Bröllop!

Fredag
Har haft en toppenbra helg hemma med nära och kära! Orkar inte alls berätta om allt egentligen men vi börjar med fredagen som vi inledde med att gå på stan för att se om vi hittade några kläder till Tobias som han kunde ha på bröllopet! Hittade absolut ingenting men jag fick iaf umgås lite med min fina Kattis, så vi käkade lunch på Lilla caféet alla tre! Trevligt värre!

Efter vi hade varit i stan åkte vi hem till mig, mamma var ledig så vi surrade med henne och drack kaffe! När pappa kom hem började vi med middagen, vi fick ris, helstekt fläskfilé och grönpepparsås! Jättegott verkligen, men allt pappa gör är ju gott, så det var inget konstigt med det.

När vi hade käkat åkte vi vidare hem till Christer och Jennie, eftersom Christer tydligen hade en kavaj Tobias kunde få låna. Det slutade med att han lånade en skjorta och finskor också! Så det var jättebra! Sen drack vi kaffe medan de andra (Christer, Jennie, Hasse & Camilla) käkade mat!

Sen hann vi inte ens hem, utan vi åkte direkt till Tommie och Carola! Där tänkte vi ha lite myskväll med vin & gotta. Carola fixade grönsaks-dip och vi fick mousserande vin, dippen var jättegod, vinet sådär. Helt okej dock! En bra kväll med bra människor <3


Lördag
Igår var den stora dagen inne, Patrik och Annelie skulle gifta sig! Vi var nere i stan halv 3 och hämtade upp Kattis, Thobias och Isa och åkte mot kyrkan. Klockan 3 började bröllopet! Patrik och Annelie kom in i kyrkan och såg så fina ut. Annelies klänning var helt underbar och Patrik såg stiligare ut än aldrig förr! A perfect match! Ceremonin gick hur bra som helst, förutom lite nervositet från Patriks sida. Dock så överlevde han och tog sig igenom det. Vi fick även höra två låtar, Patriks bror Daniel sjöng och det gjorde även Maria, som är vän till paret. Under sångerna kände man att ögonen tårades en aning, det var så vackert!

När alla var ute ur kyrkan kastade vi alla ris på brudparet och knäppte ett x antal bilder på dom! Sedan bar det av upp på Nipanrestaurangen där vi skulle äta bröllopsmiddag! Vi fick jättegod buffé, vilket var toppen eftersom jag höll på hungra ihjäl! ;) När alla var mätta och belåtna tog vi våra bilar och åkte mot Patrik och Annelie på Toppgränd!

Där i trädgården hade dom satt upp ett tält och dukat så j***a fint! Kan inte hitta ett bättre ord för hur fint det var! (Bilder kommer). Här gällde ungefär samma bordsplacering som vid middagen och vi fick börja ta för oss av bröllopsfikat. MEN, självklart hade brudparet skärt upp tårtan först!
Fikat var gott, umgänget var toppen och vädret var inte på topp men vi var glada att vi slapp regn! Kvällen fortsatte med diverse dricka, tal, sånger, kareoke och prat! Alla var på bra humör och stämningen var så härlig!

Bland det sista som hände under kvällen var presentöppningen! Såg verkligen fram emot att se dom öppna vår present, eftersom jag och alla andra var så himla nöjd med den! Och vi var övertygade om att paret skulle bli precis lika nöjda! Vi (jag, Tobias, Kattis, Thobias, Daniel, Isa & Katta) hade köpt ett playstation 3, vilket paret har velat haft jättelänge! Så det blev uppskattat, minst sagt. Möhippa/Svensexa-gänget hade även fixat ett fotobok till paret med bilder från dagen (alltså inte bröllopsdagen, utan möhippa/svensexa-dagen). Den var så himla fin och jag tror alla tyckte det var himla roligt att kika i den!

Vid 1-tiden åkte vi hemöver efter en otroligt lyckad dag/kväll!

Vill bara säga än en gång till Patrik & Annelie: GRATTIS! Ni är ett sånt underbart par och jag önskar er all lycka i världen! Och eran Etna är världens finaste, precis som ni två tillsammans <3

Nu är jag iaf uppe i Umeå igen, fick åka upp med Annelie syster Marielle och slapp åka buss! Tack! Så nu ska jag nog sova, för imorgon väntar en 3 timmars föreläsning mellan 9-12.

Godnatt vänner <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0