Melodifestivalen!

Kom hem för snart 2 timmar sedan. Har haft en toppen eftermiddag/kväll i Ö-vik! Vi åkte kring 3 och kom från vid halv 5. Efter att ha varit in på två restauranger som båda hade fullbokat kvällen till ära så hade vi nästan gett upp hoppet när vi hittade en indisk restaurang som hade bord lediga. Vi började bli rädda att alla Ö-viks matställen skulle vara helt fullbokade men tydligen inte! Vet inte om det var den bästa maten jag ätit men gott var det absolut!

Strax efter 18 klampade vi ut från restaurangen och gick på Ica och köpte gotta. Sedan bar det av mot Melodifestivalens genrep som gick av stapeln i Fjällräven Center. När vi kom in kryllade det av folk och vi stod och köade en bra stund för att få hänga in våra kläder i garderoben. Väl inne i arenan så hittade vi våra platser och slog oss ner. På stolarna låg påsar med rekvisita som skulle användas under showen. Det var bland annat en liten ficklampa, ballonger, en stor papperslapp (vi fick en blå, men fanns även i andra färger) och ett programblad. Vid 19 började allt köra igång. Vi fick lyssna på gamla godingar genom Melodifestivalens historia, vi fick träffa Christer Björkman, lyssna på Henrik Jonsson, se Charlotte Perelli, Nanne Grönwall och Sonia Aldén sjunga tillsammans, höra Timo Räisinen sjunga Fyra bugg och en Coca Cola. En salig blandning med andra ord. De tre programledarna, Dolph Lundgren, Christine Meltzer och Måns Zelmerlöv kom även ut och pratade lite innan "sändningen" skulle dra igång.

Först kl 20 drog allt igång på riktigt! Dolph, Christine och Måns surrade på om artisterna, reglerna och allt det vanliga och sedan började showen. Låt efter låt. Ola, Jenny Silver, Linda Pritchard, Pain of Salvation, Anders Ekborg, Jessica Andersson, Frispråkar'n och Salem al Fakir. Härliga scenframträdanden, blandat med trista och mindre bra. Mina favoriter: Ola och Linda! Ola har en rätt typisk Ola-låt, men som ändå funkar! Lindas låt är väl kanske inte speciellt originell, men scenshowen är grym! Dans á la Beyonce, och det gillar jag. Annars var Pain of Salvation bra och söta Salem. Blir spännande att se hur alla röstar imorgon då det verkligen gäller!

Tänker inte säga något mer om showen nu, om det är någon som tänker titta imorgon. Men kan säga att Dolph chockade! Han var faktiskt rent av grym skulle man kunna säga! Känner mig smått starstruck. Haha. Titta imorgon hörrni!!


Lite väl utvalda bilder! Kommer fler på facebook imorgon! Håll tillgodo.

Nu blir det sova! Är så trött så ögonen håller på åka igen när jag skriver. Sovgott <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0