Nu bär det av!

Nu sitter lilla jag hemma hos Tobias och skriver från hans dator. Mitt internet hemma ville inte som jag ville idag! Snart blir det sängen, och imorgon kl 8 åker vi ner till Stockholm. Ska blir så himla roligt! :) Har längtat länge. Hade föredragit att åka till Göteborg, men nu blev det inte så. Gråter inte för det! Blir borta till antingen söndag eller måndag, så nu blir det ingen blogg förrän nästa vecka! Hoppas alla ni 7 läsare klarar er. HAHA!

Ikväll har jag och Kattis varit på bilbingo, jag måste ju säga att vi är såå coola. Bilbingo är faktiskt inte så hemskt som det låter, tro mig. Testa nån gång. Sen att man aldrig vinner var en helt annan femma. Tur att jag ser mig själv som en väldigt bra förlorare, kan nästan glädjas åt alla andra runt omkring som vinner 2 ggr i rad. (eller inte) Äsch, nästa onsdag är sista gången och man kan ju inte bryta traditionen nu, så jag bara måste dit! Då jäklar ska jag vinna. Tro´t eller ej!

Åh, måste bara säga att jag älskar vädret som har varit nu. Helt underbart. Och jag fick vara ledig några dagar så jag kunde sola och bada jag med! Hoppas bara vi slipper en massa regn nu nere i Stockholm, såg inte ut som att det skulle bli nått toppenväder. Men huvudsaken är ju att det blir uppehåll!

Nu måste jag hjälpa älsklingen att packa, han klarar tydligen inte de själv ;) SÖTNOS! <3

Hörs på måndag!

En sorglös dag.

Idag är en bra dag känns det som. Har inga bekymmer, utan allt känns rätt lätt. Trots att jag står på jobbet precis i detta ögonblicket. Det var inte ens särskilt ångestfyllt att kliva upp i morse, och jag kan informera er om att jag inte är någon morgonmänniska. Så, kan man lita på att detta ljuvliga humör håller i sig, nja, men what the hell, det är ju trevligt så länge det varar! Anledningen till att jag mår bra just nu är att jag har fått ny ork. Jag känner mig inte längre lika hopplös som jag gjorde för några veckor sen, och i början av denna blogg. Jag ser ett nytt ljus i slutet av tunneln, även om ljuset är lite för långt bort. Men det kan jag acceptera. Tiden går ändå fort, trots att dagarna går sakta. Jag ska skapa en helt fantastisk framtid till mig själv, titta ska ni få se!

På torsdag åker vi till Stockholm, jag och älsklingen. Det ska bli så roligt! Can hardly wait. Det jag ser mest fram emot är Prideparaden, tycker den är helt underbar.

Nej, nu blir det lite snuspåfyllning, så jag har inte tid med bloggen mer.

Heeejdå <3

Sommar sommar!

Igår var vi på Sandudden och myste hela gänget, vilka är mamma, pappa, Andreas, Niklas, jag, Jeanette, Magnus och Tim. Vädret har varit underbart dom senaste dagarna och jag har varit bitter konstant för att jag jobbar. Men igår jobbade jag bara till kl 3 så då åkte vi ut med båten direkt när jag har slutat. Allt var helt perfekt. Vindstilla och lagom varmt. Älsklingen råkade ju bränna sig rätt rejält, han såg ut som en riktig kräfta. Men det är ju sånt som händer då man inte smörjer in sig! <3

Jaha, då ska man iväg och jobba igen då om 1,5 tim. Och jag ser då inte fram emot det. Tidigare har jag inte varit så anti-jobbet som jag har blivit nu på slutet. Jag spyr nästan när jag tänker på att jobba. Jag vill verkligen inte mer. Har som tur är bara 3 dagar kvar att jobba och sen tror jag att jag ger upp Coop Konsum för gott. Men vi får se!

Till veckan ska jag och Tobias* åka ner till Stockholm. Det ska bli så himla roligt, jag har längtat efter att komma iväg ett bra tag. Är så trött på att bara dra bena efter mig här uppe! Och det var väldigt längesen jag var i Stockholm. Vi ska kolla på Prideparaden, som jag tycker är helt ljuvlig och sen blir det nog Grönan och kanske Skansen! En massa mys iaf.

Jag undrar om det är värmen som gör mig trött eller om jag just nu är allmänt trött på min situation? Vad tror ni?

*Min kärlek som jag inte skulle kunna leva utan under några omständigheter! Han är min klippa och mitt allt.

Ha en trevlig dag!

En av mina favoriter på Grönan!

Tom i kroppen!

Idag har varit en dag då jag har mått piss, helt allmänt. Inte på grund av något särskilt som har hänt, utan på grund av vädret och det faktum att jag måste jobba, mellan 11-20.18, närmare bestämt. Jävla helvetesjobb! Jag blir så trött. Det är så typiskt. Jag jobbar alltid när det är något roligt som händer (Laxfestival ikväll i parken) Laxfestivalen i sig är inte speciellt roligt, men jag skulle gärna åkt ner med alla andra och bara gått runt, haft det mysigt i det fina vädret och bara träffa människor man inte träffat på år och dag! Jag är så jävla bitter. Jag är så arg så jag skulle kunna börja gråta. Och det gör ju inte saken bättre att jag måste vara trevlig mot alla dessa kunder, om och om igen. Säga samma sak tusen ggr om dagen och alldeles nyss kom kunden som jag verkligen nästintill avskyr. Åh, suck. Och ändå har hon aldrig gjort mig nånting, jag bara stör mig på henne. Och mjukglass har jag gjort heela dagen, förstår ni hur less jag verkligen är? Nej, jag tror inte det :P Vet att jag låter som världens mest tragiska pessimist men jag kan inte göra nått åt det just precis idag! Hoppas iaf att ni har det trevligare och att alla badar och solar utan mig! Suck. GAAAAAAAAAAAAH! Frustrationen håller på ta livet av mig.

Nej, nu ska man väl fylla på mjukglass, torka borden, diska, säga "hej" och le sådär töntigt när det kommer en kund. Döda mig långsamt med en blåslampa, pleeease!



God(fuckingj*vla)morgon!

Ursäkta mina svordomar men jag är inte riktigt på humör för att jobba idag. Inte alls faktiskt. Jobbar från 8.30 till 20.18, vilket är ett sjukt pass. Ska försöka att gå på jobbet med ett bra humör, för annars kommer jag dö innan halva dagen har gått! Tyck synd om mig :P Sitter och kollar på roomservice den här tiden på morgonen, vilket jag inte brukar göra ofta. Och om 20 minuter ska man iväg. Skriver nog ikväll igen och berättar om jag överlevde dagen, vilket jag förmodligen lär göra.

Mitt jobb är såå tråkigt, dra mig baklänges!

Wish me luck.

Matvraket Linda.

Jag förstår mig inte på mig själv ibland. Hur fasen kan en intelligent kvinna som jag själv inte förstå att om man äter ett rör med pringles-chips, så går inte det så bra ihop med att försöka gå ner i vikt! Hur jävla dum får man vara? Och varenda gång jag har vräkt i mig massa chips och godis så ångrar jag mig alltid efteråt och tänker att jag ska försöka komma ihåg känslan och aldrig göra om det igen! Det går ju lika bra att trycka i sig kiwi, äpplen och vindruvor, eller hur? Jag blir tokig på mig själv. Vad är det som driver mig att äta chips? Är det så gott att jag vill gå upp alla 7 kg som jag har gått ner. Nej, aldrig någonsin! Åh, suck. Och man hör alltid en massa snack om att människor som äter bara för ätandets skull har större problem än själva maten. Att maten fyller ett tomrum som något annat lämnat efter sig. Men hur mycket jag än funderar kan jag inte komma på vad som leder mig till att äta så mycket som jag kan äta. Det är helt absurt! Och onödigt. Nej, nu får det vara nog!

Nu kollar jag på Sex and the City, som jag har kommit att älska! Förstår egentligen inte varför, det har bara blivit så sen jag började titta på sista säsongen. Nu är jag fast! Den är underbar, man blir glad, ledsen och ännu mer glad när man tittar på den! Det känns ju otroligt originellt att jag ska bli tokig i SACT precis nu när filmen kommer ut och allt, men alltså, ni får tycka vad ni vill. ;P

Idag har jag iaf varit på stan, köpt en så jäääkla snygg kjol och en tröja. Sen var jag barnvakt till Tim, min älskling. Vi köpte glass, åkte rutschkana och gungade. Han får mig att bli glad inombords, alltid, oavsett vilken sinnesstämning jag är i. Sen kom T och vi käkade palt/kroppkakor hos mig. Efter det åkte vi upp till Holmstrand till några kompisar och Tobias bror, flickvän och deras barn. Fikade och pratade :)

T <3


Späckad dag!

Nu har jag nyss kommit hem och nu håller jag på koka ägg :) Tobias sitter här mittemot mig vid köksbordet och nu kommer han och ger mig en kram! Vi sov som ni förstår över hos Tobias jobbarkompis i deras sommarstuga. Det var en riktigt mysig kväll igår. Käkade gott, sen spelade Kattis Thobias lillebror Danne gitarr och sjöng! Me like. Jag tycker nog det är bland det bästa man kan lyssna på. Önskar jag kunde spela gitarr 100 ggr bättre än vad jag kan nu och sen önska jag ju även att jag kunde sjunga sådär underbart fint så folk får rysningar i hela kroppen! Det skulle vara nått det! Tur att jag har andra bra kvalitéer iaf! :P

Idag ska jag gå på stan med Karro och Kattis, mina små havspärlor. Ska försöka att inte shoppa en massa och stå emot begäret av ett par nya skor! Haha. När jag är klar på stan så ska jag och pappa hem till Magnus och Jeanette och då blire jag som får vara barnvakt. Ska gå ut och gå en sväng med underbara Tim. Tänkte bjuda han på lite glass och kanske gå ner till älven och kasta lite sten, som han älskar. Det ser jag fram emot.

När jag är klar där ska jag umgås med min T hela kvällen. Vad vi ska göra vet jag inte, men vi hittar nog på nått. Älskar honom mer än allt annat <3

Nu är mina ägg klara, så nu ska jag mumsa i mig lite äggmackor och käka fil & müsli. Gosh, vad gott.

Den bästa man kan ha!

Tänkte bara informera er om att min pappa är världsbäst.

Away we go!

Nu ska vi alldeles strax åka ner till stan och grilla ;P Är hungrig som en tok så nu jäklar blire att vräka i sig mat som aldrig förr! Blir fläskfilé, tsatsiki och sallad. Bra mat för mig! Jag och T har tillbringat nån timme hos Magnus, Jeanette och Tim. Var himla mysigt. TIM ÄR VÄRLDENS GULLIGASTE UNGE! I love him <3

Nej, det här blir ett kort inlägg, för nu ska vi börja åka!

Har iaf tagit en massa kort på mig själv som jag tänkte visa er. HAHA. Fy fan vad tragiskt jag är. För er som inte visste det så älskar jag att ta kort på mig själv. Kalla mig knäpp eller ytlig, men det finns en charm med att själv få välja hur man ska se ut på ett kort istället för att se ut som en miffo när andra har tagit kort på en. Så här får ni lite fina exempel. Plus att jag tycker kameran på min dator är himla bra!



Skriver igen imorgon! Nattinatti.

Kvällsnöjen!

Jo ni, ikväll ska jag och Tobias hem till en av hans jobbarkompisar och dennes flickvän. Ska grilla, dricka och bara mysa. Kattis och hennes Thobias kommer dit också, eftersom det råkar vara så att T's jobbarkompis är Thobias halvbror! Det ska bli himla trevligt iaf. Looking forward to it :)

Idag känner jag att jag tycker om många saker, Oprah, Johnny C, "Jolene" med Dolly Parton, Dr Phil, grillad mat, äggmackor, telefoner som inte går sönder heela tiden, "Rockstar" med Nickelback, Tim och min familj förstås. Min pappa är den sötaste pappa man kan ha! Och T är min, bara min.



Känner nu att jag har kommit över den största besvikelsen med arbetslivserfarenheten och nu kan jag faktiskt koppla bort det faktum att jag inte kom i nu i höst och se framåt istället. Jag får söka till våren helt enkelt och jag hoppas verkligen att jag får jobba mer nu i höst, annars vet jag inte vad jag ska göra. Men allt brukar ha en tendens att ordna upp sig. :)

"Stop having a wishbone where your backbone should be"
Hörde det på Oprah och jag känner mig inspirerad av det uttrycket. Gör det ni med!

En djurisk dag!

Ni får förlåta mig för den dåliga uppdateringen. Ha haft så mycket för mig i helgen så har verkligen inte suttit vid datorn nånting! I fredags var vi hos Tommie och Carola, käkade gott och drack lite. Trevligt trevligt!
Sen på lördagen cyklade jag ju Helgum runt, vilken gick bättre än väntat. Har bara ont i rumpan efter den där jäkla sadeln! Ren och skär smärta. Så nu har man klarat sig runt hela Helgumssjön på cykel. 4,2 mil. Stolt man kan vara över sig själv :)
På kvällen på lördagen gick jag ut med Kattis. Vi var hos Sofies kille Martin först och drack och sen drog vi ut på stan. Ingen höjdare alls! Men men :P Tro om jag har vuxit ifrån att gå på stan och krogen? Börjar tro de ibland. Va längesen jag hade roligt ute!
Och igår var jag och älsklingen i Junsele och gick på djurparken. Det var ju några år sen man var där måste jag säga men det var faktiskt rikigt mysigt. Och sen fick vi vara med på en visning av dom vita lejonen, rätt mäktigt att se. När vi kände oss klara åkte vi hemåt och landade hemma hos mig.
Och här hemma höll dom på mixtra med min (splitternya) dator. Dom skulle dela upp hårddiskarna och pappa hade tagit hit Christian som är jätteduktig på de här med datorer ;P Men alltså, det slutade med att det stod att vi skulle stoppa in en recovery CD i datorn, vilket skulle innebära att allt jag hade på datorn skulle ha försvunnit. Och det tillät då fasen inte jag. Det jag har ´på datorn är helt ovärderligt. Alla bilder och alla texter! Nej NEJ! Efter många om och men fick vi till det. Herregud vilken lättnad det var. Skulle ha kunnat gett Christian 5000 just då för att han hade räddat allt på datorn. TACK!

"När du står en dag, vid ett vägskäl i ditt liv, som ett vilset litet barn. Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar."
Tack älskling för att du finns!

By the way, lyssna på Johnny Cash's "Man in black". Den är underbar. JC är underbar. :)

http://youtube.com/watch?v=iXRmJyIyJbM&feature=related

"Well, there's things that never will be right I know,
And things need changin' everywhere you go,
But 'til we start to make a move to make a few things right,
You'll never see me wear a suit of white."


Ny dag, nya händelser.

Nu är jag hos Tobias, ska snart iväg till Tommie och Carola. Tur det, för nu är jag hungrig ;) Mums med grillat, men vädret är ju hemskt. Skitsommar hittills har det varit. Idag har jag jobbat fram till typ halv 5, smet lite tidigare. Och nu börjar min lediga helg. Fy tusan vad härligt :) Imorgon skulle ju jag och Tobias cykla Helgum runt men om det ska vara sånt här väder så slipper jag helst. Men få se imorgon. Har faktiskt sett fram emot det här länge, trots att jag är latare än allt annat. :P Blir det regn så har vi ändå saker för oss. Mamma fyller år på lördag och lillebror idag. Så vi ska fira dom på lördag med tårta och kaffe ;) Få se vad det blir.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Skriver snart igen!

Bye. <3

Älskar min T. Han är bäst i världen, SÅDESÅ :D

A better day.

Idag känns allt mycket bättre faktiskt, har haft en trevlig förmiddag med mamma och min gudmor. Vi käkade god lunch och sedan var vi och köpte xbox 360 till lillebror som fyller år imorgon! Gud vad glad han kommer bli. Och igår pratade jag massor med min älskling om allt och nu känns det mesta bra. Jag älskar dig gubben som försöker förstå, uppskattar dig till månen och tillbaka. <3 Och faktiskt så känns det okej att traska iväg till jobbet nu om typ 20 min. Igår var en otroligt seg dag men idag är bättre. Och jag vet att alla kunderna kommer vara sååå gulliga mot mig idag ;) At least I hope.

Imorgon kväll ska jag och T åka till hans grannar i Helgum och festa lite. Blir nog rätt lugnt men det ska bli himla trevligt. Blir lite grillning och nån öl sådär :) Ser jag fram emot. Och på lördag ska vi cykla Helgumsjön runt, kan inte säga att jag ser fram emot det förrän jag har gjort det. Kommer nog dö pga av min dåliga kondis! Men skam den som ger sig och inte försöker. Hoppas bara på lindrig träningsvärk eftersom jag ska ner på stan och festa med min älskade kusin på kvällen. Ungdomens dag och min lediga helg. Det ska bli roligt. Var en evighet sen jag gick ut med Sofie. Känns bra, bra bra!

Kusiner i vått och torrt! <3

Låt dina blommor slå rot där det finns jordmån
Låt dina växter får leva där de trivs
Lås inte in dina plantor i ett drivhus
Låt de få slippa ett onaturligt liv
Låt den du älskar få pröva sina vingar
En dag så flyger din älskade rätt
Vill du bli respekterad av din avbild
Så får du visa din avbild respekt

Tack Kristoffer, för promenaden och så mycket mer.

Du är verkligen toppen! Och eftersom du skrev om mig på din blogg så kan ju inte jag vara sämre. Det är skönt att ha en vän som du, som har ännu högre och tuffare mål än mig. Eller iaf helt andra. Men vi är lika beslutsamma båda två och det leder till en förståelse som man inte kan hitta någon annanstans. "Begåvade människor är deprimerade människor". Hm, jag uppskattar verkligen att du försöker pigga upp mig ;) Men jag förstår verkligen din poäng. Fast det kan vara tufft att höra sanningen ibland! Haha. Tack iaf, för att du vill vara min vän och för att du alltid finns där!

På vår bal i 9:an. Det var tider det :)

Jag har insett nu att bloggen har blivit ett beroende för mig eftersom jag befinner mig på en plats i livet då jag måste få skriva ner det jag känner. Kan inte bara hålla allt inom mig, blir tokig. Thank you for reading!

Jag och mina pessimist-tankar.

Sitter här på sängen hemma och ska snart åka och jobba. Ser jag verkligen inte fram emot men det är inte min värsta fasa heller. Trivs rätt bra med att jobba i affär, man får möta tonvis med människor och man får verkligen träna upp sin sociala sida. Det krävs mycket av en när man ska bemöta kunder på ett bra sätt nästan varje dag. Man får aldrig tillåta sig själv att vara irriterad eller sur och låta det gå ut över andra. Nej nej. Tur att jag är duktig på att spela glad och trevlig. :)

Igår kväll låg jag iaf och funderade. Och varje gång jag funderar på det så känner jag mig som en egoist. Det ligger väl i min natur antar jag. Att aldrig tillåta mig själv att känna som jag verkligen känner, utan få dåligt samvete istället. Men jag tänkte att jag är arg, väldigt arg. Jag är arg för att jag önskar att människor runt mig förstod hur dåligt jag mår över det här med att jag inte kom in någonstans till hösten. Jag önskar att folk var lika ledsen som mig, så att dom inte kunde sitta och lyssna på min problem och nicka med ledsna ögon men samtidigt inte alls förstå. Det kanske låter tragiskt, och det är väl precis vad det är. Jag känner mig helt hopplös. Just nu har jag hamnat på ett konstigt ställe i livet, där jag varken vet vad jag känner eller hur jag vill känna. Jag har en stark känsla av att alla bara lever sina liv och jag har inget liv. Att dagarna bara flyger förbi mig, och jag kan som inte följa med. Jag har inte den styrkan eller orken. Hallå, hur hemskt kan man få sitt liv att verka? Jag vill inte ha det såhär. Jag vill inte bo här mer. Jag är så fruktansvärt rädd för att fastna här där jag inte har någon framtid. Nu skulle jag bara vilja hoppa på nästa tåg någonstans långt bort och starta ett liv där jag vet att det finns något för mig. Någonting där jag kan utvecklas och bli bättre! Jag känner mig så nere och ledsen, djupt inifrån själen. Det påverkar allt för mig. Jag vill må superbra, så jag slipper låta mina känslor gå ut över andra. För jag vill inte vara en sån. Jag tror mer om mig själv än att vara ett offer som reflekterar all dålig energi på omgivning. Nej, det är inte jag. Måste bara fundera mer och ta tag i saken. För jag vill känna att hur jag än gör, så är jag nöjd med det beslutet. Sitter jag och ångrar saker så kommer det bara driva mig till vansinne. Blä!

Nu ska jag iaf trycka i mig en banan och gå på jobbet.



Min Kattis är en del av min styrka som jag har just nu. Tack för samtalet igår om allt gumman, tror du vet vad jag menar. Jag älskar och uppskattar dig så otroligt mycket. <3

Kärlek till dig T. KYSS


I Helgum hos min T.

Kom hem från Sundsvall vid halv 10 och nu har jag och Tobias kollat på Batman Begins, men jag förstår inte syftet med att göra om hela Batman-storyn bara för att göra fler filmer och tjäna mer pengar. Men visst, den var bra! Säger inget om det. Allt för underhållning, right?!

Jag och Kattis hann iaf gå runt i Birsta City tills vi blev less. Kom väl dit vid 6-tiden och va där till precis 8. Det är ju så stort där om man jämför med hur det var förut. Herregud, det är ju så man går vilse. Var duktig idag, shoppade knappt nånting. Duktig flicka Linda, duktig flicka ;) Köpte iaf presenter till Sofie och mamma som fyller år nu i veckan. Så jag känner mig väldigt nöjd med dagen. Nu antar jag att det blir sängen och imorgon jobbar jag eftermiddag, don't really like those. Yuck!
Sen hoppas jag att Kristoffer har tid för powerwalk med mig imorgon efter jobbet, eller vad säger du Krill?

Vill bara tillägga att T är min sötnos och världens underbaraste pojkvän, på riktigt! <3 Finns nog ingen bättre i världen. Han överöser mig med så mycket kärlek så ibland känns det som att jag knappt är värd allt det fina han har att ge mig! Men åh, vad det är trevligt. PUSS!

Godnatt!


Om en timme drar vi till Sundsvall!

Då ska jag och Kattis, hon med stort K, till Sundsvall. Vi ska skjutsa ner pappa, lillebror och pappas jobbarkompis till tågstationen. Dom ska ner till vår kära huvudstad och titta på Iron Maiden. :) Och när vi har släppt av dom så hinner vi förhoppningsvis in till Birsta City en sväng. Har 3 st som fyller år den här veckan, så man kanske borde köpa nått iaf. Sofie på torsdag, lillebror på fredag och mamma på lördag! Dyrt säger jag bara ;) Men det är dom väl värda!
Så nu sitter vi här och är rastlös och väntar på att kl ska bli 4 så vi får åka. Ser däremot inte fram emot resan, vägen till Sundsvall är så förbannat tråkig! :P

Men ikväll ska jag iaf få träffa min älskling igen. Ska hoppa av där när vi kommer hem. Och mysa en maaaasssa <3

Och ni, är man egoistisk om man låter sina mål gå före allt när man har kämpat för dom i flera år? Eller är man bara rättvis mot sig själv? Det är en bra fråga tycker jag.

Mina personliga tankar!

Väldigt personligt på något vis men vill ändå dela med mig av hur jag känner och tänker. Skrev det här för någon vecka sedan innan jag hade fått veta att jag inte kom in på något universitet. Men jag känner fortfarande likadant. Read this, om ni nu orkar! Varsågoda:

Ibland känns det som att jag står i ett tomrum. Som om jag har ena foten här i trygga Långsele och den andra i något vagt kanske där borta i framtiden som jag inte vet är min. Jag blir trött på att gå och undra, hoppas och stressa upp mig för allt som komma skall eller allt som kanske inte alls kommer. Men vaddå, tydligen måste man behålla optimismen för att behålla förståndet. Jag blir tokig snart. Det känns verkligen jobbigt att inte veta någonting.
Och det känns som att även om jag skulle veta, så skulle jag aldrig vara säker. Jag är en feg människa som söker trygghet. Utan trygghet och stabilitet i vardagen definierar jag mig själv som ingenting. Jag blir rädd när jag tänker på att lämna allt bakom mig och gå framåt till en framtid i något nytt, okänt och tanken på att behöva vara ensam skrämmer mig mer än något annat. Att vara ensam är för mig synonymt med att vara övergiven, trots att jag är så pass klok att jag vet att jag aldrig någonsin skulle bli övergiven. Människor älskar mig, många människor älskar mig och skulle gå genom eld för mig. Det handlar inte om det.
Det handlar om att jag vill vara den där drivna människan som inte nödvändigtvis behöver veta allt innan hon handlar, utan som bara gör det och vet att allt kommer att gå bra. För utan risker och chansningar blir jag en medelmåtta och jag vägrar tillåta det. Vad har allt slit och sena nätter med 14 sidors uppsatser då gjort för nytta? Jag är så feg. Jag är otroligt stolt och så fantastiskt nöjd med mina bedrifter och prestationer i livet hittills. Men du kommer bara till en viss punkt i livet med MVG i alla ämnen. Du kommer rakryggad och med näsan i vädret i studenttåget sjungandes på "Sjung om studentens lyckliga dar..." och med ett betygsdokument som du gärna vill rama in i en guldram på väggen och bara visa hela världen. Men vad gör ett papper med många M:n, V:n och G:n för nytta på en vägg om du inte verkligen använder det till något storslaget. Något i stil med att utbilda sig till läkare eller advokat. Vad fan har man kämpat för om man bara har kämpat för själva betygen i sig? Är det för någon slags bekräftelse eller är det för att bara tillfredsställa sig själv på något vis?

Jag har aldrig varit nöjd med ett G. Nej, jag är då ingen medelmåtta eller någon "vanlig" ung kvinna. Jag är hur bra som helst, kan skriva superbra texter på engelska och göra tilltalande uppsatser om stora ledare som Castro. Fy vad jag är duktig. Kolla mamma, jag fick MVG... Igen.
Någonstans mitt i allt tror jag att jag tappade bort varför jag kämpade. Jag vet inte varför jag alltid har velat vara bäst och velat få bekräftelse på hur duktig jag är om och om igen. Jag tröttnar då aldrig. Och nu är jag snart 20 år gammal, det har gått ett helt år sedan jag tog min efterlängtade student och nu kan jag inte sluta fundera över om mina mål idag bara är baserade på min hysteriska betygsmani? Att jag aldrig kan nöja mig. Folk har förväntningar höga som höghus på mig och det är helt okej, det driver mig framåt och det behöver jag. Men samtidigt så blir jag förvirrad. Vad skulle jag bli utan världens längsta utbildning i bagaget och ett välbetalt jobb? Skulle jag bara bli en besvikelse? Jag har själv satt mig i den här situationen, absolut, men ni skulle bara veta hur svårt det är att veta att människor runt omkring mig ser det som en av livets självklarheter att jag ska bli psykolog och tjäna mer än både mamma och pappa tillsammans.

Ibland känns det som att jag inte får någon luft, jag skulle behöva koppla bort mig från omvärldens påtryckningar och förväntningar och bara få tid över att tänka. Jag hinner inte tänka, jag hinner bara oroa mig för om jag verkligen kommer bli en bra psykolog, om jag ens kommer vilja bli det efter första året på utbildningen? Jag blir stressad. Någon som jag, klassens ljushuvud, ska veta vad hon/han vill.
Delvis vet jag precis vad jag vill och känner mig ambitiös och jätteduktig, men vissa dagar vet jag knappt hur tusan jag kom igenom gymnasiet med dessa suveräna betyg. Var det verkligen jag som gjorde alla prov och arbeten? Finns det en lägsta nivå för en så ansvarsfull och intelligent kvinna eller finns det bara olika steg av höga nivåer? Vad är en godkänd framtid i mina mått mätt?
Jag förstår egentligen inte varför jag sitter och klagar över folks höga förväntningar, utan dem hade jag inte kommit hälften så långt som jag har gjort idag. Jag är fruktansvärt tacksam och glad över att min omgivning har trott på mig. Men jag pratar bara om baksidan av pressen att alltid vara perfekt och aldrig göra något fel. Det är inte alltid lätt, trots att det idag är mycket lättare för mig än när jag var yngre. Idag handlar det mest om mig själv och mina förväntningar på mig själv. Jag är rädd att jag bara drivs av att göra något jag vill ska se bra ut i andras ögon och ignorerar mina egna tankar och känslor. Min egen vilja och mina egna behov. Det är Linda i ett nötskal.
Jag skulle nästan kunna leva ett liv där mitt enda syfte som människa var att göra andra människor glada och nöjda. Jag skulle ge människor hela världen om jag kunde. Ge till andra är det jag upplever som mest tillfredsställande. Det är livsfarligt om jag vill kunna leva ett liv som jag vill trivas med och inte ångra. För om jag har kämpat och slagit mig fram med knytnävarna för att skapa den bästa möjliga framtiden för mig själv så kan jag inte låta allt gå i spillror för att jag vill göra mina nära och kära nöjda. Det är ju helt sinnessjukt. Jag om någon är ju värd att verkligen välja min egen väg efter att ha gått igenom alla skolår och kommit igenom dem med bravur. Eller vad tycker ni? Om man har gett sitt liv hittills till att skapa den bästa framtiden i världshistorien så är det helt talanglöst att inte ge sig själv den rätten idag att ordna den framtiden.

Jag har funderat över en sak på sistone. Jag skulle vilja se in i min perfekta framtid och veta precis hur allt utvecklas. Inte för att jag är nyfiken, utan för att jag vill slippa undra och oroa mig. Jag vill bara veta, helt säkert, till hundra procent. Då slipper jag denna gnagande ovisshet och osäkerheten som detta väntande för med sig. Jag är inte kvinna nog att klara det. Hjälp mig någon, tala om för mig exakt vad jag ska göra, så slipper jag använda min alltför välanvända hjärna! Den har tröttnat, blivit utarbetad, tagit semester och skrumpnat ihop. Vad gör jag nu?


En trött Linda på jobbet!

Ja, det kan ni ge er fan på. Jag är helt slut i kroppen såhär på morgonen, orkar knappt vrida ur en disktrasa! Då är det illa :P Som tur är så brukar det bli bättre och bättre för varje timme som går! Sen hoppas jag på snälla kunder idag, orkar inte med sura gubbar och tanter! Och förresten, kom gärna in och hälsa på ;) Kan bjuda på en kopp kaffe. Gud vad jag är snäll!?

Jobbar iaf bara till halv 3. Och efter det får jag se vad jag ska göra, hoppas att min guldklimp Tim är hemma så jag kan åka och hälsa på och gosa lite! :)



BYE BYE!

Min älskling är här <3

Och nu ligger vi och myser i sängen. Love him to death! Därav en superfin ring på min vänstra hand! :) Vi har varit tillsammans i 7 mån idag och allt känns jättebra! Yummie.

Igår var iaf en rätt trevlig kväll, det var bara så jäkla tråkigt att det skulle regna konstant hela tiden, så vi fick sitta som packade sillar i ett tält allihopa. Men det gick det också. Det var bara lite svårt att få igång grillen, eftersom den praktiskt taget blev smått vattenfylld :P Men tillslut fick vi iaf till allt så köttet blev klart och sen friterade vi strips och åt aioli till de. Fy tusan vad gott! Vid halv 11 så dog stereon och med den hela festen! Efter det satt vi mest och slappade och vid 12 gick jag och Tobias hem hand i hand :)

Och idag har jag jobbat, fast bara till halv 3 som tur var. Hade inte orkat längre. Nu tänkte jag bara mysa med älsklingen och bara göra ingenting!

Heeejdå!


Festfin & regnväder.

Nu sitter vi hemma hos Tobias. Jag, älsklingen, Kattis och hennes Thobias. :) Dricker lite öl och cider innan vi ska dra iväg till Patrik och Linda. Tur att Tobias bor grannar med dom! Och vädret är ju helt kasst idag men men, det får gå ändå! Har iaf jobbat fram till 3 och det gick rätt bra. Slipper iaf grispasset 11-20.18 och då är jag glad!
Nu har jag och Kattis tagit lite fina kort som jag bara måste lägga in här! :)


Sjuk & trött.

Sitter i sängen nu och är hur trött som helst. Det känns som att jag har blivit överkörd av en ångvält eller nånting liknande. Är helt slut i hela kroppen, i varenda liten cell. Har kanske feber, vem vet. Vill inte veta! Och jag var dum nog att gå ut och powerwalka med Kristoffer också. Tusan. Men det var härligt, iaf såhär efteråt. Man får ju känna att man lever i varje fall! Hoppas jag har skön träningsvärk imorgon! Nej, nu bara måste jag knarka lite alvedon och lite halstabletter och sova! Ska upp halv 8 imorgon och jobba, ser jag verkligen inte fram emot men det är bara att kliva upp och göra det bästa av situationen! Right?!

Vi hade tråkigt en kväll så vi hamnade på badstranden i Långsele ;PJag ser helt störd ut, men så kan det gå när man umgås med Krille ;P Mitt uppdrag var att se kåt och rädd ut samtidigt och där ser ni resultatet!

Ska försöka ta lite kort imorgon på festen och lägga ut här ;)

Godnatt <3 Och Tobias, jag vill ligga på din arm... Älskar dig!



Jobb & andra tråkigheter.

Mjo du tack, jobbar och det är tråkigt. Som tur var så fick jag sällskap av Kristoffer fram till kl 5 och nu är det ju knappt en timme kvar. Pust! Sen är jag sjuk också, förkyld och jag hostar som bara den. Det är ingen höjdare när man jobbar och ska handskas med folk :P Som tur är så har jag min trevliga helg, så jobbar bara korta dagar :) Och imorgon blir det ju lite party i Helgum hos Patrik & Linda. Ser jag fram emot. Hoppas bara på uppehåll och inget jävla regn.

Idag gick jag in på studera.nu för första gången sen antagning 1 var klar. Klickade på "anmälan" och där var både mitt förstahandsval och mitt andrahansval strukna. Och då på grund av att jag är obehörig. Obe-fucking-hörig. Jag blir trött och less. Känns som att luften går ur mig. Jag behöver 12 mån arbetslivserfarenhet på minst halvtid och det sjuka är ju att jag verkligen har jobbat så mycket. Jag har säkert jobbar 18 mån på halvtid om man skulle räkna ihop det. Men då finns det ju skithelvetesregler och konstiga bestämmelser här i världen som bara förstör och krånglar till det för mig. Det känns bara orättvist! Det här är min dröm, min STORA dröm och allt bara raseras framför mina ögon. Och ja, jag vet att det går att söka igen nästa år. Men när man har lagt ner hela sin själ och kämpat för att få det att gå ihop just det här året, just den här hösten, så känns allt hopplöst nu såhär när allt bara rycks bort. Blä, vad jag tycker synd om mig själv. Men det måste man få göra ibland!

Nu ska jag nog föbereda lite för stängning av denna lilla affär i en by någonstans i Sverige!

(:

Hemma hos Tobias <3

Nu har jag tagit mig hela vägen till Helgum och hem till min pojkvän! Idag har jag varit med Kattis hela dagen, som vanligt, eller hur sötnos? ;) Åkte ner till Sollefteå vid 12 och hämtade upp K hemma hos hennes pojkvän och sen brassade vi ner till på stan. Vi hade stora planer på att ta hål i öronen och vi gick till 4 olika ställen innan vi hittade någon som kunde ta hål på oss. Och väl där så visste ju tanten knappt hur man gjorde kändes de som. Virrigare kvinna får man leta efter. På det stället jag och Kattis skulle ta hål hade hon aldrig tagit hål tidigare så hon visste först och främst inte om pistolen skulle gå igenom brosket, som hon sa. Och hon visste inte alls vart hon skulle sätta hålet, utan vi fick rita dit en prick själva. Gissa om vi var nervösa! Det var iaf Kattis som fick börja, frivilligt, och jäklar vad läskigt det var innan hon väl tryckte och örhänget satt där de skulle. Men det blev riktigt bra! Sen var det bara för mig att sätta mig på stolen och bita ihop, usch och usch. Varför utsätter man sig för såna där hemska saker? :P Såhär blev det iaf! Hoppas ni ser nått. Är iaf väldigt nöjd.



Nej, nu ska jag försöka hjälpa Tobias med maten och sen ska vi åka upp till hans föräldrar en sväng!

Bye byeeee!

Bedtime hemma i Långsele.

Mjo, det har varit en lång dag idag! Kom hem från bingon vid 22. Min kära Kattis vann hela 100 kr, och det var ju bra. Hon vann ju nästan tillbaka det hon hade satsat ;P Men det är ett rätt trevligt och avslappnande tidsfördriv, hur löjligt det än låter. Jag kanske är som en tant?! Äsch, isåfall så får det vara så. Då är jag en stolt tant i mina bästa år!
När vi kom hem tittade vi på Project Runway, som jag tycker jättemycket om. Är egentligen inget design och modefreak men jag gillar idén med att hitta designer som ska skapa olika saker varje vecka. Det är otroligt underhållande. Därför sitter jag bänkad varje onsdag kl 22.



Fy fan vad seriös jag är som sitter och lägger in bilder på programmet, jag börjar bli en tvättäkta nörd.

Men, till nått annat. Funderar skarpt på att ta hål i örat igen imorgon. Det är Kattis som vill dra med mig. Ni vet, hon har oerhört dåligt inflytande på mig ;) Vart exakt jag ska ta hål får ni kanske se imorgon!

Nu har jag absolut inget mer att skriva, men återkommer imorgon igen. Goooodnatt!


Nu har jag tråkigt! Tro mig.



Japp, ungefär såhär tråkigt så jag sitter som en annan fjortis och tar löjliga kort på mig själv! Snart är maten klar iaf, men jag som håller på räkna points får ju knappt äta nått. En liten hamburgare, det blir väl inte jag mätt på?! :P Har iaf gått ner 6,5 kg så jag kan ju inte bara ge upp, right? Nej, det är bara att fortsätta med samma grej ett bra tag till.
Well, min Tobias skulle ju komma och äta med mig men nej, du skulle det komma en karl från Forsmo och kolla på hans fyrhjuling som han nu ska sälja. Sitt lilla hjärtegull. Jag förstår inte hur han ska klara sig utan den? :)
Men jag hoppas att han hinner komma hit ändå innan jag ska på bingo så jag kan pussa lite på han!
Miss him like hell <3

En dag som alla andra.



Just nu ligger jag här i sängen för mig själv och väntar på bättre tider. Leker en massa med min nya dator som jag bara älskar. Den funkar hur bra som helst och jag är toppennöjd med den. Det är så skönt att slippa den stationära klumpen i mitt skrivbord. Sen har jag även telias mobila bredband som fungerar jättebra. Fast nu när jag är hemma så snyltar jag på vårt bredband som är mycket snabbare ;)

Igår kväll umgicks jag med min älsklingen Kattis hela kvällen, vi låg och nördade med var sin dator i sängen till kl 2 på natten. Gosh säger jag bara. Vi hade väldigt kul faktiskt, låg och gjorde om oss själva på http://www.taaz.com. Testa! Hur roligt som helst. Och man blir supersnygg också!



Nu har iaf Kattis lämnat mig och åkt hem men snart kommer hon tillbaka och förgyller mig tillvaro!

Nu ska jag försöka dra iväg mig själva på affären och handla lite mat, har lovat min älskling att göra lite middag tills han slutar. Han ska komma hit och käka med mig. Vi kommer knappt träffas i veckan så då får han göra ett snabbt stopp här iaf och pussa på mig lite. Och efter maten så drar han iväg till Helgum och ska hjälpa en granne att sätta upp lite tält och fixa lite inför en fest dom ska ha på lördag! Som jag verkligen ser fram emot. :) Och då sticker jag och Kattis iväg på tant-bingo tillsammans med mamma och min gudmor. Det låter väldigt tragiskt men det är inte lika tråkigt som det verkar, tro mig! Det är rätt lugnt och fridfullt och sen har man ju en liiiiten chans att vinna lite välbehövliga pengar också. Det är aldrig fel!

By the way så är det otroligt skönt att vara ledig. Har haft aggressioner på jobbet på sistone eftersom jag jobbar nästan varje helg och missar en massa saker som alla andra får vara med på. Men jag försöker bita ihop och tänka på lönen som komma skall, annars bryter jag ihop snart. Just såhär på sommaren är det skönt att få vara ledig på helgerna eftersom det är mycket fester och annat påhitt.
Nu jobbar jag i varje fall bara Juli och sen vet jag inte alls vad jag ska göra. Mina storslagna planer på att läsa till psykolog i Östersund föll i bitar när det fattades 11 dagar av arbetslivserfarenhet för att jag ska kunna bli behörig. Jag blir arg och frustrerad, samtidigt som jag vet att regler är regler och det är lika för alla. Det som gör mig mest orolig är att jag inte vet vad jag ska göra nu eftersom jag inte har något jobb, men förhoppningsvis ordnar det sig.

Älskar min Tobias förresten, mest av allt <3


Min alldeles egna nya blogg!

Detta är en spännande dag, jag har nämligen bestämt mig för att börja blogga. Sen hur bra det kommer gå är en helt annan sak! Men jag ska åtminstone göra ett tappert försök. Det roligaste är att jag inte har något spännande att berätta men jag behöver kunna skriva om mina tankar och funderingar någonstans. Här kan ni läsa om mitt actionfyllda liv. Om mitt jobb på Konsum i Långsele, om mina allra bästa vänner och om min underbara pojkvän Tobias. Läs och njut!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0