Malmö: Dag 4

Godmorgon!

Nu har jag och Kristoffer käkat frukost och vi sitter med en tidning och kaffe och har de skönt :)
Igår blev det varken sushi eller Köpenhamn, men vi gick på Södervärns krog och åt plankstek med fläskfilé, underbart gott. Sen gick vi mot Spegeln, en bio där vi skulle titta på Låt den rätte komma in. Efter en lång promenad hittade vi dit och bion var riktigt bra! Väldigt speciell men det kan vara uppfriskande ibland. Se den!
Det blev en rätt tidig kväll alltså och idag hade vi då tänkt att det skulle bli Köpenhamn och sushi, men det spöregnar ute och det blåser storm, så vi vet inte hur sugna vi är att åka. Vi får se! Jag hoppas verkligen att vi kan åka, har sett fram emot det. Sen klockan 7 ska vi gå på 4ornas föreställning Frihet i Bremen och Klaras relationer. Det är två pjäser som hör ihop, som enligt Krille ska handla om mord och död. Så vi får se hur kul det blir ;)

Så ni kanske man ska försöka fixa till sig lite!

Imorgon blir det att sitta på tåg och buss hela dagen! Väldigt kul, eller inte. Men det är alltid så himla skönt att få komma hem. Och Tobias fyller ju år imorgon också, så det känns bra att kunna vara hemma en stund på hans födelsedag. Miss him <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0