jobb jobb o jobb

Gud vad underbart det är att få jobba! Eller inte. Har iofs varit en okej jobbdag idag, har flötit på och varit lagomt med folk hela tiden! Sen är det alltid trevligt när jag får jobba med Maria några timmar också och hon gick hem 5 så jag har bara vairt själv i 3 timmar när jag stänger affären!

Imorse har jag bara varit med min Tobias! Vi sov alldeles för länge och sen hann jag åka hem, handla lite, se på tv och klockan 15 började jag jobba. Humpf, vilken händelserik dag! Wohoo!

Nej ni, nu ska jag försöka göra lite snyggt här ute i kiosken! Och sen ska jag gå hem, men först ska jag åka hem till Tim en sväng och snabb-mysa lite med honom innan han ska sova.

<3

En trött dag!

Idag har varit en dag som alla andra. Var supertrött imorse när jag skulle kliva upp, och snoozade ändå till 7.50 när jag började 8.30. Och sov även i Helgum så det är en mil att åka till jobbet också. Men det gick bra! Har haft mycket på jobbet idag med, det har väl räddat mig från att somna stående. Känns som att jag har alldeles för mycket ansvar ute i kiosken just nu. Att jag ska fixa allt med våran nya dator! Stod i telefon i 40 min idag med en gubbe från Bonver som skulle hjälpa mig med filmuthyrningsprogrammet vi har, och jag fick knappt nån hjälp. Så jag stod där, hade tusen sura kunder och skulle försöka installera ett program över telefon samtidigt. Tillslut fick jag springa genom hela affären efter chefen som kom och hjälpte mig. Huvva! Ibland är det bara för mycket. Hoppas det blir bättre imorgon!

By the way så var teatern i tisdags underbart bra, rolig och helt fantastisk! Finns inte nog med superlativ! Vilka duktiga skådespelare dom är hela bunten! Och vilka rollporträtteringar dom gjorde. Hela biosalongen skrattade som tok! Bra jobbat hörrni!

Och igår var jag och Tobias och hälsade på Johanna och lilla bebisen! Det är ju inte så ofta dom är häruppe så vi fick ju lov att passa på då! En liten sötnos som heter Damien som var så plutteliten. Man glömmer alltid hur små nyfödda är! Det var iaf jättekul att få träffa hela familjen eftersom det lär dröja ett tag till nästa gång!


Damien

Jahaja, eftersom hela familjen utom jag och Niklas är på semester i fina Salusand så är det väl jag som får laga nån middag idag. Så det är väl bara att sätta igång antar jag. Tror det blir nått flottigt och fett och enkelt, stripes och bea-sås! That's my idea of a delicious dinner! MMMMM!

<3

Teater Hjuli!

Ikväll går den av stapeln i lilla Långsele. Kristoffer kommer hit med en hög av sina klasskompisar från teaterhögskolan och ska spela upp en pjäs skriven av Jonas Gardell. Jag ser verkligen fram emot det. Det har jag gjort sedan Krille berättade om deras planer för mig tidigt i vår. Äntligen äntligen! Idag kl 13 ska dom sitta på Konsum och sjunga och försöka sälja lite fler biljetter. Ändå är det 100 st sålda, vilket är väldigt bra! Men såklart hoppas man på fullsatt! På grund av dyng-regnet så ska dom hålla till på Långsele Bio, men det blir nog bra det! Köp biljetter nu och kom dit!!



Nu ska Tobias skjutsa hem lilla mig och sen ska jag hjälpa mamma med lite bak hemma! Efter det ska vi sätta oss på Konsum, fika och kika på Teaterns sång! Och kl halv 3 började jag jobba.

Och ni, nu är det bara 1 vecka och 4 dagar tills vi åker utomlands! Wiiiie <3

Ha en underbar dag!

^^

Sitter hemma i Långsele just nu, slutade jobba för en timme sen och snart ska jag iväg till Helgum. Jag och Tobias ska upp till Västby och äta middag hos hans föräldrar. Det blir säkert jättegott!

Helgen har varit sådär lagomt bra! Var ju ut i fredags. Kvällen började hos Patrik och Annelie där vi grillade, käkade och drack gott. Vi 19-tiden så kom Kattis kusin Malin och hämtade upp oss och vi åkte till en lägenhet bortanför Diana. Där drack vi, lyssnade på musik och surrade. Helt plötsligt var vi tvungna att springa ner till Valvet och betala in och för att få en stämpel, och sen var det bara att springa hem igen i pissregnet. Vi hade inga förköpsbiljetter så vi tyckte det var värt löpturen ner för att få sitta i lägenheten ett tag till och slippa gå ner supertidigt för att köa in!
Vid halv 12 gick jag och Kattis mot stan. Vi mötte upp hennes Thobias och sedan min Tobias och pappa. Tobias var då på väg hemåt (han skulle sova hos Patrik) så vi andra gick mot Valvet! När vi kom in var det hur varmt som helst och det var folk överallt! Vi gick en sväng och trängdes i folkmassan, men efter ett tag då svetten började rinna på ryggen så gav vi upp och gick ut. Karro, Linda, Patrik och Jim var på Hörnan så vi traskade upp dit och satte oss! Efter 1 nån gång så skjutsade Linda hem Kattis till Thobias och sen åkte vi hemåt. Skulle ju börja jobba halv 9 igår så jag ville gärna hem!

Och jag kan ju bara säga att dagen på jobbet var seeeeg, så fruktansvärt seg. Orkade knappt röra mig och jag orkade absolut inte vara trevlig mot en enda kund! Vilken pest! Men efter några timmar så gick det bättre och jag jobbade ju bara till 15 så jag var jätteglad för det. Åkte hemåt och efter ett tag kom Jeanette, Magnus och Tim också. Vi skulle äta tillsammans eftersom helgerna framöver bara försvinner. Jag och Tobias åker ju snart utomlands och då försvinner tre helger där och sen åker jag ju upp till Umeå igen. Åt stekt potatis, biffstek och champinjonstuvning. Sååå gott! Pappa lagar världens bästa mat!

Senare kom min moster hit med mina två andra kusinbarn så Tim fick leka och dom hade så roligt! Vi andra satt ute på altan och bara pratade. Senare på kvällen/natten tog vi fram kräftor, baguetter och västerbottenost och käkade. Tror inte att nån var speciellt hungrig men gott var det allt!

Tänkte ju lägga upp lite bilder på söta Etna och även bilder från Junsele djurpark men jag får inte bluetoothen att funka på datorn. Men det kommer nog lösa sig, så jag lägger upp dom så fort jag kan!

<3

Det är bara 1 vecka och 6 dagar tills vi åker till Naxos, Grekland! Längtar!!!



Trevliga lediga dagar!

Har uppdaterat sjukt dåligt på sistone och det är jag väl medveten om, inget jag gör för att jävlas, men det finns ju ibland så mycket roligare saker att göra än att blogga.

I måndags kväll så hälsade vi på Patrik, Annelie och Etna. Vi fick jordgubbar och glass och vi satt och surrade om bröllopet mest medan killarna satt nere och spelade Fifa på Playstation. Småungar ;)

I tisdags så ville jag så gärna åka ner till stan medan Tobias inte alls ville det, så jag följde med mamma, Jeanette, Magnus och Tim. Ville hitta ett par skor och även kika runt igen efter en bikini. Hittade ett par jättefina skor som var på rean! Men inte en enda bikini! Som tur var så hittade jag två jättefina på Ellos som jag beställde i förrgår.



Igår åkte jag, Niklas, Jeanette, Magnus och Tim till Junsele djurpark för att titta på alla djuren! Vi kom dit strax efter att dom hade öppnat och folket bara strömmade in. Kändes så kul att Tim skulle få se djur som han inte sett förut och han har alltid varit så intresserad av exempelvis tigrar och lejon. Vi såg iaf kameler, lamor, vargar, lodjur (fast dom inte alls ville bli sedda), åsnor, björnar, älgar, tigrar och lejon. Klockan 13 tittade vi på lejonvisning med en lejonskötare från Tyskland. Fascinernade att hon busar med lejonen och bär dom på axlarna. Vi avslutade dagen på djurparken vid elbilarna där Tim fick köra omkring en liten stund. Sedan åkte vi mot en pizzeria och käkade och efter det bar det av hemåt. En bra dag!

Hann bara vara hemma i nån timme och sen åkte jag och mamma på bingon på Forsmonöjet. Denna gång vann jag! Kors i taket. Fast vann bara 200 på en enkelrad men jag kände mig jäkligt nöjd iaf!

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Men ikväll ska vi iaf ha filmkväll med Kattis och Thobias!

Ska lägga in lite bilder från djurparken i ett annat inlägg!

Ha en bra dag <3


Lyckad fest med underbara människor!

Gårdagen var toppen! Jag, Tobias och Thobias åkte upp till Västby mitt på dan nån gång och vi började direkt fixa en massa! Killarna fick bära saker och fixa ljudanläggningen medan jag fick greja på med småplock. Fick bland annat häfta fast en pappduk på borden med bromsar runt hela huvudet. Dessa jävla bromsar. Det var äckligt mycket på dan, och i värmen i tältet. Jag har aldrig häftat något så snabbt kan jag säga, höll på bli tokig.

Sen åkte killarna upp i skogen och högg ner några små björkar som vi dekorerade med! Och i björkarna hängde jag svarta serpentiner. Sedan hade jag hittat svarta och vita ballonger på Konsum Extra som vi blåste upp och hängde i björkarna. Det blev riktigt mysigt! Och utanför tältet hade vi även ett stort runt bord där man kunde sitta om det blev varmt inne i tältet.

Vi hann även med att fixa en tipsrunda. Den gick ut på att man skulle svara på frågor som var baserade på människorna som var på festen! Tror det blev lyckat. Vi hade även brännboll och kubb, och allt blev väldigt uppskattat!

Vid 6-tiden började folket iaf att komma och alla var så himla fina och hade verkligen satsat på att passa in i vårt tema! Kändes så himla roligt och stämingen var verkligen på topp! Efter ett tag startade vi grillarna och när allt var klart satte vi oss allihopa inne i tältet och åt. Så trevligt med så fina människor och med underbar musik!

Efter maten och efter att alla lag hade gått runt tipsrundan så utsåg vi iaf en vinnare som fick två välförtjänta chipspåsar! Sedan drog vi oss ner på brännbollsplanen och delade upp lag! Jag tycker det är superroligt med brännboll men igår hade jag haft så ont i huvudet hela dagen och när jag började springa så trodde jag huvudet skulle sprängas! Så jag fick så lov att dra mig uppåt mot stugan. Satte mig därinne med älskade Kattis och drack vatten. Tänkte att det skulle hjälpa lite, men det slutade bara med att jag började må småilla istället. Tillslut släppte det rätt bra och jag tog två alvedon och sen var jag fit for fight igen! Skönt.

Kvällen fortsatte bra och jag kände bara att det blev en riktigt lyckad fest! Alla hade trevligt och alla pratade med alla. Ja, detta måste nog göras om! Nästa gång får vi väl köra en 80-talsfest! Det tror jag skulle vara roligt!

Ikväll har jag jobbat och jag är jäkligt seg just nu. Och imorgon öppnar jag, så jag ska nog försöka lägga mig i lagom tid, vilket betyder SNART! Imorgon ska jag och Tobias åka och hälsa på Patrik och Annelie också. Ska självklart mysa massor med Etna, som är så otroligt underbart söt!

Lägger ut massa bilder i bloggen imorgon, har tyvärr inte kameran här just nu. Eftersom det Tobias kamera så ligger den hemma hos honom! Godnatt vänner <3


Jag och min vackra Kattis.

50&60-talsfest!

Förlåt för dålig uppdatering, men det har inte hänt så mycket spännande i mitt liv på sistone! Ikväll är det iaf 50&60-talsfest uppe i Västby och snart ska jag, Tobias och Thobias upp och fixa inför kvällen. Det ska bli jättekul och jag hoppas allt går som vi har tänkt! Har planerat lite tipsrunda, brännboll och kubb. Och kl halv 6 blir det grillning! Mys! Uppdaterar imorgon med bilder!

Igår var jag och Tobias till stan efter jobbet och köpte lite grejer inför kvällen! Sen käkade vi på Diana och efter det åkte vi till Sofie som fyllde 23 år. Där var Jeanette, Magnus, Tim, Mariana och Kenneth också. Jag hade köpt ett presentkort på Elisabeth's presentbutik, så jag hoppas hon hittar något fint!

Nu ska vi käka nån slags frukost och om en timme ska vi hämta upp Thobias!

Och by the way, jag saknar min klass massor! Det kommer kännas skönt att komma upp till Umeå igen. Fast innan det ska det bli underbart att få åka till Naxos också, med min älskling. Augusti kommer bli en bra månad!

Ha en bra dag <3

Sundsvallsresa & håll-i-gång heeela dagen!

Igår på eftermiddagen kom jag och Tobias på att vi skulle åka till Sundsvall imorgon (läs: idag). Så imorse vid 9 kom vi iväg, för självklart ville vi vara där i relativt bra tid när affärerna precis hade öppnat. Först åkte vi upp på Mio och sen kikade vi inne på Media Markt. Hittade väl inget som vi ville ha! Eller mjo, vill ha en ny digitalkamera men det får bli ett senare projekt!

Efter vi var klara där mötte vi upp Camilla, en av mina äldsta vänner! Vi har varit vänner sen vi gick i tvåan eller trean på lågstadiet! Underbart att se henne, eftersom det var senaste i julas som vi sågs. Vi satte oss på Ikea och drack lite kaffe, och strax före 12 var hon tvungen att gå och jobba. (Hon jobbar på Ikea.) Så vi skiljdes åt och lovade att vi skulle försöka ses i höst! Så jag håller tummarna för att hon kan hälsa på mig i Umeå nån helg, det skulle vara så roligt!

Sen kom vi till Birsta City, superbra shopping enligt mig. Gillar affärerna där, speciellt Gina Tricot, Cubus och HM såklart. Mitt främsta uppdrag idag var att hitta en bikini, men tror ni jag lyckades med det? Nej! Det var så fruktansvärt urplockat överallt så tillslut kände jag bara att jag skiter i detta! Hittade iaf ett par supernsygga slitna jeansleggings, svarta harembyxor (inte speciellt vackra, men sköna och tänkte ha dom på jobbet) och sen köpte jag 3 fina ljushållare till Tobias lägenhet! Tobias däremot, hittade mycket mer. Det hela började på Ikea då han slog till och köpte en ny tv-bänk för pengarna han fick av mig för att köpa ett väggfäste till teven. Helt okej enligt mig, för denna tv-bänk är så snygg! Sen köpte han t-shirts och en skjorta på J&J och ett par badbrallor och shorts på Cubus. Fanns faktiskt riktigt fina kläder för killar där, vilket han inte hade trott innan! Så det var kul att jag fick in honom på en sån "tjej-affär", enligt honom själv.

När vi kom hem vid 18-tiden satte vi igång direkt med att montera bänken och det tog tusan 2,5-3 timmar, men då höll vi på att omjustera allt en massa ggr innan vi blev nöjda. Men vi var ganska less på slutet där! Nu står den här framför oss och ser perfekt ut! Det blev så fint! Och Tobias är så nöjd att han vet nog inte vart han ska ta vägen. Känns ju bra det!

När vi hade monterat tv-bänken kom jag ju på att vi skulle rensa Tobias garderob också, när vi ändå höll på greja liksom! Så då satte vi oss därinne och slängde/sparade diverse kläder. Och jag vek in allt fint i garderoben. Så nu är det ordning och reda! Vi blev klara med allt detta plock för bara nån halvtimme sen, och vi är rätt slitna nu. Tror det blir sängen strax!

Dock en superbra dag! Har fått mycket gjort och känner mig tillfreds just nu. Imorgon jobbar jag hela dagen, inte sådär underbart men det känns okej. Hälsa på mig vettja! Har jag inget emot. Speciellt inte på kvällen då det kommer vara äckligt lugnt och lite folk!

Godnatt vänner <3

planering & fixning!

Idag har jag, Kattis och Tobias varit på stan, fikat och planerat lite inför vår 50&60-talsfest som vi ska ha den 18 juli! Vi har varit alldeles för dålig på att ta tag i nått men nu så! Känns ändå som att vi har tid på oss. Vi har iaf inhandlat småplock som vi behöver, men vi lär nog alltid komma på mer saker! Förresten så köpte Tobias världens snyggaste peruk som han ska ha på festen, hur den se ut får ni se, men gissa om den kommer locka till många skratt! Själv håller jag på fundera vad tusan jag ska göra med mitt hår men jag har mina idéer, får se hur bra det kommer gå dock!

Nu är vi hemma i Långsele, köpte med oss krämbullar och sen gjorde vi kaffe när vi kom hit. Så nu har vi fikat och här sitter jag medan minsta brodern och Tobias sitter framför teven och tittar på när pappa spela nått golf-spel! Småpojkar!

Igår var jag, mamma och Kattis på bilbingo på Forsmonöjet! Vet inte alls varför jag tycker det är roligt, men det är ta mig tusan det! Medelåldern ligger väl sisådär mellan 50-60, men jag bryr mig egentligen inte. Men grejen är ju att jag aldrig vinner, så på nått sätt känns det rätt hopplöst! Men ni kommer nog se mig där igen nästa vecka! Skam den som ger sig.

Imorgon funderar jag och Tobias på att åka till Sundsvall för lite seriös shopping! Tänkte fixa lite smått och gott inför resan men får se vad vi hittar. Jag behöver verkligen en bikini, och kanske nån söt klänning eller ett par sandaler. Tobias däremot ska shoppa loss ordentligt. Han är en sån som antingen köpa ALLT eller ingenting! Så jag får hänga med in på alla kill-affärer och våra smakråd. Det blir nog en trevlig dag! Synd bara att jag hatar vägen till Sundsvall! Seeeg.

Nu ska jag fortsätta pilla med datorn, har precis gjort en systemåterställning efter ett virus jag hade fått på datorn! Den har varit inlämnad på Expert nu under helgen så jag hoppas verkligen jag får till den. Ser positivt ut iaf!

<3

ledig dag i min ensamhet!

Här sitter jag framför teven med datorn i knäet. Tobias har åkt till Västby och hjälpt sina föräldrar att måla om huset! Vet inte riktigt när han kommer hem, men förmodligen om ett par timmar. Får se vad jag ska hitta på tills dess! När han kommer tillbaka tänkte vi åka till Fredrik och Maria en sväng. Det var ett tag sen vi var där! Hoppas bara dom är hemma.

Har haft en helg som inte alls har känts som en helg! Jobbade 11-20.18 i lördags och när jag slutade åkte jag hem och bara tog det lugnt. Familjen och Magnus och Jeanette var ute med båten så jag hade hela huset för mig själv en stund, det var riktigt skönt! Sen dök hela gänget upp och mamma, jag och Jeanette satte oss ute på altanen och pratade! Efter nån timme hörde Tobias av sig och ville att jag skulle hämta honom i Helgum, så jag gjorde det. När vi kom tillbaka till Långsele gick han direkt till pappa och Magnus. Dom tre musketörerna eller nått sånt! Skönt att dom kommer så bra överens iaf!

Och igår började dagen lugnt, käkade frukost och sen skjutsade jag hem Tobias till Helgum. När jag kom hem igen var det bara att sätta sig i bilen igen och hämta bror som hade varit i Näsåker hos en kompis. Jag är alltid den självutnämnde chaufförer! Tröttsamt? JA! Så jag kom hem vid 14 och en halvtimme senare började jag jobba. Hade en sjukt seg kväll på jobbet med jättelite folk, men jag stängde med Camilla så det gick bra!

Efter jobbet åkte jag direkt till Tobias, hyrde med mig Benjamin Buttons otroliga liv som vi såg på! Den var otroligt fin och tänkvärd men kanske aningen seg! Speciellt för Tobias som gillar action. Men nu har jag sett den iaf!

<3


en fredag med favoriterna!

Sitter hos Tobias nu, Kattis och Thobias gick nyss hem. Dagen började med en sväng på stan, jag var ute efter en bikini men en sån verkar man ju inte kunna hitta i Sollefteå. Helt värdelöst. Får vänta och åka till Sundsvall istället. Hittade iaf en jättefin kjol på rean på Kläddax. När vi var klara i stan åkte vi till Österforse och hämtade upp Tobias pappa och skjutsade honom hem till Västby. Där fick vi kaffe och satt och surrade ett bra tag.

Vid 15-tiden kom vi hem till Helgum och gick bort till Henke och Jörgen och kikade vad dom gjorde. Efter ett tag pallrade vi oss hemåt igen eftersom Kattis och Thobias skulle hämta upp oss vid 17 när dom ändå åkte förbi här. Vi skulle nämligen åka upp till Kattis och grilla där. Det var jättetrevligt och supergott med grillat. Efteråt satt vi i köket och pratade och skrattade! När klockan började bli 21 så skjutsade Kattis pappa ner oss till Helgum igen. Vår plan var då att vi skulle ta oss ett dopp på badplatsen men när vi kom ut och kände hur kyligt det hade blivit ute så ångrade vi oss. Men Thobias hoppade i han! Han gjorde det nog mest för att motbevisa oss men jag tror han frös rätt bra!

Och sista timmarna har vi tillbringat i Tobias vardagsrum, lyssnat på musik och bara umgåtts. Men jag tror alla var rätt trötta så kvällen blev inte speciellt lång! Skönt eftersom jag ska hoppa i säng så fort jag har publicerat det här inlägget.

Imorgon jobbar jag mellan 11-20.18, känns inte sådär jättekul men det kommer nog gå bra!

Godnatt <3

Psykologer är INTE konstiga!

Kom hem från en eftermiddag på jobbet för ett litet tag sen. Har varit jävligt mycket folk ikväll, och ändå är de bara onsdag. Måste bero på värmen och på att det är sommar. Har iaf haft fullt upp och på när klockan närmare sig 20 svettades jag som en tok. Sprang runt som en galning och försökte hinna med alla småsaker som ska göras innan stängning, och då blidde det varmt! Men nu är jag iaf hemma med skjortsen på, istället för min jobb-pikétröja och jeans. Sitter nere i källaren vid mamma och pappas dator eftersom min just för tillfället är inlämnad!

Igår kväll var jag och mamma nere i stan hos en jobbarkompis till mamma. Sara, en kompis till mamma sen flera år tillbaka, firade sin 37-årsdag där och vi blev bjudna på tårta och fruktsallad. Och där satt jag med underbara medelålders kvinnor. Jag känner ofta att jag liksom passar in där. Vet inte om det gör mig gammal eller om det bara gör mig mogen? Äsch, det är detsamma. Tycker iaf om samtalen och få prata med människor som har erfarenhet av livet. En sak som jag också gillar är det faktum att ingen av dom som satt där vid bordet på något sätt dömde ut mig för att jag ska bli psykolog. När man pratar med yngre människor så får man alltid samma respons. "Åh shit, du kommer analysera mig" och "Alla psykologer är konstiga". Jag blir bara så trött. Igår fick jag höra att jag var mogen och duktig som hade kommit in på psykologprogrammet och som faktiskt visste vad jag ville här i livet. Och jag gillar det, dom vet vad som pratar om istället för att ha förutfattade meningar om vad psykologer gör eller hur dom är. Det är tröttsamt men förmodligen kommer jag få dras med det i alla år! Det är väl lika bra att vänja sig. Men detta är liksom en bidragande faktor till att jag gillar att umgås med äldre människor. Och mammas jobbarkompisar är superbra på alla sätt. Dom får mig att längta till den dagen jag får egna kollegor att luncha med! Mys.

Imorgon jobbar lilla jag förmiddag och efter det ska jag banne mig bada! Tobias har bada nu två dagar i rad när jag har jobbat eller inte kunnat vara med, men det ska bli ändring på det. Imorgon så! Hoppas bara det blir lika fint väder då.

Nu ska jag pallra mig till teven och käka vindruvor och dricka vatten! Nytto-Linda är mitt nya namn.

Godnatt <3

RSS 2.0