Home and sick!

Har varit hemma idag på grund av min jäkla förkylning! Jag brukar verkligen aldrig vara hemma, utan jag brukar gå på föreläsningarna och sitta där och hosta och snora. Idag kände jag bara att jag inte ville det! Och alla dessa hostattacker som alltid kommer när man INTE vill att dom ska komma. Snälla Frida ska skicka alla anteckningar till mig sen, så det är himla tur att jag har henne!

Kom tillbaka hit igår vid 12. Tog bussen 8 hemifrån, var jobbigt eftersom jag var helt slut hela dagen men samtidigt så fick jag en till kväll hemma. Så det var värt det! Vid 15 började vårt tredje seminarium, som gick jättebra! Nu har jag bara ett seminarium kvar och en hemuppgift, sedan är detta moment klart. Det är en himla tur att denna kurs, som är hela terminen, är uppdelad i moment. Annars hade det känts otroligt drygt!

Kan ju även berätta att jag nu har klarat två hela terminer och är helt godkänd! Fick tillbaka det sista arbetet igår och blev godkänd på kursen vi hade innan jul, fostran och socialisation! Så det känns så himla bra! Inga omtentor, inga kompletteringsuppgifter! Kan inte bli mer nöjd!! Trivs så JÄKLA bra häruppe!

Och, det viktigaste utav allt idag. GRATTIS BROR, som klarade körkortet idag! :) Är så glad! Efter att ha kämpat länge så klarade han det äntligen! <3


Jag och älskade bror!

Nu ska jag försöka läsa lite. Ska ha läst ut socialpolitiska klassiker tills på torsdag! Hör ni hur kul titeln låter?! ;) Äh, det lär nog gå bra!

Ha en bra dag <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0