Vilken lycko-dag!

Idag har varit en sån bra dag! Jag sov som vanligt länge, klev upp vid 11 och satte mig och skrev ut mina anteckningar till oppositionsseminariet. Vid halv 13 mötte jag upp Frida och vi traskade mot universitetet. Och, opponeringen gick så himla bra! Jag har som inte ord som kan beskriva hur bra det gick. Vi var fyra stycken, en liten tjej-grupp och vår handledare Ingrid. Allt flöt på bra och alla var så positiva! Skön stämning och relevanta synpunkter! Och jag, som tyckte att mitt arbete var allt annat än bra, fick otroligt bra kritik! Jag uppfattade mitt egen rapport som den mest bristfälliga genom tiderna men uppenbarligen underskattade jag mig själv, som vanligt. Frida påpekade det när vi gick hem, att jag är expert på att underskatta min egen förmåga. Det är nog sant och jag ska banne mig sluta upp med det! Jag är duktig och jag kan! Ska börja intala mig själv positiva saker hädanefter! Jag hade en sån bra känsla när jag kom hem och det har jag fortfarande. Det var så få saker jag behövde ändra och oavsett om jag ändrar något eller inte så har jag fått godkänt. Bättre än så kan det tusan inte bli! Wiiie. Nu är den första delen av pedagogik-kursen avklarad. Nu väntar den andra delen: Fostran och socialisation. Fråga mig inte vad det innebär och varför hela kursen är uppbyggd av ett litteraturseminarium efter det andra. Hoppas den blir roligare än vad den verkar. Ska dock njuta av helgen och glömma bort att vi faktiskt börjar den nya kursen på måndag.

I övermorgon kommer bror hit också, känns roligt. Tråkigt nog så flyr alla fältet när jag äntligen får upp en familjemedlem. Sandra åker hem och Frida kanske åker till Sthlm. Svikare ;) Jag tror och hoppas att vi överlever ändå! Hoppas bara jag kan lösa det så att han kommer in på någon studentkrog.

Nu ska jag diska lite och sen glutta lite på Bonde söker fru.

<3

Kommentarer
Postat av: lars

Grattis!Bra jobbat.

2009-12-07 @ 00:55:56
URL: http://pappahumor.wordpress.com/
Postat av: Hanna Arnström

Hej Linda! tänka sig att jag hittade din lilla blogg :) träffade nämligen Niklas i Umeå som berättade att han var där för att han hade intervjuat dig och Jennifer, så då berättade han att du pluggade till psykolog! spännande! hoppas allt är bra med dig och så kanske vi träffs på Hullsta på juldagen hemma i Solla :)

Kram kram!

2009-12-07 @ 19:54:37
URL: http://hannaelisabeet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0