!
Nu är det dags att starta upp bloggen igen! Jag får väl se om det blir precis som det brukar bli, att jag slutar efter ett tag. Ska dock ge det ett helhjärtat försök.

Tänker inte ge någon kortfattad story om allt som hänt sedan jag sist skrev, men kan ju säga att skolan är slut, jag lever, jag mår bra och det känns jäkligt skönt att vara hemma! Har haft en underbar vår uppe i Umeå tillsammans med finaste vännerna. Har dock haft hat-känslor gentemot skolan, inte då utbildningen i sig utan bara kursen. Har ju läst sociologi hela terminen och det började bli sjukt tröttsamt där mot slutet. Men lämnade in sista hemtentan i onsdags! Samma dag gav jag blod för fjärde gången och käkade pizzabuffé med de ur klassen som inte hade åkt hem för sommaren. Och i torsdags åkte jag hem med Gustav, som var snäll nog att skjutsa hem mig och sedan köra resten av vägen hem till Linköping! Tack!!

Idag har jag tillbringat en stor del av dagen i bilen. Jag och Kattis åkte till Sundsvall och hämtade Jeanette på flygplatsen. Och sen åkte vi raka vägen hem! Kvällen har jag tillbringat i soffan med fina Kattis. Vi har pratat, skrattat och tittat på tv. Har även haft världens prat om viktminskning eftersom hon har börjat dricka nutrilett. Har planer på att börja imorgon jag med! Det verkar vara grymt effektivt, speciellt för någon med så kass självdisciplin som jag själv. Så vi får se vad som händer! Uppdatering kommer. Promise.

Imorgon ska jag lifta med Kattis ner till stan, ska kika på en födelsedagspresent till älskade Tim, som fyller 4 år! Sedan ska jag hem och baka kokosbollar till kalaset som är senare på eftermiddagen! Tror det kommer bli en toppendag!

Ska försöka skrapa ihop ett helt inlägg med massor av vårbilder vid senare tillfälle, för er som inte har facebook! Får se när jag orkar, fast som tur är så har jag snabbt internet nu när jag bor hemma igen! Så det ska nog ordna sig.

Nu ska jag försöka sova!

Godnatt <3


Bilder från vår italienska buffé hos Sandra! En helt underbar middag och kväll! <3


RSS 2.0