Birsta, vårdcentralen och jordgubbar!

Vilken dag hörrni! Började med att jag och Milla åkte till Birsta. Vi gick runt lite på Ikea, hittade lite småplock. Såhär i efterhand kom jag på att jag borde ha köpt lite fina grejer, för jag har ju bilen med mig. Men så smart är jag inte, eller så smart var jag inte då. Sedan kom Oskar och käkade lunch med oss, det blev köttbullar och potatis på Ikea, gott! När han hade åkt så gick vi omkring inne på Birsta City, det enda jag köpte var en väska! Har sökt en större lite snyggare väska länge. Vill kunna ha den på skolan och det måste då kunna rymmas böcker i den. Fick ju skattepengarna igår så jag tyckte jag var värd det!

Mitt i allt detta ringde jag även vårdcentralen, har haft otroliga problem hela jävla dagen idag och igår. Symtom som vid urinvägsinfektion, kissnödig jämt och svider konstant, underbart! Eller inte. Det kan låter nördigt, men det är fullkomligt outhärdligt. Det går inte att fokusera på något annat än det och man orkar inte med att gå runt och titta i affärer egentligen. Och man orkar inte socialisera, vara trevlig. Äh, det suger iaf. Som tur är så har Camilla haft samma bekymmer så hon har varit grymt förstående! Tack fina!! Så jag fick en akuttid 14.15 och läkaren trodde att det förmodligen var urinvägsinfektion, så nu har jag pencillin som jag ska äta. Ber till gudarna att det funkar, annars kommer jag inte orka jobba imorgon. Pust! Vilken bragd!

Så även fast jag har haft jobbiga bekymmer idag så har det varit en bra dag! Allt verkar ju ska lösa sig iaf, och då är jag nöjd. Och nu åker jag hem om nån timme efter trevliga dagar i Sundsvall!

Nu sitter jag och lyssna på Melissa Horns Lät du henne komma närmre, medan Camilla sitter med epilatorn och grejar. Helt fantastisk låt! Love it.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0