Yepp, uppdatering, trots att jag inte har något att säga..

Har varit på bilbingo ikväll, som vanligt. Vann absolut ingenting ikväll, men mammsen lyckades roffa åt sig en halv tusing! Det unnar jag dig kära mamma <3 Nu sitter jag på altanen med pappa och farbror. Mys mys!



Igår jobbade jag till halv 21 och när jag kom hem fastnade jag framför datorn med Tim, som skulle spela spel. 3 spel hade han med sig, Mulle Meck bygger bilar, Fem myror är fler än fyra elefanter och Hugo. Suck säger jag bara! Spelen påstås vara för barn som är 3 år och uppåt. Jomen tjena, hallå?! Hur tusan ska en 3-åring kunna spela spelen? Tim klarar inte av det. Hur ska han veta vart man ska trycka? Hur ska han kunna läsa texten som står och förstå hur man ska styra saker och ting. Alltså, jag blir irriterad. Vilseledande information! Så, där fick jag sitta i över 2 timmar och hjälpa till. Men, jag hjälper gärna Tim, tro inget annat. Jag älskar ungen och jag skulle göra allt för honom. Men efter 2,5 timme är man trött på spelet och speltillverkarna som säger att ungar på 3 bast ska kunna spela..


SUCK! Jag är trött på Hugo ;P

Imorgon jobbar jag 11-17 och sen ska jag på teater på Kulturbygden! Tror på en trevlig kväll :) Och även en trevlig dag, då jag ju jobbar med Maria och Marina! Me like.

Nu ska jag vara lite social! Skriver snart igen.

<3

Salusand!







Fina Salusand! Underbar camping, det ska ni veta. Tillbringade en solig lördag och en liten del av en regnig söndag här med familjen och Thomas och Klara. Mys! Eilert Pilarm sjöng, vi drack öl och cider, solade lite under dagen, frös massor under kvällen. Vi var sandiga och röda, men ganska glada ändå! Nu är ledigheten slut för denna gång! Jobb imorgon mellan 7.30 och 14.30! Ser iaf fram emot helgen, som även den är helt ledig. Jag förstår inte hur jag kan ha sån tur? Förmodligen är det något som är fel! Har aldrig hänt förut att jag har varit ledig laxis. Kors i taket, säger jag bara.

Nu ska jag iaf sova! Godnatt <3

Hum?

Är hos Kattis just nu, ska snart iväg på jobb. Som vanligt! Men lucky me är iaf ledig lördag och söndag, känns helt underbart :) Egentligen skulle jag och Kattis följa med min familj till Salusands camping som ligger efter kusten, 4 mil norr om Ö-vik. Men igår fick vi lite beslutsångest när vi tittade på vädret. Ska dock bestämma oss på riktigt idag, hur vi ska göra. Om vi åker så åker vi efter jag slutat jobba med Thomas och Klara. Jag hoppas nästan på bra väder, för det skulle vara supermysigt!
Gårdagen var en riktig skit-dag. Jag kommer inte ihåg senast jag mådde så jäkla dåligt. Men mot kvällen så ordnade det upp sig något. Och nu är förvirrningen total igen. Och det är smått ohanterbart! Men jag lär väl överleva det här också..
Nu ska jag fixa lite med Kattis hår! Sen ska vi bege oss mot Långsele!
Ha en bra dag <3

Snygg-bror!



Världens finaste bror någonsin <3

Sommarbilder.




Mys och bad hos Kattis föräldrar i fredags :)






En ledig måndag, jag och bror dyrkade solen i trädgården och sedan åkte vi på Terrassen och käkade! Mamma fyller år så hon blev bjuden ;) Min finaste mamma! <3

Ikväll har jag varit hos Karro. Kattis hängde med oss till 21 då hon bestämde sig för att cykla hem. Sedan satt jag och Karro och tittade på utlandsresor och pratade om allt mellan himmel och jord! Kom hem för en halvtimme sen.

Imorgon jobbar jag eftermiddag. Ska hinna ner till stan en sväng och prova ett par skor som Kattis har lagt undan åt mig på Eurosko! Hoppas bara dom är lika fina nu som när jag provade dom första gången. Egentligen har jag inte råd men har alltid velat haft ett par gladiatorsandaler. Jag kanske är värd dom ;)

Nu ska jag kika vidare på CSI NY! Sov gott <3

livet är upp och ner...

Vilken dag jag har haft. Jobb till halv 3, stan med Kattis och nu ikväll har jag träffat Tobias. Det sistnämnda var otroligt känslomässigt och jobbigt, och jag har svårt att hantera situationen just nu. Jag känner mig fullkomligt otrygg i min nuvarande situation. Den är främmande och ny och jag känner mig så ensam på många sätt. Jag har vänner och familj som bryr sig och vill hjälpa men det är svårt när ingen känner det jag känner. Jag har så många känslor inom mig som jag inte kan uttrycka verbalt. Därför stannar dom inom mig och jag vet inte vad jag ska göra av dom. Vissa dagar känns allt bra, men när de jobbiga dagarna kommer, så glömmer jag bort allt det bra. Önskar att saker och ting kunde vara enklare, önskar att jag kunde bestämma mig, önskar att jag slutade vara så jävla velig. Men uppenbarligen räcker det inte att önska?! Jag är bara så trött på mig själv, mina tankar och min situation just nu..

Därför kommer nu bilder på Tim, från i onsdags. Mitt hjärta, som gör mig lycklig.









<3

Jag och Kattis borde nog gifta oss..

För nu ligger jag här i hennes soffa igen! Det liksom bara blir så, men det gör ju inget, eftersom hon är min älskling nu. Hon betyder mycket! Vi har tittat på film ikväll igen, I am Sam. En otroligt fin film med Sean Penn och Dakota Fanning! Gillar ni drama och grinfilmer, se den för guds skull. Den är lång, men sevärd på alla sätt och vis. Innan vi kom hit var vi på bilbingo. Åkte dit med mamma, men satt med Linda och Kattis i bilen och spelade. Det gick såklart åt skogen, men var nära flera gånger. Hade ju suttit fint med lite pengar, men men. Jag antar att jag får vänta tills jag är utbildad psykolog. Hoppas att jag kan tjäna fina pengar då istället! :)
---
Har varit ledig idag. Tillbringade en stor del av dagen hos Jeanette och Tim. Hon lagade palt, vilket tar lång tid, så då umgicks jag med mitt hjärta. Han och jag kikade på teve, läste böcker och pratade. Jag är så glad att han finns, verkligen. Han lyser som upp min dagar, de dagar då jag träffar honom. Han är otroligt krävande, men så snäll och duktig! Mitt "mammahjärta" tillhör honom tills den dagen då jag får egna barn. Det är en sak som är säker! Så ni får stå ut med att jag tjatar om honom här i bloggen. <3
---
Just nu längtar jag verkligen till helgen. Jobbar och jobbar, men väldigt bra pass. Och på lördag fyller fina Sofie år, så då ska jag dit och partaja. Hoppas på en jätterolig kväll! Vilket jag alldeles säkert får.
---
Annars mår jag rätt bra. Det går upp och ner verkligen, men det är väl inte ovanligt. Jag och Tobias har gjort slut. Skriver inte detta för att få sympati, utan för att jag vill att folk ska få veta. Det är grymt tråkigt, men väldigt nödvändigt för stunden. Jag är bara helt övertygad om att detta är bäst för oss just nu. Kommer alltid att sakna honom, främst som min vän då, eftersom han är jättefin på alla sätt. Och jag kommer alltid bry mig om honom, så länge jag lever.
---
Nu ska jag försöka sova. Godnatt <3

Myskväll hos Kristoffer

Kom nästan precis hem från Krille! Åkte dit efter 20 och blev kvar tills nu. Vi har haft en jäkligt trevlig kväll. Jag gillar att han är någon som jag kan prata med, om precis allt faktiskt. Allt ifrån genus, utbildning, förhållanden, musik och barn. Uppskattar den tiden vi kan umgås så jäkla mycket, oftast finns det så lite tid. Kvalitetstid, eller hur K?! Mer av den, säger jag. Men det är svårt att få det att passa in ibland. Tycker dock om honom lika mycket för det!! <3

Igår jobbade jag ju bara till 15 och hade beställt bra väder på eftermiddagen, men inte tusan blev det nå bra väder. Det blev blåsigt och kallt! Men ut med båten skulle jag. Kattis kom hit och vi åkte ut med mamma och pappa. Magnus, Jeanette, Tim, Daniel och Monica joinade också. Vi åkte runt på älven, sakta och jag och Kattis satt mest och frös. Men lite mysigt var det allt! Vid 22 så lämnade dom av oss hemma och vi gick in i värmen! Sedan bestämde vi oss för att åka till Kattis och jag sov där, som vanligt ;) På hennes sköna soffa! Innan det var sängdags hann vi även förbi Sture och Bernice. Åt kvällsfika där och satt och surrade! Gott! Varför måste jag älska kvällsfika?!

Började jobba halv 11 idag, så Kattis skjutsade in mig till jobbet. Och som jag bävat för att jobba denna söndag, det är alltid så fruktansvärt mycket folk ute i kiosken på söndag förmiddag. MEN, hör och häpna, idag var det överraskande lugnt! Jag kände mig rätt så jäkla nöjd över det, hann med att få massa andra saker gjort istället för att bara stå där i kassan och vid spelet. Tiden gick iaf jättefort och halv 3 kom Kattis in och vi käkade glass. Sen bar det av hem till mig och där hängde vi till middagstid då Kattis åkte hem igen. Vi sitter som ihop hon och jag!! Men det gör inget, om jag skulle måsta sitta ihop med någon, så skulle jag välja henne ;)

Imorgon blir det eftermiddagsjobb mellan 14.30-20.18. Det känns helt okej med tanke på att jag är vaken nu! Ska sova ut imorgon, sådeså! Är så trött i kroppen efter allt jobb på sistone! Tur att jag har en ledig dag på onsdag iaf.

Och imorgon hoppas jag att vi kan boka resan till Cypern! Ska bli så skönt att få komma bort.. Längtar!


Nissi Beach! Bilden är tagen -05, då jag och Sofie var där! Mys!

Sovgott nu! <3

Övernattning hos min K!

Ligger här i Kattis soffa och ska snart sova. Jag måste bara berätta för er vilken underbar vän Kattis är! Det finns ingen bättre. Hon finns alltid där och hon vet precis vad hon ska säga, vid precis det rätta tillfället. Hon är vacker min Kattis, nåde den som skulle påstå något annat. Hon är bara min finaste och jag vet inte alls hur jag skulle klara mig utan henne. Tack gumman, du skulle bara veta hur mycket jag uppskattar att du finns. Du är ovärderlig på alla sätt och vis <3

Jag tror bestämt att vi två tillsammans är den bästa kombinationen ;)
Jag kom hit vid halv 7, vi käkade pastasallad och sen kom vi på att vi var sugna på glass. Så vi for till Långsele och köpte glass och lite andra onyttigheter. (Att vi aldrig kan skärpa oss). Sen laddade vi hem Lilla Sjöjungfrun och kikade på den. En riktig mysfilm, så otroligt vacker! När filmen var slut zappade vi runt lite bland dom få tv-kanalerna som K har. Och sen vart det dags för sängen. Det är lika bra det, är grymt trött just nu. Ogillar verkligen förmiddagar. Imorgon jobbar jag typ hela dagen, mellan 11-20.18. Känner mig smått omotiverad men vad gör man?! Jo, man biter i det svinsura äpplet och går dit. När man väl har fått några timmar avklarade så brukar det flyta på bra. Tur jag jobbar med Maria, min bästa kiosk-kompis ;)
Nu ska jag återgå till att hosta och väcka Kattis. Sovgott <3

Sjuk och less!

Har hostat och hostat och hostat lite till nu i flera dagar. Är så trött på det! Jag lyckas alltid dra på mig den värsta typen av rethosta, och den tar aldrig slut. Avskyr bara att jobba så! Att få ett host-anfall när man gör en mjukglass eller serverar någon fika. Yuck! Det är inte helt superfräscht! Men vad gör man? Jag tänker INTE sjukanmäla mig. That's not me!

Har inget roligt att skriva överhuvudtaget, har enbart jobbat dom senaste dagarna, nästan iaf. Och när jag inte har jobbat har jag inte gjort många knop. Har iaf pratat med Maria om att åka utomlands i augusti. Skulle vara så skönt att komma bort lite efter allt jobb och alla tråkigheter. Jag behöver en time-off, det är ett som är säkert. Just nu är jag så trött på att vara mig själv. Jag skulle behöva komma bort från alla tankar och all ångest, allt dåligt samvete och smärta som jag bär på dygnet runt. Gah! Tur att jag har bra vänner, som ställer upp. <3

Nu är äggen färdigkokade. Nu blir det god äggmacka med majonäs ;) Mums!

<3

Tacos och förfest hos söta Maria!

Sitter hos Maria nu, hon står i duschen och jag får umgås med mig själv en stund. Vi har precis käkat tacos, supergott! Men mätt som en galning är jag. Snart ska vi väl försöka göra oss lite snygga inför kvällens bravader. Vi får se vad som händer. Vi pratade om att ha en fest här hemma bara, men jag tror nog att det lutar åt att vi åker på krogen.

Och vilket väder vi har, vi höll på smälta bort ute på altanen! Jag har så svårt att stå ut i sån hetta. Det värsta är ju inte solen heller, utan hur kvavt det är. Yuck! Men nej, ska inte gnälla. Jag gnäller alltid, oavsett! :P Har iaf jobbat idag, från 8.30 till 15, så jag är rätt trött. Och förkyld är jag också! Hoppas att jag håller kvällen ut. Vill inte bli sådär less och trött som jag vet att jag kan bli. Som tur är så är Maria jäkligt upplyftande och glad, det ska nog hjälpa!

Nu ska jag sätta mig med min Peach Melba och bara slappa! Ska ha en rolig kväll, sådeså! Och är ledig imorgon med, vilket jag är så nöjd över. Inte ofta jag är ledig hörrni! Vi ses på Appelbergs ikväll då!

<3

RSS 2.0